• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Günaydın canım
Yaa çok teşekkür ederim...Beni anlayan insanlar bana cesaret ve moral veriyor çok sağol gerçekten iyiki varsınız...

Söylediklerinizi tekrar tekrar okuyorum cok haklısın sen de...
Asla hata görmez görmeyecek...Şimdi ben mesafeli duruyorum ama farketmemiştir bile...
Bırakamıyorum bırakınca cok yalnız hissediyorum ve bu cıkmazın içinde kalıyorum...cok düşündüm hsonu adam senle evlenmiyor bile dedim..evlenmek daha kotu ama o bile yok hani en azından emeğin karsılıgı...maşallah kendi de hiç rahatsız değil bu durumdan ona gore hayat guzel ozgur tabi

Bu arada sen de mi narsist biriyle beraberdin ?
Rica ederim sen de iyi ki varsın. Hiç kimseye teşhis koyma gibi bir haddim yok, onun için asla hastalık konularına giremem. Uzman da değilim doktor da.

Bırakınca yalnız hissediyorsun da varken de üzgünsün.
Üzgün olmaktansa yalnızlığı tercih ederim ben olsam.
Burada hemen hepimiz uzun yıllar hem yapayalnız hem de çok büyük zorluklarla mücadele ettik,ediyoruz maddi manevi.
Biliyorum dibe çöküyoruz,çok afedersin sürünüyoruz biz kadınlar maalesef erkeklere göre birliktelikte de yalnızlıkta da çok zorlanıyoruz ama çabalayarak,inanarak mücadele ederek bu işin sonunda mutluluğu yakalıyoruz.

Elbette sen de mutlu olacaksın,yalnız da kalmayacaksın.
Ama uğraşmak zorundasın. Onsuz mutlu olmaya çalışacaksın,tek başına mücadele etmeyi öğreneceksin. Kolay olmayacak biliyorum ama sonu güzel olacak bunu düşün.
Burada "ama çocuklarım,ama ailem,ama elalem" diye boşanmayan kadınları oku. Kaç sene geçiyor aradan daha kötü konular açmışlar,yaşadıkları acıların dozu git gide artmış. Üzülmüyor musun,inan ben çok üzülüyorum,onları okurken,inan bazen cevap bile yazmıyorum. Bak kurtulamıyorlar işte. Ama sen akıllı ve güzel bir kadınsın ona da muhtaçlığın yok çok şükür. Sen kurtulabilirsin,sen iyileşebilirsin.

Her yıkıldığımda kendi kendime söylerim,Allah var, Allah yar,O yanımızda olduğu sürece hiç kimseye ihtiyacımız yok çok şükür...

Çok uzattım kusura bakma.
Kendine dikkat et.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

Rica ederim sen de iyi ki varsın. Hiç kimseye teşhis koyma gibi bir haddim yok, onun için asla hastalık konularına giremem. Uzman da değilim doktor da.

Bırakınca yalnız hissediyorsun da varken de üzgünsün.
Üzgün olmaktansa yalnızlığı tercih ederim ben olsam.
Burada hemen hepimiz uzun yıllar hem yapayalnız hem de çok büyük zorluklarla mücadele ettik,ediyoruz maddi manevi.
Biliyorum dibe çöküyoruz,çok afedersin sürünüyoruz biz kadınlar maalesef erkeklere göre birliktelikte de yalnızlıkta da çok zorlanıyoruz ama çabalayarak,inanarak mücadele ederek bu işin sonunda mutluluğu yakalıyoruz.

Elbette sen de mutlu olacaksın,yalnız da kalmayacaksın.
Ama uğraşmak zorundasın. Onsuz mutlu olmaya çalışacaksın,tek başına mücadele etmeyi öğreneceksin. Kolay olmayacak biliyorum ama sonu güzel olacak bunu düşün.
Burada "ama çocuklarım,ama ailem,ama elalem" diye boşanmayan kadınları oku. Kaç sene geçiyor aradan daha kötü konular açmışlar,yaşadıkları acıların dozu git gide artmış. Üzülmüyor musun,inan ben çok üzülüyorum,onları okurken,inan bazen cevap bile yazmıyorum. Bak kurtulamıyorlar işte. Ama sen akıllı ve güzel bir kadınsın ona da muhtaçlığın yok çok şükür. Sen kurtulabilirsin,sen iyileşebilirsin.

Her yıkıldığımda kendi kendime söylerim,Allah var, Allah yar,O yanımızda olduğu sürece hiç kimseye ihtiyacımız yok çok şükür...

Çok uzattım kusura bakma.
Kendine dikkat et.
Herşey gönlünce olsun inşallah.

Yok canım ne uzatması estf...
Dediklerine yerden goge kadar katılıyorum..
6 yıldır cekiyorum ben bunu ve cok defa ayrıldım...hatta bitsin diye cok hırpaladıgım bi an oldu onu ve kendi ayrıldı 1 sene sonra barıstık yine...cok yara alan ve evliliğe bile gitmeyen bi ilişki...
O da ayrılamıyor ben de...
Ve ben boyle değildim kesinlikle canımı sıkan kimseyle durmazdım ama yıllar gectikce yalnızlık bastı ve karsıma da onu aratmayacak kimse cıkmadı...güzel mi değilim yoo cok iyi meslegim var sosyalim ama şans yok

Yok canım ne uzatması estf...
Dediklerine yerden goge kadar katılıyorum..
6 yıldır cekiyorum ben bunu ve cok defa ayrıldım...hatta bitsin diye cok hırpaladıgım bi an oldu onu ve kendi ayrıldı 1 sene sonra barıstık yine...cok yara alan ve evliliğe bile gitmeyen bi ilişki...
O da ayrılamıyor ben de...
Ve ben boyle değildim kesinlikle canımı sıkan kimseyle durmazdım ama yıllar gectikce yalnızlık bastı ve karsıma da onu aratmayacak kimse cıkmadı...güzel mi değilim yoo cok iyi meslegim var sosyalim ama şans yok
Anladım.
İnşallah mutlu olursun.
Hayat sana hep gülsün inşallah.

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
uzak durun, ayrılın, aslaaa görmeyin görüşmeyin, silin hayatınızdan...
yok çok seviyorum ölürüm onsuz ben diyorsanız sesinizi çıkarmayın...
ne diyorsa yapın her dediğini yapın alttan alın pervane olun pervane.....

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Acaba uslubun mu sert? Ben mesela birine küsersem cidden beni kırmıştır. Birde insanlarda en sevmediğim şey hem kırıp hemde kırılınca suçluymuşsun gibi davranması. Mutlaka sizde de hatalar vardır.

Acaba uslubun mu sert? Ben mesela birine küsersem cidden beni kırmıştır. Birde insanlarda en sevmediğim şey hem kırıp hemde kırılınca suçluymuşsun gibi davranması. Mutlaka sizde de hatalar vardır.

Sertleşiyor tabi karsıdaki hiçbişeyi kabul etmeyince

23 sayfa olmus okuyamadım yani 6 senede değişmeyen durum daha değişmez yaşlarınız kaç bilmiyorum ama evlenme olayları falan uzak mı küsmediği zamanlarda nasıl ilişkiniz

En ufak eleştiride küsen biri zaten cok az küsmediği
Defalarca soyledim küsmek nedir dedim sebebi sensin diyor

Taktik verin biraz bana :)
Aksam aramıstı hastayım demişti...sonra ben bidahabaramadım..sabah yine gunaydın demedi
Sabah nasıl oldun die msj attım aradı cok az konustuk....oglene kadar ses yok...

Senin için benim soylediklerimin bi onemi var mı desem yine tartısmaya aramıssın diyecek boyle sessiz sessiz mi durucaz iletişim yok

Beni anlayan bi yorum daha çok teşekkür ederim...İyiki varsınız..Bazen anlatmak bile zor bunu çünkü.

Aynen %100 haklı olduğum ortada olan durumlarda bile haklısın dememek için kırk takla atıyor lafı cevirip söylemediğim şeyleri söylüyor...Bi ara telefonda konuşurken bana soylemediğim hakaret kelimelerini soylediğimi iddia ediyordu..

Dün aradı bu arada...2 gündür aramıyordu, hiçbişi olmamış gibi cok masum beni sordu sonra da rahatsızım yatıyorum dedi...Rahatsızım kozunu kullanıyor şimdi...Topu bana attı yani, bana aramadın rahatsızım dediğim halde ilgilenmedin diyecek şimdi...o aradıktan sonra ben aramadım bütün gün çünkü...Ne yapmalıyım?
Kacip kurtulun bence. Omur torpusu. Duzelmez artarak size hayati zehir eder.

Yengeç aslan başak burcundaki erkeklerin daha çabuk küsüp trip attığını düşünüyorum. Böyle tipler göstermese dahi ana kuzusudur.
Esim aslan, ailesine zerre düşkünlüğü yok. Ama bana cok duskundur sanırım ailesi benim :D hic de kusup trip atmaz, sıfır

Tam anlattığın gibi biri vardı hayatımda, en ufak birşeyde küserdi, aynı masada karşı karşıya oturup 45 dakika konuşmadan başka taraflara baktığımızı bilirim. Gönlümü almaya bile tenezzül etmezdi, yine kendi kendime küser kendi kendime barışırdım. İşin kötüsü bunu bir erdem zannederdim, iyi kadın her zaman susar, alttan alır gibi saçma bir algı var toplumumuzda maalesef ki. Sonra çok şükür kendime geldim, kimse için yaşamamaya karar verdim.
Ayrıldık ve sana da bunu şiddetle tavsiye ederim.
V vesikaliyarim

Az önce patladım...Bisürü sey soyledim artık yoruldugumu basit seylerin bile olay oldugunu, tatlı dilden anlayan biri oldugum halde bana cok gördüğünü, her seyi kucuk istekleri bile zorlastırdıgını, hiçbişeyin zorla olmadıgınımsoyledim...yoruldum artık dedim .. beni deli ettikten sonra hala diyor uslubum kötüymüş...beni cıgrından cıkar sonra uslubumdan sikayet et...

Artık yoruldugum dedim. istediğin gibi yaşa kimseye hesap verme dedi ..sürekli hesap veriyorum diyor ya...iletişim ve ilişki sana gore hesap vermek o yuzden artık boşver istediğin şekilde keyifine bak bundan sonra dedim...

Ne zmn bişi konussam sinirim tepeme cıkıyor ben boyle gıcık gormedim

Verdiğim yüzleri nasıl toparlarım onu söyleyin :KK43:
Sen sürekli onuncu peşinden koştuğun için sürekli sana küsüp nasıl olsa cepte duruyor peşimden koşuyor diye düşünüyor . Peşinden koşma ağırdan al o zaman kendi kendinden bu kız neden eğmiştin diyip duşunup duracak ve sana yazacak. Çocuk gibi sürekli küsmenden sıkıldım bu ilişki beni yoruyor de geç azarla biraz o zaman senen kıymetlisi olmaz

Merhaba hanımlar,

Bana yazdıgı msj:

Canım ben sürekli küsen bir adamla evliyim. hep sen alttan alıyorsun. söylediklerine çok dikkat etmek zorundasın. kısacası çok yoruluyorsun. söyleyeceklerim bu kadar. Karar senin....

Back
X