Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Gözünü seveyim uzak dur asla çekilmez. En son böyle bir adamla evliydim zehir etti hayatı. Yol yakınken dön. Daha karakteri oturmamış. Yetişkin biri böyle davranmaz.

Aynen oyle soyledim...Sen otur kendine bak, su uslubuna bak dedi..benden korkulurmus

Gözünü seveyim uzak dur asla çekilmez. En son böyle bir adamla evliydim zehir etti hayatı. Yol yakınken dön. Daha karakteri oturmamış. Yetişkin biri böyle davranmaz.

Ne desem kavga cıkıyor...aramadın demem bile 1 hafta süren kavga sebebi
Ruh hastası deli etti beni

Ne desem kavga cıkıyor...aramadın demem bile 1 hafta süren kavga sebebi
Ruh hastası deli etti beni
Anlıyorum. Sizi o küçük aklınca cezalandırmaya çalışıyor. Küsmek, yok saymak tavır almak bir tür manipülasyon yöntemi. O kadar çok maruz kaldım ki. Bir süre sonra akıl ve ruh sağlığınız bozulmaya başlıyor kendine güveniniz ciddi derecede zarar görüyor. Bunu zamanla ince ince sizi bitirene kadar yapıyor bu narsisistik yapıya sahip kişiler. Amaç sizi kendine bağımlı hale getirmek. Lütfen ona bağımlı olmayın çok yıpranırsınız.

Ruh sağlığı bırakmamışım az once oyle soyledi bi de inanabiliyor musun?

Yazin cok uzun okuyamadim ama ayril lutfen. Benim babam oyle her seye kuser. Annemin bizlerin hayati harap oldu. Ilerde uzulecegine simdi uzul

Akrep erkekleri çok tatlı ama sert ve her zaman kendisi haklıdır zordur akrepler çok güzel ilgileri vardır kopmak. Zor sadece ona onun gibi davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…