olur canım olur neden olmasın anlamına da bak anlamı ne kadar güzel ve heybetli;Ayetel Kürsi manası;
"Allah... O'ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O'nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O'nundur. İzni olmaksızın O'nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O'nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O'nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O'na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür. "
korku filmleri izleme hiç ben bıraktım hem korkar hem sarkardım sonra da wc ye gidemezdim kapıları açarakak ışıkları yakarak.sonra farkettim ne oluyor sana dedim korkuyorsun çok etkiliyor neden izliyorsun?! bıraktım..yattığın odaya dikate et ekmek kırıntısı dökülmüş olmasın..o ölüm korkusu bende de var araştırdım kitaplardan falan o korku "ölüme hiç hazırlanmadığımız "içinmiş doğru....hazırlanmıyoruz şuur altında korku oluşuyor...ah nefsimize uymasak..dilinden hiç düşürme korkuya,düşmanına fesat kişilere ne bilim çekindiğin kişilerden mutluluk için sıkıntı için bişiler kaybetsen bulmak için güvende olmak için ...zor anlarda..dilinden düşürme okuya okuya ezbere girer inşallah ..benim öyle oldu kağıda baka baka bir bakmışım ezberime girmiş...ben de senin gibiydim daha da beterdim karabasanlar falan..şükür geçti şimdi abdestli gezmeyi alışkanlık haline getir yani korktuğun için diye alma "sünnettir sevaptır "diye düşünerek al abdestini böylece şuur altına korku diye değil "sevap" diye yerleşir...gündüz uyumamaya çalış ki gece uyuman kolaylaşır 1 hafta zorlanırsın gündüz uyuma;gece mecbur uykun gelir...radyo dinleyebilirsin yatarken.. psikoloğa da görünmen iyi olacak destek olarak..
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :) Dediklerinizi deneyeceğimm :)