• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Ben bu küslük olayını 8 senede anca anlatabildim😪

Beni anlayan biri cıkmasına sevindim..
Defalarca soyledim istersen ayrıl ama küsme...kaldıramıosan ayrılırsın ama ayrılmayacaksan konus soyle ama küsme dedim...
Yok imam her seferinde bildiğini okuyor ...
Oglen aramadın beni kale almadın dedim bu yani
Yine kimbilir kaç gün konusmaz veya ayrılır bana haber bile vermez

Erkeklerle sağlıklı ilişki olabiliyor mu allah askına

Ben 7 senelik evliyim.
İlk 5 sene eşimin küsmeleri yüzünden, herşeyden ben haklıyım sen konuşmaları yüzünden sinir hastası oldum.
Henüz bi teşhisim yok ama gidersem kesin çıkar.
Son 2 senedir iyi.
Çünkü ben eskiyi yaşamamak için he diyip geçiyorum.
Yada çok şiddetli öfke patlatıyorum.
Yani o küserse ondan önce valizini alır aşağı atarım.
Eskiler aklıma gelip duruyor kendimi affedemiyorum bu kadar kendimden ödün verdiğim için.

O yüzden daha sevgili aşamasında bunlara katlanan siz kızlara çok kızıyorum hemde çok.
Ne gerek var.
Hayat geçip gidiyor.
İnanın bak hiç bie sorun düzelmiyor,
Hiç bir huy değişmiyor.

Benim eşimin bu beni hasta eden hallerini evlenmeden önce sezmiş olsam hayatta evlenmezdim.
Değerinizi bilin.
Üzüleceğini gördüğünüz an bırakın bitsin gerek yok.

Beni anlayan biri cıkmasına sevindim..
Defalarca soyledim istersen ayrıl ama küsme...kaldıramıosan ayrılırsın ama ayrılmayacaksan konus soyle ama küsme dedim...
Yok imam her seferinde bildiğini okuyor ...
Oglen aramadın beni kale almadın dedim bu yani
Yine kimbilir kaç gün konusmaz veya ayrılır bana haber bile vermez
Dediğim gibi yüzde yüz değişmesini bekleme ama zamanla birazcıkta olsa anlıyorlar şimdilerde bazen eşim gelip benimle barisiyor ama hiç bir zaman haksız olmuyor hep haklı 🤣🤣

Ben 7 senelik evliyim.
İlk 5 sene eşimin küsmeleri yüzünden, herşeyden ben haklıyım sen konuşmaları yüzünden sinir hastası oldum.
Henüz bi teşhisim yok ama gidersem kesin çıkar.
Son 2 senedir iyi.
Çünkü ben eskiyi yaşamamak için he diyip geçiyorum.
Yada çok şiddetli öfke patlatıyorum.
Yani o küserse ondan önce valizini alır aşağı atarım.
Eskiler aklıma gelip duruyor kendimi affedemiyorum bu kadar kendimden ödün verdiğim için.

O yüzden daha sevgili aşamasında bunlara katlanan siz kızlara çok kızıyorum hemde çok.
Ne gerek var.
Hayat geçip gidiyor.
İnanın bak hiç bie sorun düzelmiyor,
Hiç bir huy değişmiyor.

Benim eşimin bu beni hasta eden hallerini evlenmeden önce sezmiş olsam hayatta evlenmezdim.
Değerinizi bilin.
Üzüleceğini gördüğünüz an bırakın bitsin gerek yok.

Haklısın da yaşım ilerledi artık...tekrar tanıs bul...
Bu kadar yıldır alıştım yeni birine alışmak zor, asık olacagın biri cıkması lazım...

Ama adam istisnasız her lafımda küsüyor gercekten bıktırıcı...şimdi ben de aramamaya karar verdim yoksa coktan arayıp yumusatmaya calısırdım..her seferinde sürekli yumusatmaya calısmaktan yoruldum bu sefer aramıycam...arasam da buz gibi konusur zaten...adam haklısın hayatım oglen dusuncesizlik ettim dese iş.bitecekti ama hakaretlere baslıyor

Çocukluğunu mu yaşayamamış bacım 👀hep küsmek nedir yaaa huuu herseyi geçtim bi erkeğin küsmesi de ne bileyim 👀👀aynı cümlede bile abes geliyor

Sal gitsin. Üstüne düşme kendi kendine küsmüş kendi kendine barışana kadar bişey yapma. Dönerse de tavrını belli et hoşuma gitmiyor artık senin bu davranışların beni düşündürüyor de

Oyle desem oyle mii sen kendi ettiğin haltlara bak deyip yeni bi küsme sürecine girer

Başka birini daha bulamam diye kendinize kıyıyorsunuz yazık üzülüyorum gerçekten. Taktik düşünmek zorunda olarak bir ilişki nasıl güzel yürür ki? Ömrünüz boyunca her an ağzınızdan çıkanları tartacaksınız, her küsmede karın ağrıları içinde gönül almasını bekleyecek, sonra tekrar başa döneceksiniz. Ne gereksiz bir kısır döngü...

Böyle birine katlanmak çoook zor. İşler daha ileriye gitmeden bitirin derim ben..

Çünkü karşıdaki şahıs narsist erkek kendini git uçurumdan at yine kendini suclamaz yine kendini haklı görür şimdi ona şu msji at bundan sonra ilişkimiz bitti ben çocuk gibi sürekli küsen erkekle uğraşmamam kendine senin miz miz biri bul bay bay derdim engellerdim

Oyle desem oyle mii sen kendi ettiğin haltlara bak deyip yeni bi küsme sürecine girer
Girerse girsin. Onunla mi uğraşacaksın abla kaç yaşına gelmişsiniz. Boşver hayatına bak sorunlu insanlarla uğraşma. Gitsin nazini kusmelerini çekecek başka insan bulsun. Onun için hayatı zehir etmeye değmez evli değilsiniz çocuğunuz yok ne diye alttan alasınız?

Heh geldi astrolog. İnsan karakterleri 12 tane zaten. Biz boşuna çözmeye uğraşıyoruz. Sosyoloji, psikoloji bilimleri iptal, bundan sonra her sorunumuzu astrolojiyle hallederiz.
Kusura bakmayın, size patladım ama her konuya burçla yorum yapanlardan azıcık gına geldi bana.
Ben uzman olduğum konuda ele alıyorum.olaya falcı bacı gibi giriş yapmıyorum.benim gorduklerim bunlar.istisna olmadığını da idda etmiyorum.en çok rastlanılan burçları saydım.yengec annecilignden hassasligindan aslanda egosundan dolayı hersey e atarli giderli olabiliyor.basak doğal yapısı elestri olduğu için hep bir cemkirip küsme modunda olabiliyor.

Yol yakınken dön bacım uzak dur ayrıl böyle bir insanla hayatta mutlu olamazsın...

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
O küstükçe sende böyle peşinden koştuğun için yapıyo olmasın sakın 😆 yol ver gitsin
Yok ayrılmam diyosanda o küsünce sende küs peşinde koşma

Back
X