Sürekli korku içindeyim!

bende coğu zaman evde yalnızım mesela bu gecede tekim ben kendimi genelde odaya kilitlitliyorum hırsız korkumdan sonra katil korkum başlıyor katil beni 8 parcaya bölüyor sonra malum korkular başlıyor sabah ezanı okununda o malum seylerin evlerine gittiğini düşünüp rahat rahat uyuyorum bazende korkumu yenip tüm odaları tek tek gezip arıyorum evet 27 yasındayım koca kızım ama bende tek olmaktan korkuyorum evlenince gecer umarım:26:

korkmayanlar musallat filmiyle üç harfliler maridi izlesinlerde görelim sonra korkuyolar mı korkmuyolar mı:18:ben izledim ikisinide hala etkisindeyim

Kilitlemek kötüü yaa .s Ani bişey olsa panikle onu açamayabilirsinz falan .s

Ben de senelerdir karanlıkta uyuyamam, apliğimi yakarım kesinlikle..bazı geceler "bu gece kesin ölücem" diye düşünür sabaha kadar gözümü kırpmam... uyursam ölücem diye düşünürüm..

ama nedenini biliyorum, dedem çocukluğumdan beri, bizi dine yaklaştırmak için korkunç hikayeler anlatırdı..Namaz kılmayanların, oruç tutmayanların, kapalı giyinmeyenlerin öldükten sonraki çekecekleri çileleri anlatır dururdu, hala hepsi ezberimde..bunlar benim korkularım haline geldi..
ahh yaa neden dinimizi güzel yönleriyle tanıtmazlar..halbuki birşeyin korkutucu yanı, insanı o şeyden uzaklaştırır, yakınlaştırmaz ki...

Kilitlemek kötüü yaa .s Ani bişey olsa panikle onu açamayabilirsinz falan .s

öle bir durumda camdan atlarım zaten
şaka bir yana kızlar korktuğum başıma geldi bir deyim var
neden korkarsanız karsınıza cıkar ben bu akşam eve gidince önce tek tek tüm odalara bakıcam sonra acıcam tv yi yatıcam karsısında
carrie merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…