inanmasanızda tamam haklısın diyip geçin biliyorum saçma ama demekki bunu bekliyor.siz bir adım atarsanız oda atacaktır.ilk adımı siz atın.
eşimimn merhametide yok bi kere küs oldugumuz bi dönemde gözümden rahatsızlandım.karanlık odada yatıyorum.gözüme damla damlatmak ve yemek getirmek dışında bişey yapmadı..gerçekten anlattıkların hiç de kolay olmadığını gösteriyor hayatının.küsmek çocuklar ve kadınlara mahsus birşey bir erkeğin tepkisini konuşmayarak belirtmesi çok saçma.sen inat ettirsen hiç konuşmasan işlerini de yapmasan düzelirmi acaba?bir de hastaymış gibi davransan belki bir faydası olurmu acaba?sonuçta birşeyleri kavraması için birazcık düzen lazım.
resimdeki bebeğin herhalde,Allah bağışlasın,babayla anneyle büyüsün inşallah.
sende ona aynısını yapta empati yapmayı öğrensin, rahat bence, nasıl olsa karım peşimde dört dönüyor diye gayet rahat
ay bide ütüle diye çamaşır koyması trajik komik, hem küssün konuşmuyosun hem işini yaptırıyosun, kendi gömleğini kendin ütüle en azından bari
öyle küsülmez böyle küsür demek lazım böylelerine, bence sende ona yüz verme hiç, peşinde dolanma, bayramda barışırsınız nasılsa
bayram tattili 9 günmüş ben memelekete gidiyorum dedi bana bugün.daha yeni geldik nereye gidiyosun zaten bi sürü masraf oldu bi yere gitmiyorum dedim.oğlumu alır ben giderim otobüsle dedi. oğlumuda vermem senide bi yere göndermem dedim cevap bile vermedi.insan bayramda eşiyle çocuguyla geçirmez mi böyle bi insan işte benim kocam pireyi deve yapıyo tek başına memlekete gitmeyi bile düşünüyo orada daha mutlu huzurlu olurum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?