- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Manyak takintili bencil bi tip. Eski erkek arkadaşıma benziyor yengeç burcu mu ?
Akrep ..konuma bi ekleme yaptım..eğer ki aramayan ben olsaydım ağzıma sıçardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manyak takintili bencil bi tip. Eski erkek arkadaşıma benziyor yengeç burcu mu ?
Cunku aslinda burclarda tek tip degil dogum haritasi diye bisey varValla aslan burcu beyim var dünyanın en bencil olmayan, küsemeyen, sakin insanıdır. Genel diye bir şey olmaz, bin çeşit karakter 12 tane burç var.
Ben surundurene kadar aramıyorum. Hiç sevmem aptal aptal trip atan erkek. Aramayin ya, bunun triplerini mi cekiceksiniz? Benim öyle aramayip, o da aramadığı için kendi kendine biten ilişkim vardı![]()
Heh geldi astrolog. İnsan karakterleri 12 tane zaten. Biz boşuna çözmeye uğraşıyoruz. Sosyoloji, psikoloji bilimleri iptal, bundan sonra her sorunumuzu astrolojiyle hallederiz.
Kusura bakmayın, size patladım ama her konuya burçla yorum yapanlardan azıcık gına geldi bana.
Kadın ya da erkek farketmez küsen insandan nefret ederim. Küstüğü için hayatımdan çıkardığım iki kişi var. (Sevgili değil arkadaş). O yüzden başlığa cevabım sürekli küsen erkeğe ömrünün geri kalanı boyunca küsülmeli. Üstelik bir de eleştiriye gelemiyor ve hakaret ediyorsa totosuna itinayla tekme koyulmalı. Ben kendimi seviyorum valla, kendini sevmeyenler katlanır bu muameleye.
İnandığınız her şeyin etkisi vardır. Ama bu sadece sizin inanmanızla alakalı. Astroloji bir bilim değil ki gerçek olsun. Ama tabi benim düşüncem bu.Etkisi var ama
İnandığınız her şeyin etkisi vardır. Ama bu sadece sizin inanmanızla alakalı. Astroloji bir bilim değil ki gerçek olsun. Ama tabi benim düşüncem bu.
Bazen eleştirebilirsin ama ne zaman yapsam feci kavgaya donusturup küsuyor...
Bence bu adam sizi sevmiyor ama sizin bunu kabullenmeniz zaman alacak. Seven insan davranışları değil bunlar.
Ya çok merak ediyorum bu tipler size büyü falan mı yapıyor?
Yada şantaj mı yapıyor da peşini bırakamıyorsunuz.
Niye kendinizi bu kadar eziyorsunuz.
Buna 2 gün küsen adamdan ne bekliyorsun ki sen pempik panjurlu yuvanızda kocişkoluk yapmasını mı?
Evlen 2 ay bile vermiyorum hayatı burnundan getirmeye başlayacak.
Az değer verin kendinize ya. Yol verin şöyle değer bilmezlere.
Sizi üzdüler mi 1 affedin 2 affedin ama 3te hadi yallah ense traşını görelim diye... Edin ya.
Ayyy
İyi de adam beni suclu görüyor neden aramadın diye çıkıştım cunku
Tamam işte kuzum sorunlu.
Sorun da bu zaten.
İnsan büyük kavga eder kalırsın 3 4 gün küs.
Ama niye aramadın diye sitem ettim diye bana 2 gün küsenin kafa normal değildir zaten.
Valla canına yazık.
Siz evlenseniz bu valizini alır ya otele ya anasına gider 3 günde bir bak demişti dersin![]()
Zaten eski karısıyla evliyken oyle yapıyormus küsüp evi terkedipduruyormus
Bana attıgı mesajı konunun sonuna ekledim okuyup yorum yapar mısın?
Merhaba hanımlar,
Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...
Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...
Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs
Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor
Bana yazdıgı msj:
Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
Ufaktan ümidi kesiyorum moduna girmiş.
Ama şimdi iki taraflı da bakmak lazım.
Niye her zaman ki gibi diye seni eleştirmiş.
İçeriği bilemiyorum ama çok sağlıklı bir ilişkiniz yok gibi
Seni çok iyi anlıyorum kesinlikle değişmez! Eğer ilişkiniz ciddi boyuttaysa bidaha düşünün derim.. Çünkü ilerde bu hep böyle devam edeceği için siz artık bu durumdan bıkmış olacaksınız.. Gururunuzu cignediginizi düşüneceksiniz çünkü arkadaşınız haksız olduğuna regmen hep haklı çıkacak sorunları çözmekte zorluk çekeceksiniz..
NOT.! benim eşim öyle ben artık haksız olmaktan bıktım onun için kavga etmemeye çalışıyorum küs olmayı çok saçma buluyorum herşey konuşarak aşılmali bence.. Eşimde düzelme oldu ama biraz oda benim küs kalmayı sevmediğimi bildiği için..
Suçlu sensin ya da o farkeder mi? Ortada kötü giden kavgalı, küsmeli, hakaretli bir ilişki var. İlişkiniz kangren olmuş. Kangren olan kolu kesmezsen eninde sonunda öldürür seni.O benim eleştirmemden hep rahatsız zaten..onun kimseye karsı duygusallığı yok...narsistik