• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Bak bu şekilde sen hep ezilen olursun. Buna değer mi? Buna gerek varmı? Biz kadınlar değer görmemiz lazım..Biz anneyiz biz zaten nariniz..Ne demek erkeğin peşinde koşmak? Bize göre değil o erkek yapmalı.. Çünkü onlar narin değil duygusal değil ve kollanma ihtiyacı onlarda değil bizde. Misyonuna uygun davran tatlım

Bak bu şekilde sen hep ezilen olursun. Buna değer mi? Buna gerek varmı? Biz kadınlar değer görmemiz lazım..Biz anneyiz biz zaten nariniz..Ne demek erkeğin peşinde koşmak? Bize göre değil o erkek yapmalı.. Çünkü onlar narin değil duygusal değil ve kollanma ihtiyacı onlarda değil bizde. Misyonuna uygun davran tatlım

Normali o da karsındaki günlerce küsüosa biyerde yeter deyip arıosun

Siz bu manyakla evlenip birde çocuk yaparsınız. Üstüne gelip buraya boşanmalı mıyım diye konu açarsınız. Gelecek bangır bangır olacak bu diyor. Siz üç maymunu oynuyorsunuz.
Acilen sepetleyin. Bunla ömür geçmez...

Siz bu manyakla evlenip birde çocuk yaparsınız. Üstüne gelip buraya boşanmalı mıyım diye konu açarsınız. Gelecek bangır bangır olacak bu diyor. Siz üç maymunu oynuyorsunuz.
Acilen sepetleyin. Bunla ömür geçmez...

Sepetleyince de el elde baş başta kalıyorum....kapımda beklemiyor adamlar yani

Bence kismen dogru, yengeci bilmem ama aslan ve basak burcu erkekleri genelde bencil oluyor
Yaa hayır doğru değil bu, inanmak istemiyorum :D
Benim sevgilim aslan burcu, söylediklerinizin tam tersi.
Bence 12 çeşit burç var diye 12 çeşit insan yok dünyada.
Ama tabi küsen aslanlar var mı var, her burçta oluyor. Küsen adam hangi burç olursa olsun çekilmiyor.

Alışmışım artık ama çoğu zaman kötü hissediyorum...
Bişi dediğim anda da moralimi bozamazsın deyip küsüyor iletişimi komple kesiyor...
Gerçekten cıkmazdayım
O yokken de cok yalnızım
Belki de hayatinda o oldugu icin arkadss grubun dar. Onunla dogmadin ki. Bu hayatindan cikmadigi surece hayatina yeni biri girmeyecek. Vakit kaybi bu adam. Evlenince daha beter olacak. Dengesiz iliski yurumez ki.

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
Boyle ınsanlardan koca olmuo tükendıgınızle kalırsınız.Salın gitsin ormanına kütük tersten okundugu zamanda kütüktür

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
O ergenlikten çıkana kadar sen yoluna bakmderim.duzeltirse kendini devam edersin çok seviyorsan

Merhaba hanımlar,

Bana yazdıgı msj:

Kacarak uzaklas

Sepetleyince de el elde baş başta kalıyorum....kapımda beklemiyor adamlar yani
İyide hayatınız kurtuluyor. Boşanan kadınların kapıdında bekleyen mi oluyor ?
İlla bir erkek olmak zorunda mı?
Önce bu arızadan kurtulun Allah hayırlı kapılar açar inşaallah.

Haklısın da yaşım ilerledi artık...tekrar tanıs bul...
Bu kadar yıldır alıştım yeni birine alışmak zor, asık olacagın biri cıkması lazım...

Ama adam istisnasız her lafımda küsüyor gercekten bıktırıcı...şimdi ben de aramamaya karar verdim yoksa coktan arayıp yumusatmaya calısırdım..her seferinde sürekli yumusatmaya calısmaktan yoruldum bu sefer aramıycam...arasam da buz gibi konusur zaten...adam haklısın hayatım oglen dusuncesizlik ettim dese iş.bitecekti ama hakaretlere baslıyor
Ben de evlenmeden önce ayni seyleri düşünüp evlendim ve pişman oldum.Normalde iyi anlaşsak bile ufacik şeylerden tartisip küsebiliyoruz ve o hep kendini hep hakli görüyor.Bir de benim duygularimi hiç anlamadigi icin zamanla çok yoruldum.Şimdi ara ara iyi olsak da evlilik sıkıcı bir hal aldi malesef ve kendimi çoğu zaman kapana kisilmis gibi hissediyorum.Evlendikten sonra boşanmak da öyle kolay olmuyor malesef😞

Evli degilsiniz ben olsam yol yakinken ayrilirdim. Ama siz ayrilmak istemiyorsunuz. O zaman kendi kusen kendi barisir deyip umursamayin. Hele hakliysaniz sakin ozur dilemeyin. Ayrica sizi yerli yersiz elestirmesine izin vermeyin
Aynen benimkide oyle kendi kusup kendi barisiyo😂

Back
X