Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sürekli Kırılan Saç Uçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

uyuzsirine

İzmir'e Aşık...
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
1.192
23
88
İzmir
düzleştiriciyi bıraktım. fön ayda yılda bir çektiririm. saç uçlarıma argan yağlı serum kullanıyorum. ama saçlarım yine de kırılıyor kırılıyor kırılıyorrr.. bazı ürünlerle kırıkları kamufle ediyorum mükemmel görünüm sağlıyorum ama sonuç yine aynı. kırıklar yine ortada. neden kırılıyor? kırılmaması için ne yapmalıyım?

saclarin kesilmek istiyor en az 2-3 cm kesmen lazim yoksa habire kopup yine kisalicak :4:

Kan değerlerine baktırabilirsin. B 12, demir,biotin,selenyum,folikasit saç ve cilt sağlığı için en önemli olanları bildiğim kadarıyla. Ürünlerle sadece biraz daha nemlendirebiliyoruz hepsi bu...

düzleştiriciyi bıraktım. fön ayda yılda bir çektiririm. saç uçlarıma argan yağlı serum kullanıyorum. ama saçlarım yine de kırılıyor kırılıyor kırılıyorrr.. bazı ürünlerle kırıkları kamufle ediyorum mükemmel görünüm sağlıyorum ama sonuç yine aynı. kırıklar yine ortada. neden kırılıyor? kırılmaması için ne yapmalıyım?

Arkadasim bendede ayni sorun vardi..simdi passionate die bir argan serum kullaniyorum baya ise yaradi..oneririm..istersn bende sana yollayabilirim 10 tl

ben de saçlarımı kestirmeme rağmen saç uçlarım kırıklıklarla dolu... özellikle balyaj işleminde böyle oldu. bir daha saçlarıma oryal sürdürmem asla. reklamda kırıkları büyütülmüş olarak gösterirler ya hani bir de çatallaşmış saçı, aynı öyle durumda. kırık kısımların ucundan tutunca pıt diye kopuyor saç ucundan... saç kremi maskesi işe yaramadı...

benim saçlarda aynı şekilde oryalden kurtuldum ama sarı takıntım hala devam ediyor oryalsiz açık küllü platine boyuyorum istediğim renk tuttu ama saç uçlarım beni deli ediyor....bende saç bakım yağları kullanıyorum kızlar enazından çok dökülmesini önlüyor...kil maskesi yapıyorum küçüklüğümden beri kullanıyorum annem hamamda saçlarımı hep kille yıkardı pamuk gibi oluyor....arada sarımsak kürü yapıyorum sarımsağı şampuanıma koyuyorum kokuyor ama koku işini de elma sirkesiyle geçiriyorum....yapmanızı tavsiye ederim kırıkları fazla götürmesede saçlarım canlı duruyor....:16:

merhaba arkadaslar saclarım cok fazla dokuluyor ck fazla kırık var aynı zamanda elektrıklenmede oluyor denemedıgım bakım urunu kalmadı ama bır turlu cozum bulamadım tavsıyenız varsa yardımcı olabılrmısınız :(

ben de saçlarımı kestirmeme rağmen saç uçlarım kırıklıklarla dolu... özellikle balyaj işleminde böyle oldu. bir daha saçlarıma oryal sürdürmem asla. reklamda kırıkları büyütülmüş olarak gösterirler ya hani bir de çatallaşmış saçı, aynı öyle durumda. kırık kısımların ucundan tutunca pıt diye kopuyor saç ucundan... saç kremi maskesi işe yaramadı...

aynen canım kırıkları tutunca çıt diye ses gelıyor ve kopuyor. cözüm bulamadım. daha da kesmeye kalkarsam kafamda sac kalmayacak :(

Aynı sorun bende de vardı son bir aya kadar. Saçlarımı uzatamıyor uzatsam da sürekli toplamak zorunda kalıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine POİLDERM bakım setini kullanmaya başladım içinde şampuanı, kremi ve serumu var. ilk başta popüler bir marka olmadığı için her ne kadar tedirgin olsam da..ilk kullanımdan sonra bile farkı hissettim. Hele ki kokusu akşama kadar saçlarımdan çıkmıyor :) sanki saçı saran koruyucu bir katman varmış gibi hissediyor insan ve buna rağmen saçı ne yağlandırıyor ne de sönük hale getiriyor. Saçıma fön çekmeden yada taramadan önce serumu sürüyorum böylelikle kırılmalara karşı daha çok koruyor. Ürünün içeriğinde katkı madde içermemesi ve gingseng özlü olması da bir artı . tek sorun şuan sadece İstanbul'da temin ede bilmekteyim İzmir' de henüz göremedim.

Aynı sorun bende de vardı son bir aya kadar. Saçlarımı uzatamıyor uzatsam da sürekli toplamak zorunda kalıyordum. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine POİLDERM bakım setini kullanmaya başladım içinde şampuanı, kremi ve serumu var. ilk başta popüler bir marka olmadığı için her ne kadar tedirgin olsam da..ilk kullanımdan sonra bile farkı hissettim. Hele ki kokusu akşama kadar saçlarımdan çıkmıyor :) sanki saçı saran koruyucu bir katman varmış gibi hissediyor insan ve buna rağmen saçı ne yağlandırıyor ne de sönük hale getiriyor. Saçıma fön çekmeden yada taramadan önce serumu sürüyorum böylelikle kırılmalara karşı daha çok koruyor. Ürünün içeriğinde katkı madde içermemesi ve gingseng özlü olması da bir artı . tek sorun şuan sadece İstanbul'da temin ede bilmekteyim İzmir' de henüz göremedim.

dedıgınız gıbıyse cok ıyı kepekte oluyor bende bazen kepek sorununada ıyı gelıyormu acaba.bırde istanbulda kozmatik magazalrından temin edebiliriz sanırım.sadece istanbul'da oldugunu soylemıssınz

Arkadasim bendede ayni sorun vardi..simdi passionate die bir argan serum kullaniyorum baya ise yaradi..oneririm..istersn bende sana yollayabilirim 10 tl

canım nasıl bır serum bu, uygulaması nasıl. ne kadar suredır kullanıyorsun ve ne gıbı seyler degıstı anlatabılır mısın acaba?

canım nasıl bır serum bu, uygulaması nasıl. ne kadar suredır kullanıyorsun ve ne gıbı seyler degıstı anlatabılır mısın acaba?

Canım üçlü bir set. Yine şampuanını ve kremini kullanıyorsun sete ait. bunun dışında saçımı yıkadıktan sonra kurutmadan yada şekil vermeden önce serumu sürüyorum. bu serumu hem ısıya karşı koruyor yıpranmasını önlüyor saçın. bende bu ürün kepek yapmadı. Yani zaten doğal bir ürün olduğu için kepek yapacağını sanmam. Evet ben İstanbul'dan getirttim umarım yakında izmirde de olur:/sonuçta kepek saç derisindeki kuruluktan dolayı olur. bakalım şimdilik aldığım sonuçlar böyle:)

Merhaba ,saç kırıkları ;boyamadan ,güneşten oluşan kuruluk ve vitamin eksikliğinden olabilir. öncelikle kullandığın boya,şampuan ve bakım kremine dikkat et. onlar hakkında bilgi verir misin? sonrasında besinler hakkında bilgi verebiliriz. Ben çok fazla krem kullandım saçıma .. Toni&Guy kullandım kesinlikle kırılmalara engel olmadı. ucuz bulup loreal ın tüm saç bakım ürünlerini aldım,hepsi duruyor. Beni etkileyen iki ürün vardı şampuan ve krem olarak. Biri red_ken ,ikincisi satınıque ..
yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..

denediğin ürünleri yazar mısın?

barcehho sac bakım yagı .ohn Frieda Frizz-Ease.HC Haır care complex.loreal absolut repaır celluar loreal haır scalp vs su anda seherıto rumuzlu arkadasın dedıgı urunu arastırıyorum ama bulamıyorum kendısı nerden aldıgını belırtırse onu denemek ıstıyorum.bıkatım sac toplamaktan

barcehho sac bakım yagı .ohn Frieda Frizz-Ease.HC Haır care complex.loreal absolut repaır celluar loreal haır scalp vs su anda seherıto rumuzlu arkadasın dedıgı urunu arastırıyorum ama bulamıyorum kendısı nerden aldıgını belırtırse onu denemek ıstıyorum.bıkatım sac toplamaktan

Magys arkadaşımı aradım ürün ile ilgili Neslihan Hanımı (544 542 43 67) arayarak bilgi alabilirsin. kendileri üretici firma oluyormuş. İstanbul dışına da gönderiyorlarmış.

bendede sac uclari kiriliyor hic bir zaman boyama falanda yapmadim ama yaglaniyor bir ara tokuldu :( ustelik saclarim yagli bana bir sac uclari icin bir marka soyluyun kizlar kestirdymdede gec uzaniyor

Son düzenleme:
Back
X