Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sürekli Kırılan Saç Uçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
nefret ediyorum bu durumdan..saçlarım uzun ama kısa da olsa kırılıyor biliyorum ve nefret ettim artık kendim de keserim arada ama yok arkadaş bu nasıl saçsa adam edemedim onca bakım onca onaran yağ kullanıyorum bana mısın demiyor kaldı ki düzleştiriciyi hayatımdn çıkardım fön çekersem de arada derede zaten onda da kırılıyosa artık napılabilir ki bu saça :31:

nefret ediyorum bu durumdan..saçlarım uzun ama kısa da olsa kırılıyor biliyorum ve nefret ettim artık kendim de keserim arada ama yok arkadaş bu nasıl saçsa adam edemedim onca bakım onca onaran yağ kullanıyorum bana mısın demiyor kaldı ki düzleştiriciyi hayatımdn çıkardım fön çekersem de arada derede zaten onda da kırılıyosa artık napılabilir ki bu saça :31:

1 haftadır düzleştirici yapıyorum dayanamadım. bi baktım yine kırılmış:( sürekli örgülü tutunca kırılmıyor ama ben sürekli örmeyi sevmiyoruuummm.. :(

1 haftadır düzleştirici yapıyorum dayanamadım. bi baktım yine kırılmış:( sürekli örgülü tutunca kırılmıyor ama ben sürekli örmeyi sevmiyoruuummm.. :(

aslında saçı örmek uzamasına da katkı sağlıyo canımcım ben bi ara örüyodum değişik değişik ama bayanız işte her zamanda örüp toplamak istemiyorum ilk-ortaokul çağlarımda bile örmezdim yani :1: valla ben çözdüm artık saç yapımda bi sıkıntı var diyorum ya kısa olsa da kırılır benim saçım deneyimledim bunu :31: mesela glissin siyah serisi işime yaradı ama 1aydan fazla kullanılmıyor sertleştiriyor mecbur bırakacan e bu seferde gene esksi gibi oluyo bilmiyorum valla bu mucize karışımı biri bulsun artık da kurtulalım

Vitamin ve keratin eksikliğinden kaynaklanabilir bu durum.
En güzeli doktora çıkıp tahlil yaptırmanız.
Ayrıca düzleştiriciye bir hafta ara vermek kırık oluşmasını engellemez.
Saçlarım uzun ve bir ara bende her gün ya da 2-3 günde bir düzleştiririm hemde saçım düz olmasına rağmen.
Düzleştirince görüntüsünü severdim.
Çok fazla kırık oldu tabi ki.
Saçlarımın tüm kırıklarını gittim kestirdim kuaförde ama öyle ucundan da değil 5 cm kadar
Sonra bir daha düzleştirici elime almadım.
Saçımı yatmadan önce örmeye başladım. Aslında evde geçirdiğim tüm vakitlerde saçımı ördüm kırık oluşumunu büyük ölçüde azalttı.
Ekstra olarak gliss sarı serisini kullandım ondan memnun kaldım.
Ama şu an hiç birşey yapmıyorum ve saçlarımda hala kırık yok kuaföre en son 3 ay önce gitmiştim kestirmeye.

Vitamin ve keratin eksikliğinden kaynaklanabilir bu durum.
En güzeli doktora çıkıp tahlil yaptırmanız.
Ayrıca düzleştiriciye bir hafta ara vermek kırık oluşmasını engellemez.
Saçlarım uzun ve bir ara bende her gün ya da 2-3 günde bir düzleştiririm hemde saçım düz olmasına rağmen.
Düzleştirince görüntüsünü severdim.
Çok fazla kırık oldu tabi ki.
Saçlarımın tüm kırıklarını gittim kestirdim kuaförde ama öyle ucundan da değil 5 cm kadar
Sonra bir daha düzleştirici elime almadım.
Saçımı yatmadan önce örmeye başladım. Aslında evde geçirdiğim tüm vakitlerde saçımı ördüm kırık oluşumunu büyük ölçüde azalttı.
Ekstra olarak gliss sarı serisini kullandım ondan memnun kaldım.
Ama şu an hiç birşey yapmıyorum ve saçlarımda hala kırık yok kuaföre en son 3 ay önce gitmiştim kestirmeye.

ne güzel ya bana bakımlar da iyi geliyor aslında ama bilmiyorum geçici yani..ya hiçbir gün hatırlamamki kırıksız olsun bu saç hep aynı hep :31:

ne güzel ya bana bakımlar da iyi geliyor aslında ama bilmiyorum geçici yani..ya hiçbir gün hatırlamamki kırıksız olsun bu saç hep aynı hep :31:

Saçı dışarıdan beslediğimiz kadar içeriden de beslemeliyiz aslında
Her gün bir avuç badem iyi gelir.
Beslenme düzeniyle de alakalı
Vitamin eksikliği kırılmaya neden olur.
Dediğim gibi sorunun tam olarak nereden kaynaklandığı anlaşılırsa çözüm bulmak o kadar kolay olur.
Tahlil yaptırmak gerekir bu durum için.

seherıto arkadasımm cok tskler dun aradım sabahtan ve gun ıcerısındede geldı urunummm.dun ılk defa kullandım ve kokusu muthıs gun boyu gecmedı.ve ılk kullanmda bıle farkettm parlaklıgı tararken bıle cok daha kolaydı..

Valla dökülmelere çare kimse bulamadı ama şu saç kırıklarına dünyada en iyi gelenmadde keratin olduğuna göre keratin kullan derim. Ama saf doğal sıvı keratin serum bulman lazım. Yoksa bışuna zaman kaybı.

bi kawanoza zeytin yagi koy bir cay bardagi kadar icine 2 3 dis sarimsak koy 2 3gün beklet. sonra sarimsaklari cikar bir yumurta kir icine kapagi kapat calkala sonra sacina sur 3 saat falan beklet ama sacina jelatin cek yumurta hemen kuruo. haftada 1kez dene sonuc alirsin. benim balyajdan sonra yanip koptu bu sekilde kurtardim :)))

bi kawanoza zeytin yagi koy bir cay bardagi kadar icine 2 3 dis sarimsak koy 2 3gün beklet. sonra sarimsaklari cikar bir yumurta kir icine kapagi kapat calkala sonra sacina sur 3 saat falan beklet ama sacina jelatin cek yumurta hemen kuruo. haftada 1kez dene sonuc alirsin. benim balyajdan sonra yanip koptu bu sekilde kurtardim :)))
Ben de kırıklardan kurtulmanın yolunu arayanlardan biri olarak bu yazdığınızı cok beğendim. Ancak siz de sanırım katkısız keratın kaplama sistemını duymamış olabılırsınız. Bu sizin bakımdan önce onu da yapsanız saçlar resmen sıfırlanıyor, adeta resetlenıyor. Yenıden yapılanıyor, üstelik kalıcı oluyor. Süreklı her hafta gerek olmuyor. Liquid Keratin Serum veya kaplama olarak hatırlıyorum.

Ben de kırıklardan kurtulmanın yolunu arayanlardan biri olarak bu yazdığınızı cok beğendim. Ancak siz de sanırım katkısız keratın kaplama sistemını duymamış olabılırsınız. Bu sizin bakımdan önce onu da yapsanız saçlar resmen sıfırlanıyor, adeta resetlenıyor. Yenıden yapılanıyor, üstelik kalıcı oluyor. Süreklı her hafta gerek olmuyor. Liquid Keratin Serum veya kaplama olarak hatırlıyorum.

bu dediğiniz nerde satilio yada nerde bulabilirim.. belimde olan saclarim boyayla acma ile lastik gbi oldu bildginz kadayif gibi oldu.. bu sekilde kurtardim. bide super gro dax kullandim. ve tabiki dermokil sampuani unutmayaim :) super gro dax ta cok ii sonuc verio tawsiye ederim.

Edaslan, ben ürünü bir aktardan aldım, Beşiktaştan. Ama sanırım internette de resmi siteleri var. Araştırısan mutlaka ulaşırsın ama mucize bir ürün. 2-3 seans sür kurut durula kremle hepsi bu. Ama cok kırık ve hasarlı saçlarda seans sayısı artabilir, önemli değil çünkü kesin çözüm olması önemli. Likid Keratin Botox Ya da Liquid Keratin Serum olabilir. Yani şuna seviniyorum ki herşeyin bir çaresi varmış çok şükür.

bu dediğiniz nerde satilio yada nerde bulabilirim.. belimde olan saclarim boyayla acma ile lastik gbi oldu bildginz kadayif gibi oldu.. bu sekilde kurtardim. bide super gro dax kullandim. ve tabiki dermokil sampuani unutmayaim :) super gro dax ta cok ii sonuc verio tawsiye ederim.
likid keratin bakım olarak ben aradığımda çıkmıştı. ya da keratinbakim sitesinde gördüm.

Dün siteyi buldum. Aynı markaydı. keratinbakim nokta kom Başka ürünlerde gördüm. Keratin yağı vs. Ama Likid Keratin Serum süper. Mucizevari saçlar 2-3 seansta toparladı. Çok mutluyum. Allahıma çok şükür bu ürün bana tam iyi geldi.

dökülmeye çare buldum ben, ibrahim saraçoğlunun tarifi lavanta kürü bir yemek kaşığı lavantayı yarım litre kaynamış suda kısık ateşte 10 dk demleyip ılıdıktan sonra süzüyorsunuz duş sonrası saçınızı duruluyorsunuz ben dökülme için faydasını gördüm

Back
X