Sürekli korkuyorum ne yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlar, benim bir derdim var. Cok tuhaf gelebilir ancak ben sürekli korkuyorum. Nedenini de bulamıyorum. Eşim yokken ya da varken sürekli korkuyorum. Genellikle yalnızken daha fazla oluyor. Sanki sürekli bir şey beni takip ediyor. Ben korkulacak bir durum olmadigini biliyorum. Bunu kendime anlatiyorum ancak yine yalnız kalınca aynı oluyor. Akşamları daha cok oluyor. Uykumda her hangi bir sıkıntı yok. Hatta bu korkum yüzünden hiç sabah namazina bile kalkamıyordum. Duşta, tuvalette, mutfakta her yerde aynı his. Sürekli bir korku var içimde. Bunun nedeni ne olabilir ? Artık o kadar bunalıyorum ki bu histen nasıl kurtulabilirim.
Canım belki düşüncem farklı gelecek ama bir çok duygumuz hormonlarımizin veya organlarımızın düzgün calismamasindan kaynaklı. İyi bir detoks yapıp karaciğerini ve bağırsaklarını temizlemelisin bak gör o zaman sebepsiz olan bu tuhaf duygun geçecek. Bol su iç, sebze ağırlıklı beslen,tam enginar vakti bol bol tüket. .Sigara içiyorsan bırak.

Sebepsiz korkularin altindq mutlaka bir yasanmislik vardir ve siz o yasanmisliktan etkilenip bilincaltina itmissinizdir. Internet uzerinden bilincalti temizleme ve telkin yontemleri diye arastirma yapabilirsiniz. Sonrasinda da uzman gorusu almaniz sart. Kolay gelsin gecmis olsun

Buradaki hiç bir yazılan seni tatmin etmeyecek, kendimi sende gördüm bir an konunun tamamını bile okumadan yazdım.
Bende tam anlamı ile senin gibiydim.
Eşim evdeyken bile diğer odaya gidemezdim.
Cam silcek olsam arkamdan birisi iticek diye hissederdim. Eşim başımı beklerdi
Evliliğimin ilk dönemleri zehir gibi geçti bu sebep ile.
Eşim işe gideceğinde bende hazırlanır yarım saat önceden kapıda servis beklerdim.
Taki evimde verdiğim mevlite kadar.
Ertesi gün hiç bunları yaşayan ben değilmişim gibi evde bir başıma kaldım.
Şimdi eşim mesaiye kalsa da temizlik yapsam diye dua ederim :)
Bir denemenizi isterim tavsiyedir :)

Ama burada tanıdığım pek kimse yok mevlit okutmak için. Evde yasin okuyorum ama

Canım belki düşüncem farklı gelecek ama bir çok duygumuz hormonlarımizin veya organlarımızın düzgün calismamasindan kaynaklı. İyi bir detoks yapıp karaciğerini ve bağırsaklarını temizlemelisin bak gör o zaman sebepsiz olan bu tuhaf duygun geçecek. Bol su iç, sebze ağırlıklı beslen,tam enginar vakti bol bol tüket. .Sigara içiyorsan bırak.
Bence mantıklı söyledin. Ne zaman ağır yesem şekerli yesem uyusam kabus görürüm. Ama 7’den sonda bişey yemeyip hafif mideyle uyusam kuş gibi uyurum. Beslenme öenmli.

ilk görev yerim şarkta terör bölgesindeydi şehir merkezinde her gün gösteriler olurdu gardımı ala ala en ufak bir şeyde bende korkuyorum ,korkumun üstüne nasıl gideyim her işimi yapmaya devam ediyorum korksam da korkmasam da ..siz de rutininizden kaçmayın korksanızda devam edin tabi korkunuzun temelini bulabilirseniz de üstüne gidin bence.
Şimdilik öyle yapıyorum ama bazen cok bunalıyorum boyle

merhaba
bu bahsettiğin şey yüzünden bu ayın 20 sine randevu aldım.Doktora gitmeden olmayacak.Sürekli içimde bişey olacak korkusuyla yaşamaktan bıktım.
lütfen sende bi doktora görün
Tamam zaten herkes doktor demiş bende gideyim o zaman. Hangi doktordan randevu almak gerekir. Nöroloji mi ??

bundan 4 yıl önce bende böyleydım .
Benım bu şekil olmamın sebbeı deli gibi korku filmi izlememdi. Eşim iş turuna çıktıgımda gece kafama yorganı çeker nefessiz kalırdım yıne de kafamı çıkarmazdım :KK70: :KK70:

Ama 2 adet kedi sahiplendım . Ve çoook faydasını gördum .
Artık eşim iş turuna çıksında kedilerimle koyun koyuna yatayım dıye beklıyorum .
Yanında bırının oldugunu bılmek cesaret verıyor .

Son düzenleme:
Bence mantıklı söyledin. Ne zaman ağır yesem şekerli yesem uyusam kabus görürüm. Ama 7’den sonda bişey yemeyip hafif mideyle uyusam kuş gibi uyurum. Beslenme öenmli.
Kesinlikle..
korkularımızin çoğu kirli karaciğerden kaynakli .Midemiz ve bağırsaklarımiza çok yüklenmesek dediğiniz gibi temiz bir uyku çekeriz.

Kesinlikle..
korkularımızin çoğu kirli karaciğerden kaynakli .Midemiz ve bağırsaklarımiza çok yüklenmesek dediğiniz gibi temiz bir uyku çekeriz.
Cok yemek yiyen bir kişi degilim. Ayrıca sigara kullanmiyorum ki

bundan 4 yıl önce bende böyleydım .
Benım bu şekil olmamın sebbeı deli gibi korku filmi izlememdi. Eşim iş turuna çıktıgımda gece kafama yorganı çeker nefessiz kalırdım yıne de kafamı çıkarmazdım :KK70: :KK70:

Ama 2 adet kedi sahiplendım . Ve çoook faydasını gördum .
Artık eşim iş turuna çıksında kedilerimle koyun koyuna yatayım dıye beklıyorum .
Yanında bırının oldugunu bılmek cesaret verıyor .
Kızım var 1 yaşında :)

Merhaba arkadaşlar, benim bir derdim var. Cok tuhaf gelebilir ancak ben sürekli korkuyorum. Nedenini de bulamıyorum. Eşim yokken ya da varken sürekli korkuyorum. Genellikle yalnızken daha fazla oluyor. Sanki sürekli bir şey beni takip ediyor. Ben korkulacak bir durum olmadigini biliyorum. Bunu kendime anlatiyorum ancak yine yalnız kalınca aynı oluyor. Akşamları daha cok oluyor. Uykumda her hangi bir sıkıntı yok. Hatta bu korkum yüzünden hiç sabah namazina bile kalkamıyordum. Duşta, tuvalette, mutfakta her yerde aynı his. Sürekli bir korku var içimde. Bunun nedeni ne olabilir ? Artık o kadar bunalıyorum ki bu histen nasıl kurtulabilirim.
Vesvese yapıyorsun korktukca bildiğin duaları oku rahatlatır ve aklına korkulacak bişey geldiğinde mutlu olduğun çok guldugun şeyleri aklına getir unut zamanla kokrunu yenersin ins :)

Back
X