Vallaha dogrudur yaÇok güzel çok zengin çok başarılı çok şanslı çok çok çok mikemmel sevgilisi ya da eşi olan birisiniz demek ki. Komple şehir sizi kıskandığına göre
İçimden geçiriyordum bunuSimdi,herkes kotu ıcten pazarlıklı ınsanlarla karsılasıyorum diyor.dolayısıyla sizinle de bırılerı karşilaştigina gore siz de içten pzarlıklı kotu birilerinden birisiniz.
Bak cnm üniversitede çok fena açıkgöz insanlar var , kendini koru ve uyanık ol , herkesle hemen arkadaş olma, saf durma temiz duygularını kullanırlar, ben de ilk niye gittiğimde ben nereye düştüm demiştim, mezun olana kadar gözümden yaş dinmemişti , sana tavsiyem sabırlı ve uyanık olmandır, kimseye kendini hemen açma ve temkinli ol ...Üniversite de seçtiğim şehirden mi bilmiyorum ama hep o dönemden sonra düzgün insanlarla karşılaşamadım.hep içten pazarlıklı, kıskanç tipler karşıma çıkıyor. En yakın arkadaş gördüğüm insanalr bile açıkça kıskançlıklarını ifade diyorlar. Çalışma hayatım da da böyle. Yaşadıpım şehirde de insan profili çok kalitesiz geliyor bana. Ne kadar iyi niyetli fedakar olsam da bir değer yok karşılığı hep kötülük kıskançlık oluyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Günümüz insanları çok ikiyüzlü ben öyle olamıyorum. Yeniden üniversite okuyorum ya da yüksek lisansla uğraşıyorum. Çalışma ortamı ve iş değişikliği belki daha iyi olur diye ümid ediyorum
İnsanlarla hemen samimi olmayın, öncelikle sınırlarınızı çizin...Üniversite de seçtiğim şehirden mi bilmiyorum ama hep o dönemden sonra düzgün insanlarla karşılaşamadım.hep içten pazarlıklı, kıskanç tipler karşıma çıkıyor. En yakın arkadaş gördüğüm insanalr bile açıkça kıskançlıklarını ifade diyorlar. Çalışma hayatım da da böyle. Yaşadıpım şehirde de insan profili çok kalitesiz geliyor bana. Ne kadar iyi niyetli fedakar olsam da bir değer yok karşılığı hep kötülük kıskançlık oluyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Günümüz insanları çok ikiyüzlü ben öyle olamıyorum. Yeniden üniversite okuyorum ya da yüksek lisansla uğraşıyorum. Çalışma ortamı ve iş değişikliği belki daha iyi olur diye ümid ediyorum
+1İnsanları iyice tanımak gerek. İyice tanımadan sirlarinizi vs anlatmayin derim. Ben mesela başıma gelen güzel şeyleri dayanamayip anlatiyordum ama artik anlatmiyorum. Boşverin bazen yalnız olmak daha güzel
Ayrica bu biraz da bilincaltiyla alakali bence. Yani sürekli kötü insanları çekiyorum derseniz bi süre sonra yine öyle insanları cekersiniz. Olumlu düşünüp insanları iyice tartmayi deneyin. İlk başta samimi olmayın iyice tanıyın gerçi iyice tanıyınca bile sonradan kötü çıkabiliyor ama iyi insanlar da var elbet. Umarım gonlunuzce arkadaş bulabilirsiniz
Arızanın sizde olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam nerede böyle sizin gibi ben iyiyim kötüler beni buluyor diye miyavlayan varsa hep en arıza o çıkar ee boşuna dememişler herkes eksiğini dillendirirÜniversite de seçtiğim şehirden mi bilmiyorum ama hep o dönemden sonra düzgün insanlarla karşılaşamadım.hep içten pazarlıklı, kıskanç tipler karşıma çıkıyor. En yakın arkadaş gördüğüm insanalr bile açıkça kıskançlıklarını ifade diyorlar. Çalışma hayatım da da böyle. Yaşadıpım şehirde de insan profili çok kalitesiz geliyor bana. Ne kadar iyi niyetli fedakar olsam da bir değer yok karşılığı hep kötülük kıskançlık oluyor. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Günümüz insanları çok ikiyüzlü ben öyle olamıyorum. Yeniden üniversite okuyorum ya da yüksek lisansla uğraşıyorum. Çalışma ortamı ve iş değişikliği belki daha iyi olur diye ümid ediyorum
HooaydaaaMadur edebiyatı yapanlar genelde en madur eder kişilerdir ama yine de sen bilirsin
Belli bir yaştan sonra birde başka şehirdeysen genellikle öyle oluyorBen de bu “ben çok iyiyim, çok fedakarım ama çevremdeki herkes çok kötü, çok kıskanç” tribini anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?