• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen erkek, ne yapılmalı?

Iyi de burada naz yapması kusmesi gereken sensin yani seni aramayi unutmuş. Ama adam küsmüş. Onun senin pesinden kosmasi gerekiyor ama sen onun peşinden kosuyorsun.
Roller degismis daha sevgililik asamasinda hem de😑

Girerse girsin. Onunla mi uğraşacaksın abla kaç yaşına gelmişsiniz. Boşver hayatına bak sorunlu insanlarla uğraşma. Gitsin nazini kusmelerini çekecek başka insan bulsun. Onun için hayatı zehir etmeye değmez evli değilsiniz çocuğunuz yok ne diye alttan alasınız?

Valla aynı lafları bana soyluyor..sürekli gir baskasıyla tartıs der

Iyi de burada naz yapması kusmesi gereken sensin yani seni aramayi unutmuş. Ama adam küsmüş. Onun senin pesinden kosmasi gerekiyor ama sen onun peşinden kosuyorsun.
Roller degismis daha sevgililik asamasinda hem de😑

Malesef...
Qma bayanlarla cıktıgınız için mi aramadın dedim bi de çıkıştım bana değer vermiosun falan bisürü şaf soyledim..ztn asla laf denemez

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
yol yakınken ayrıl bak sakın boyle bir tiple evlenme. Anma boyle bir adamla 5 sene evli kaldı bir yasında kızı olmasına ragmen dayanamadı bosadı.

Merhaba hanımlar,

Benim beraber olduğum kişi kendisine herhangi bir eleştiri yaparsam anında büyük tepki vererek küsüyor...Hiçbi zaman kendinde en ufak bir hata görmez ve de söylediğim bazı eleştirilerde hiçbir zaman hak vermez. Eleştiri yaptığım anda birsürü kırıcı söz duyuyorum ve arkasından da küsüyor bütün suç bende oluyor ...Hatta o bir hata yaptıysa sebebi sensin diyor...

Özür dilediği çok nadirdir...Ama gönül almak diye bişey de yok adamın lugatında...İlişkilerde tartışma olabilir ama bir tartışma olduğunda mutlaka küsüyor ve ne yapsan da artık birkaç gün veya onun istediği zamana kadar düzelmiyor....Hep ben hatalıyım istisnasız ona göre...Arasan konuşsan da buz gibi bir ses sanki aldatmışım o derece...Yine bir tartışma oldu ve dün aradım sanki yine buzdolabı evet hayır tek dediği bu öyle bi havalar...İletişimi anında kesiyor arasan da buz gibi...Sürekli ben çaba göstermekten de yoruldum..Aramasam ilgilenmedin kendi hayatındasın maşallah der arasam buz gibi...

Örnek eklemesi yapayım: 2 gün önce öğlen beni arayacaktı arkadaslarıyla oglen yemeğe cıkıorum donuste dedi ararım...ama aramadı..ofise girmeden once ogle tatili donusunde 5dk da olsa arayabilirdi ama dusuncesizlik etti...Ben de buna kızdım, neden aramadın ki gün içinde yogun oluyoruz ztn bari ofiae girmeden arasaydın dedim..umrun mu değilim falan dedim...sen bana fırca atamazsın diye 2 gündür küs

Küsen erkeklere nasıl davranıyorsunuz? Hep siz mi çabalıyorsunuz?
Küsme konusup halledelim dediğimde de senin aptalca saçmalıkların ve iddiaların senin olsun diyor..Eğer ben hatalıysam da özür dilediğimde benden özür dileme!! Yapıp yapıp özür diliosun ne iyiymiş diyor

Bana yazdıgı msj:

Sen, herzaman ki gibi masum ve mağdur.
Ben herzaman ki gibi, sorumsuz, başına buyruk, sevgiden ve ilgiden anlamayan biriymişim.
Ben bugün yine klasik vesikalıyarim'i gördüm ve yaşadım.
Ağzına gelen suçlamaları, asılsız laf ve iddiaları bana saydırıyordın.
Ne oldu, yine tüm ihale bana kesildi.
Klasik vesikalıyarim ve dejavu yaşananlar.
HİÇBİRŞEY DEĞİŞMEYECEK...
Eger evli degilseniz ayrilin. Bunu tum samimiyetimle soyluyorum. Iki arkadasimin da eşleri boyle. Bir tanesi universite zamaninda eski ev arkadaşımdı. Adamin tavırlarini gordugum icin ayirmaya calistim ama arkadaşım gozu kor asik oldugu icin ayrilmadi. Su anda evlendigi icin pisman, obur arkadasimla da o evlendiğinde tanistik. Onun esi de aynı sizin bahsettiginiz gibi. Gercekten boyle adamlarla omur gecmiyor. Gecirmeye calistiginizda da kendi hayatiniz kalmiyor. Hayatinizi adamin mutluluguna adiyorsunuz. Su an benim arkadaşlarim evlendikleri icin cok pismanlar ve bunlar daha birkac yillik evli ama hayattan bezmis durumdalar. Bence siz birliktelige devam etme kararinizi ciddi ciddi gozden gecirin.

İyi de gün içerisinde illa konuşmak zorundamısınız? Ya da konuşacak ne buluyorsunuz ben bilmiyorum? Ben sevgilimle genelde yazışırım ki iş yoğunluğundan o da ben de sürekli irtibatta kalalım demeyiz..Gönüller birse gerisi önemli değil.Ve bana neden aricam dedin aramıosun dese ben kızarım neden kızarım,o an öyle akış olmuş olabilir ve herşeyin hesabını ne sorarım ne de sorulmasını isterim.Bunlar çok küçük şeyler.Aslında karakterleriniz ve ilişkiden beklentileriniz farklı bana göre.Zorlamanız hata.Sana da ona da uygun partnerler dolu her yer..Zorlamakla ,itelemekle sizden birşey olacağına inanıyorsan cidden ütopyadasın..Bırak o senin üzerine düşsün,bırak o merak etsin.Bir erkeğin üzerine düşmek büyük hata bu da ayrı bir anekdot olsun.Onlar kaçanı kovalamayı seven ve genlerinde ilkel avlanma dürtüleri olan cinsler unutmayın.Az merak ettirin.Bu adamın seni merak etmesine fırsat vermezsenbu durum hep böyle saçmalıklarla sürer ve biter

Adam küsme huyunun dışında çok sıkıcı zaten
Hani sempatik olur eğlenceli olur küsmesini çekersin falan
Bu dümdüz diken dilli birşey
Ben çekemezdim ama sen kendinde suçu bulmaya başlamışsın bile
Yani ayrılmazsın nokta net :)

2,5 yaşındaki kızım bile olsa, küsene x2 küserim. Napayım inat ruhuma işlemiş:)))

Benimde küsme huyum vardı. Çocukluktan kalan bir durum. Az cok yendiğimi düşünüyorum, ama eşim de çok sabırlı bir insan bu konuda. Kimse kimsenin psikolojik sorunlarını taşımak zorunda değil. Eşim bu konuda beni destekledi, ama ben bunun bir sorun olduğunu kabul ettim. Sizin erkek arkadaşınız sorun olduğunu kabul etmek yerine dramatik bir sekilde sız suçluyor. Bu adam ömür çürütür. Ben böyle bir ilişkiyi uzatmam

Zaten eski karısıyla evliyken oyle yapıyormus küsüp evi terkedipduruyormus
Bana attıgı mesajı konunun sonuna ekledim okuyup yorum yapar mısın?

Sakin bu adamla evlenmek gibi bir hataya düşme. Inan çekilir bir adam olsaydı eşi boşanmazdı. Karısına küsüp evi terketmek nedir ya ? Büyüsünde gelsin.

Annem hep der ki kızım, “anasının babasının avutamadığını sen mi avutacaksın... bundan sana yarda olmaz, kocada olmaz, bi faydasıda olmaz. ” dediği çok doğru çünkü tıpkı aynılarını ben yaşadım üstelik sözlendim sonradan gösterdi çünkü kendini. Daha 26 yaşındayım siz de yapmayın bunu kendinize.
Şimdi bana yaptıklarını çekiyor. Adam gibi ayrılamıyorsunuz, barışamıyorsunuz da sürünüp gidiyosunuz işkence çektiriyor insana Allah kimsenin başına vermesin hayattan soğutuyor. En son tartıştık vs. o gün bugün arayan soran yok zaten olsada anlamı yok artık öyle kendi kendine ilişki bitiyor çok acı bişey 😔 olan yıpranmış duygulara, geride kalan güzel anılara, en zoruda boğazında düğümlenenlere oluyor.

Eger evli degilseniz ayrilin. Bunu tum samimiyetimle soyluyorum. Iki arkadasimin da eşleri boyle. Bir tanesi universite zamaninda eski ev arkadaşımdı. Adamin tavırlarini gordugum icin ayirmaya calistim ama arkadaşım gozu kor asik oldugu icin ayrilmadi. Su anda evlendigi icin pisman, obur arkadasimla da o evlendiğinde tanistik. Onun esi de aynı sizin bahsettiginiz gibi. Gercekten boyle adamlarla omur gecmiyor. Gecirmeye calistiginizda da kendi hayatiniz kalmiyor. Hayatinizi adamin mutluluguna adiyorsunuz. Su an benim arkadaşlarim evlendikleri icin cok pismanlar ve bunlar daha birkac yillik evli ama hayattan bezmis durumdalar. Bence siz birliktelige devam etme kararinizi ciddi ciddi gozden gecirin.

Haklısın...Ya bi insana bişey anlatamamak cok zor..
Bi konuyu tartısıyoruz ben kendimi ifade ediyorum onun da kendimin de hatalarını ortaya koyuyorum...Ama her zaman bu tatsızlıgı bitirme konusmamı yine kavgaya cevirip bu yasananların sorumlusu ben değilim diyor...hep aynı cümle...
Bi şekilde konuyu kapatıyoruz ama illa ki benzer ni durumda hemen o kavgayı hatırlatıp konusup kapattıgımız halde bana laf sokar..gördük senin yaptıklarını falan...

Kendine acımayana kimse acımaz. O küstükçe siz ayağına kapanın. Böyle yapa yapa prense dönüşecek bakın görün. Dünyanın en hisli en gönül kırmayıcı en müthiş adamı olacak. Garanti.

Back
X