Sürekli küsen erkek

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Uzun bi ilişkim vardı önceden..
Mesela bi tartışma yaşasak karşılıklı atışmalardan sonra hemen iletişimi keserdi...Başlarda 3 gün sonra arardı qma gittikçe uzayan süreler..
Hala kafamı kurcalar, bu nedendi? Var mı basına gelip anlayan? Biri vardı da ona yer mi açmak içindi.. Her seferinde kendi haksız oldugu halde hiçbi zaman kendini haksız görmedi...

Var mı sürekli küsüp günlerce konuşmayıp sonra da geri dönüp sonra yine giden sevgilisi olam

Mesela bi tartışma yaşasak karşılıklı atışmalardan sonra hemen iletişimi keserdi...Başlarda 3 gün sonra arardı qma gittikçe uzayan süreler..
Hala kafamı kurcalar, bu nedendi? Var mı basına gelip anlayan? Biri vardı da ona yer mi açmak içindi.. Her seferinde kendi haksız oldugu halde hiçbi zaman kendini haksız görmedi...

Var mı sürekli küsüp günlerce konuşmayıp sonra da geri dönüp sonra yine giden sevgilisi olam
Ne düşünüyosun ki geçmiş gitmiş, ne sebeple olursa olsun bu davranışı şu an senin için bu kadar önemli mi? Önemliyse ayrılmazdın, önemsizmiş demek ki. Geçmişte takılı kalma geleceği kaçırırsın.

Regl dönemleri var demek
hmm teşekkür ederim canım. aslında onlarında öyle bi dönemleri oluyomuş bi yerde okumuştum . benim heriftede olur gel gitler ara ara heeeç dokanmam kendilerine :dondurma: :confused:

Döndüğünde seni ayni bıraktığı gibi buluyorsa...Kendine nasil haksizlik ediosun yapma.

Evet, vardı böyle birisi. Sürekli küserdi, ilgi beklerdi. Mız mız hallerine tahammül edemediğim için “kusura bakma ben seni sürekli pışpışlayamam” demiştim. :D Bu lafıma çok kızmıştı 😁 ama durum böyleydi. Bir daha yüzünü görmek istemedim öyle de oldu. Bence çok bunaltıcı. Hayat bu tip insanlarla yorulmaya değmeyecek kadar hızlı akıyor, takılma ve yoluna bak. ✌🏼

Evet, vardı böyle birisi. Sürekli küserdi, ilgi beklerdi. Mız mız hallerine tahammül edemediğim için “kusura bakma ben seni sürekli pışpışlayamam” demiştim. :D Bu lafıma çok kızmıştı 😁 ama durum böyleydi. Bir daha yüzünü görmek istemedim öyle de oldu. Bence çok bunaltıcı. Hayat bu tip insanlarla yorulmaya değmeyecek kadar hızlı akıyor, takılma ve yoluna bak. ✌🏼

Aynen öyle cok yorucu oluyor ve sürekli damarına basmamaya calısacaksın

Bir arkadaşımın vardı. Sonra aynı adamın aynı anda başkabir arkadaşımın da sevgilisi olduğunu öğrenmiştik.

Vardı böyle bi erkek arkadaşım. Sonradan öğrendim meğer madde kullanıyormuş, kafasına estimi kavga çıkartıp kullanıyormuş, hevesini aldıktan sonra da geri dönüyomuş falan. Bok içesice ne geri dönüyon?

Back
X