Sürekli kocasını öven arkadaşım

derendemet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
50
25
3
Bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum dediğim çok oldu ama bazen cidden dayanamıyorum bahsettiğim bu arkadaştan üniden bu yana dostum önceleri de böyle şeyleri vardı ama son zamanlar yaptıkları artık iyice beni bunalttı.Kocası kendi mesleğini yapamadı evlendikten sonra her fırsatta 'ay benimkinin de kendi işi var el yanında çalışmıyor 'diyor.-eşi babasının yanında çalışıyor emlakçılık gibi bişi-insanların altlarında arabayı görüünce ay bunu mu almışlar ala ala tavırları halinde,ihtiyacım yok sıkıldığım için çalışıyorum yoksa kocam otur evinde ye iç gez diyor fln gibi artık geçen yaptığı şey bardağı taşıran son damla oldu.Bu tuttu hepimiz böyle üç beş arkadaş oturuyoruz onun evinde.. gördün mü bilmemkim de evlendi iyi kız mutlu olur inşallah fln dedik,içimizden adı x olsun o da dedi ki evet evet balayı resimlerini paylaşınca gördüm Antalya da kalmışlar voyage da fln.dedi.Bu tuttu herkes de bizden rol çalıyo yaaa,bizden görmüştür dedi.Ve ben oha artık diyorum sana,kızım zaten her beş kişiden dördü Antalya yı tercih ediyor,Voyage da sana tahsis edilmedi ya komple dedim.Kızlar da gülüştüler.Bu acayip bozuldu.İnsan takip edilip edilmediğini bilir herhalde,baksana sen yememiş içmemiş bana kin gütmüşsün dedi beni suçlu çıkardı.Sonra konu dağıldı fln ama ben gerçekten yaptığıma yapacağıma da pişman oldum.Onu bırak görüşmek istemedikçe yazıp duruyor.Yani birileri bunları görsün etsin istiyor,ve sanki tek özenilecek hayat bunlarınki.Ben art niyet arıyor olamam dimi,bekarım diye böyle düşündüğümü sanıyor herhalde

Bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum dediğim çok oldu ama bazen cidden dayanamıyorum bahsettiğim bu arkadaştan üniden bu yana dostum önceleri de böyle şeyleri vardı ama son zamanlar yaptıkları artık iyice beni bunalttı.Kocası kendi mesleğini yapamadı evlendikten sonra her fırsatta 'ay benimkinin de kendi işi var el yanında çalışmıyor 'diyor.-eşi babasının yanında çalışıyor emlakçılık gibi bişi-insanların altlarında arabayı görüünce ay bunu mu almışlar ala ala tavırları halinde,ihtiyacım yok sıkıldığım için çalışıyorum yoksa kocam otur evinde ye iç gez diyor fln gibi artık geçen yaptığı şey bardağı taşıran son damla oldu.Bu tuttu hepimiz böyle üç beş arkadaş oturuyoruz onun evinde.. gördün mü bilmemkim de evlendi iyi kız mutlu olur inşallah fln dedik,içimizden adı x olsun o da dedi ki evet evet balayı resimlerini paylaşınca gördüm Antalya da kalmışlar voyage da fln.dedi.Bu tuttu herkes de bizden rol çalıyo yaaa,bizden görmüştür dedi.Ve ben oha artık diyorum sana,kızım zaten her beş kişiden dördü Antalya yı tercih ediyor,Voyage da sana tahsis edilmedi ya komple dedim.Kızlar da gülüştüler.Bu acayip bozuldu.İnsan takip edilip edilmediğini bilir herhalde,baksana sen yememiş içmemiş bana kin gütmüşsün dedi beni suçlu çıkardı.Sonra konu dağıldı fln ama ben gerçekten yaptığıma yapacağıma da pişman oldum.Onu bırak görüşmek istemedikçe yazıp duruyor.Yani birileri bunları görsün etsin istiyor,ve sanki tek özenilecek hayat bunlarınki.Ben art niyet arıyor olamam dimi,bekarım diye böyle düşündüğümü sanıyor herhalde

Çünkü arkadaşınız egosunu kocası vasıtasıyla tatmin ediyor. Yani hayalini kurup sahip olamadığı hayatı ve eksikliklerini kocası yoluyla kapatmaya çalışıyor. Psikolojik açıdan özdeşleştirme yapıyor.

fırsatı kolla vakit gelince daha iyi bi cevap ver de cuk otursun. bu arada sürekli kocasını döven arkadaşım diye okudum başlığı.
aslında olay üzerinden epey geçti ama tabii bu benim kafamda en yer edeni.Yok dövme alışkanlığı yok çok şükür ama dişli bir kız gerçekten:)

her zaman böyle tiplerin, evliliğinde problem olduğunu düşünmüşümdür.

benimde var bir arkadaşım.
kocası akademsiyen Doç olacak bu sene,

kendisi önlisans diye mi ? iş kadını değil diye mi ? anlamıyorum evleneli de 3 sene oldu yani.
sürekli dediği laf şu ;

ya benim babam zengin zaten, oturduğumuz şehrin en zenginlerinden, ben en kötü yine, esim gibi biriyle evlencektim. bik bik bik yeter.artık kafa mikti yani.

bende dedim noluyor, kaynanan mı küçümsüyo seni, sürekli konuşuyosun. git kaynanana laf anlat. nedir yani ?

Aynen
her zaman böyle tiplerin evliliğinde problem olduğunu düşünmüşümdür.

benimde var bir arkadaşım.
kocası akademsiyen Doç olacak bu sene,

kendisi önlisans diye mi ? iş kadını değil diye mi ? anlamıyorum evleneli de 3 sene oldu yani.
sürekli dediği laf şu ;

ya benim babam zengin zaten, oturduğumuz şehrin en zenginlerinden, ben en kötü yine, esim gibi biriyle evlencektim. artık kafa mikti yani.

bende dedim noluyor, kaynananmı küçümsüsüyo seni sürekli konuşuyosun. git kaynanana laf anlat. nedir yani ?
Aynısının başka versiyonu al işte bu da.te allam

Benim en cok eglenecegim arkadas modeli;)
Boylesine kafayi takarsan uzulursun onun yerine eglen bence;)
Ant. Gitti balayina ay orayimi buldun kuzenim maldivlere gitti bak sen oradan eksik kaldin de;)
Kiyafetini ay bunu hangi pazardan aldin ihhh cok basit duruyor de;)
Paso begenme ve suratina bak;)
Ben olsam cok eglenirdim.onunla

Ben bekarım ondan yapıyor diye düşünüp bazen üzülüyorum kendime acıyoru m

Simdi anlasildi, bekarligin da evliligin de guzel ve kotu yanlari var canim. Herkes nasibindekini yasar. Seni kiskandirmak icin yapiyor olsa bile sallama, en buyuk cevap ona

Kendince mükemmel hayat, herkes onu kıskanıyor algısı yaratmaya çalışıyor. Ben böyle ezik insanların hayatımda yer işgal etmesine izin vermiyorum artık.
Bir tane böyle tuhaf bir tip vardı sustum sustum bıçak gibi kestim muhabbeti kafam rahat etti. Bunlar ciddiye alınmayıp, dalga geçilmekten de anlamazlar zaten. Hala arkadaşım demen hata.
30 yaş nimetlerinden faydalanmaya başladım çok şükür.

Back
X