- 13 Nisan 2007
- 33.590
- 102.266
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Rica ederim sen de iyi ki varsın. Hiç kimseye teşhis koyma gibi bir haddim yok, onun için asla hastalık konularına giremem. Uzman da değilim doktor da.Günaydın canım
Yaa çok teşekkür ederim...Beni anlayan insanlar bana cesaret ve moral veriyor çok sağol gerçekten iyiki varsınız...
Söylediklerinizi tekrar tekrar okuyorum cok haklısın sen de...
Asla hata görmez görmeyecek...Şimdi ben mesafeli duruyorum ama farketmemiştir bile...
Bırakamıyorum bırakınca cok yalnız hissediyorum ve bu cıkmazın içinde kalıyorum...cok düşündüm hsonu adam senle evlenmiyor bile dedim..evlenmek daha kotu ama o bile yok hani en azından emeğin karsılıgı...maşallah kendi de hiç rahatsız değil bu durumdan ona gore hayat guzel ozgur tabi
Bu arada sen de mi narsist biriyle beraberdin ?
Bırakınca yalnız hissediyorsun da varken de üzgünsün.
Üzgün olmaktansa yalnızlığı tercih ederim ben olsam.
Burada hemen hepimiz uzun yıllar hem yapayalnız hem de çok büyük zorluklarla mücadele ettik,ediyoruz maddi manevi.
Biliyorum dibe çöküyoruz,çok afedersin sürünüyoruz biz kadınlar maalesef erkeklere göre birliktelikte de yalnızlıkta da çok zorlanıyoruz ama çabalayarak,inanarak mücadele ederek bu işin sonunda mutluluğu yakalıyoruz.
Elbette sen de mutlu olacaksın,yalnız da kalmayacaksın.
Ama uğraşmak zorundasın. Onsuz mutlu olmaya çalışacaksın,tek başına mücadele etmeyi öğreneceksin. Kolay olmayacak biliyorum ama sonu güzel olacak bunu düşün.
Burada "ama çocuklarım,ama ailem,ama elalem" diye boşanmayan kadınları oku. Kaç sene geçiyor aradan daha kötü konular açmışlar,yaşadıkları acıların dozu git gide artmış. Üzülmüyor musun,inan ben çok üzülüyorum,onları okurken,inan bazen cevap bile yazmıyorum. Bak kurtulamıyorlar işte. Ama sen akıllı ve güzel bir kadınsın ona da muhtaçlığın yok çok şükür. Sen kurtulabilirsin,sen iyileşebilirsin.
Her yıkıldığımda kendi kendime söylerim,Allah var, Allah yar,O yanımızda olduğu sürece hiç kimseye ihtiyacımız yok çok şükür...
Çok uzattım kusura bakma.
Kendine dikkat et.
Herşey gönlünce olsun inşallah.