• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.779
388
45
Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Kadın ya da erkek farketmez küsen insandan nefret ederim. Küstüğü için hayatımdan çıkardığım iki kişi var. (Sevgili değil arkadaş). O yüzden başlığa cevabım sürekli küsen erkeğe ömrünün geri kalanı boyunca küsülmeli. Üstelik bir de eleştiriye gelemiyor ve hakaret ediyorsa totosuna itinayla tekme koyulmalı. Ben kendimi seviyorum valla, kendini sevmeyenler katlanır bu muameleye.

Ablacım böyle tiplerden bi halt olmaz üstüne üstlük bi süreden sonra seninde psikojini bozar. Anlaşamazsın çünkü her koşulda ben haklıyım diyor. Sürekli kendini haklı gören bi adamla nasıl iletişim kuracaksın? Sürekli suçlu psikoloji yaşatacak sana bi süreden sonra sende suçlu olmasan bile suçlu olduğuna inanacaksın.

Ablacım böyle tiplerden bi halt olmaz üstüne üstlük bi süreden sonra seninde psikojini bozar. Anlaşamazsın çünkü her koşulda ben haklıyım diyor. Sürekli kendini haklı gören bi adamla nasıl iletişim kuracaksın? Sürekli suçlu psikoloji yaşatacak sana bi süreden sonra sende suçlu olmasan bile suçlu olduğuna inanacaksın.

Zaten sürekli özür dilemesi gereken benmişim moduna dönüyor...özür dilediğimde oldu bazı sert cıkıslarım oldugunda..özür dileyince bana sunu diyor; yap yap özür dile ne iyiymiş

Yengeç aslan başak burcundaki erkeklerin daha çabuk küsüp trip attığını düşünüyorum. Böyle tipler göstermese dahi ana kuzusudur.
Heh geldi astrolog. İnsan karakterleri 12 tane zaten. Biz boşuna çözmeye uğraşıyoruz. Sosyoloji, psikoloji bilimleri iptal, bundan sonra her sorunumuzu astrolojiyle hallederiz.
Kusura bakmayın, size patladım ama her konuya burçla yorum yapanlardan azıcık gına geldi bana.

Zaten sürekli özür dilemesi gereken benmişim moduna dönüyor...özür dilediğimde oldu bazı sert cıkıslarım oldugunda..özür dileyince bana sunu diyor; yap yap özür dile ne iyiymiş
Uzak dur bu cocuktan, kendi ruh sagligin icin. Bu sitede bu tarz kisilerle evlenip ozguvenini yitiren cok kadin var

Heh geldi astrolog. İnsan karakterleri 12 tane zaten. Biz boşuna çözmeye uğraşıyoruz. Sosyoloji, psikoloji bilimleri iptal, bundan sonra her sorunumuzu astrolijiyle hallederiz.
Kusura bakmayın, size patladım ama her konuya burçla yorum yapanlardan azıcık gına geldi bana.
Bence kismen dogru, yengeci bilmem ama aslan ve basak burcu erkekleri genelde bencil oluyor

Merhaba hanımlar,

Evli degilseniz birakin ne o karı gibi kusmek itici...

Son düzenleme:
Benim anlamadığım şey şu beni çok eleştiren biri olsa ve buna çok sinir olsam direkt ayrılırım
Çünkü derim ki demek ki uymuyoruz o kadar eleştiriyorsa e ben de değişmeyeceğim....

ve siz çok eleştiriyormusunuz mesela?
Hangi konularda bunu düşünün çoksa bence ayrılın istedıgınız gibi biri değil

ayrıca bu küsmeler yorar sizi hahaha bence bu da ayrılık sebebi neden çareler arıyorsunuz ki?

eger ben gercekten bariz bir okuzluk yapip karsimdakini kirmadiysam kimsenin pesinde kosamam. hadi beni affet diye dolasamam yani.

sevgilim de bu huyumu bildigi icin bana oyle gereksiz yere kusluk yaparsa geri tipis tipis kendisi gelir. sizin durusunuzla ilgili bir sey bu.

Back
X