• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli kotu bir sey olacak hissi

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
bu histen nasil kurtulabilirim
Bugun durduk yere basladi
Karnim agriyor kotu hissediyorum
vize donemi olunca stres oldum galiba karnima ve psikolojime vurdu :(
Son 3 sinavim kaldi nasil motive olabilirim gercekten cok yorgunum ve gerginim

Kafanızı dağıtmanız lazım.çıkın bir temiz hava alın.arkadaşınızla sohbet edin.başkaları ile normal sohbet etmek bana iyi geliyordu.

Bana da bazen oluyor. Hatta diyorum benim sezgilerim kuvvetli kesin başıma bir iş gelecek yoksa aileme mi bir şey olacak oof of diyorum. Sonra hiçbir şey olmuyor :KK70:

Sevdiğin bir komedi dizisi, filmi gibi bir şey varsa açıp onu izle biraz gülmek iyi gelir. Ya da ara bir sevdiğinle konuş. Sevdiğin bir arkadaşın, aileden biri hiç farketmez. Sürekli ders çalışıp çalışıp sınavlara girdiğin için böyle stres yapıyorsun. Biraz kafanı dağıtmaya çalış.

Sınavların çok güzel geçer umarım.
Başarılar :KK36:

hava alin, biraz gezin tozun, bir iki saat alisveris yapin, nebilim bi ruj bile inanilmaz mutlu edebilir bazen. kafanizi dagitin. basarilar dilerim bu arada:)

Sınavlar bunaltmıştır. Açık havaya çıkın uzun uzun yürüyün, yüksek sesle şarkı söyleyin, spor yapın. stresi atınca geçer bence :)

En sevdiğim arkadaşınla buluş güzel bi gün geçir bol bol konuşun hareketli müzik dinle çokta kafana takma

Back
X