sürekli küsen eş

Zeos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
910
5
116
41
6 yıldır evliyim.ama mutllu bi evlilik yasadıgım söylenemez eşime sorsanız herşeyi büyüten abartan benim.kendinde hiç kusur bulmaz o kadar kavgalarımız oldu hiçbir zaman kendini hatalı bulmadı.her evde sorun olur kavga olur sinirler bazen geriliyo insanız sonuçta..sonrasında insanlar bi noktada anlaşır değilmi.eşim hep küser konuşmaz ben yine onun herşeyini görürüm.yemeğini hazırlar,ütüsünü yapar,eğer gerekirse konuşurum ve en sonunda küs durmaya dayanmadıgım için gider barışmak için elimden geleni yaparım.yine 4 gündür küs bana 2 aksamdır iftar yemeğini bile birlikte yemiyoruz.odaya gidiyor suyumu içiyorum sadece belki gelir gönlümü alır sofraya çağırır diye ama nafile masayı bile toplamamış.... cıktı gitti yine dışarı,konuşmak yerine yalnız bıraktı beni.yatagın üstüne iş kıyafetlerini koymuş ütüleyim diye ütülemiyecegim madem bana küs kendi işini kendi görsün....hatta oğlumu alıp arkadasa gidecektim ama oğlum uyudugu için gidemedim eve gelip beni bulamayacaktı ama olmadı..o kadar cok yoruldum ki kendime ağır geliyorum..her şeyi bırakıp arkama bile bakmak istemiyorum.oğluma soruyorum annem uzaklara gidelim mi ama baba gelmesin diyorum olmaz diyor.oğlum için bu evliliği devam ettirmelimiyim yada bana öneri tavsiyeniz var mı..

erkekler evlenip üstüne bide cocuk olunca bunca sorumlulugu kaldıramıyorlar bence,bununda hıncını bi şekilde cıkarmaya calışıyorlar.sende ilgilenme üstünee düşme ,işlerini yapma sadece cocugunla ilgilen belki düzelir.

zor bir durum nasıl alıştıysa öyle gidiyor sürekli pofpoflanmak istiyor sen haklısın demenizi bekliyor ama bir yere kadar dediğiniz gibi küsen erkek çok zor oluyor benim nişanlımda küser öyle canım çıkar onun gönlünü alana kadar.kaprisler falan.tüm suçu bana yükler.ben inat ettikçe olay büyür.insanda bi yerden sonra sabır kalmıyor.biraz ruhunuz okşansın isiyor insan.ama çocuğunuza demeseydiniz keşke alıp başımızı gidelim baba gelemsin falan diye şimdiden çocuğun bilinçaltına yerleşmesin böyle bişi.konuşmayı deneyin bence veya huyu böyle inanmasanızda tamam haklısın diyip geçin biliyorum saçma ama demekki bunu bekliyor.siz bir adım atarsanız oda atacaktır.ilk adımı siz atın.sakin olduğu bi zmanda hatasını anlar.Allah sabur versin küsmek erkeğe hiç yakışmıyor bir kaşık suda boğasım geliyor küsen erkeği Allah sabır verdin hepimize

bazı insanların yapısı böyle işte...fazla alıngan ve ilgi bekleyen...
sizin işiniz zor...barışsanız evlilik süresünce o böyle olacak..bu huyunu belki biraz törpülersiniz ama netice itibarıyla bu insan böyle..
ya onu takmayıp yaşamınızı devam ettirin..umursanmadığını anlasın...bu yaptığının boş olduğunu anlasın...ama sabırlı olun..

Bol sabır kadın gibi küsmeler ben herhalde hiç barışmazdım küsmek erkeğe yakışmıyor

gerçekten anlattıkların hiç de kolay olmadığını gösteriyor hayatının.küsmek çocuklar ve kadınlara mahsus birşey bir erkeğin tepkisini konuşmayarak belirtmesi çok saçma.sen inat ettirsen hiç konuşmasan işlerini de yapmasan düzelirmi acaba?bir de hastaymış gibi davransan belki bir faydası olurmu acaba?sonuçta birşeyleri kavraması için birazcık düzen lazım.
resimdeki bebeğin herhalde,Allah bağışlasın,babayla anneyle büyüsün inşallah.

inanmasanızda tamam haklısın diyip geçin biliyorum saçma ama demekki bunu bekliyor.siz bir adım atarsanız oda atacaktır.ilk adımı siz atın.

şimdiye kadar hep öyle yaptım zaten ama kendime olan saygımı yitirdim artık ..kendime ait bi kişiliğim savundugum inandıgım degerlerim vardı kendim olmak istiyorum

eşimimn merhametide yok bi kere küs oldugumuz bi dönemde gözümden rahatsızlandım.karanlık odada yatıyorum.gözüme damla damlatmak ve yemek getirmek dışında bişey yapmadı..

sende ona aynısını yapta empati yapmayı öğrensin, rahat bence, nasıl olsa karım peşimde dört dönüyor diye gayet rahat
ay bide ütüle diye çamaşır koyması trajik komik, hem küssün konuşmuyosun hem işini yaptırıyosun, kendi gömleğini kendin ütüle en azından bari
öyle küsülmez böyle küsür demek lazım böylelerine, bence sende ona yüz verme hiç, peşinde dolanma, bayramda barışırsınız nasılsa

bayram tattili 9 günmüş ben memelekete gidiyorum dedi bana bugün.daha yeni geldik nereye gidiyosun zaten bi sürü masraf oldu bi yere gitmiyorum dedim.oğlumu alır ben giderim otobüsle dedi. oğlumuda vermem senide bi yere göndermem dedim cevap bile vermedi.insan bayramda eşiyle çocuguyla geçirmez mi böyle bi insan işte benim kocam pireyi deve yapıyo tek başına memlekete gitmeyi bile düşünüyo orada daha mutlu huzurlu olurum dedi.

Evliliğin ilk 1. yılı ve 6.yılı tam dönemeç yıllarıymış.Birde bu tür sorunlar yüklenince yorgunluğun üzerine yorgunluk katılıyor; bayanların işi çok zor.
Allah sabır versin..

valla küstüğünde asla gönlünü almaya çalışma. umursamadığını göster.böyleleri umursandığını gördükçe daha da şımarır.sakın umursama sen de kendi hayatını yaşa.ona bağımlı olmadığını anlasın.küsmelerinin etkili olmadığını anladımı azaltır belki biraz.

Son düzenleme:

canım senin kocana has değil bunlar merak etme, herkesin kocası arasıra saçmalar çocuklaşır, erkek milleti işte

keşke göndermem demeseysin, çok iyi olur yanlız gitmen, bende burda çocuğumla kafamı dinlerim deseydin

göndermem deyince değer biçmiş önemsemiş oluyosun, keyfin bilir modunda ol bence, umursanmamaya hiç bi erkek katlanamaz

şimdi inat olsun diye gidecek belki ama öyle deseydin, gıcık olur gitmezdi belki

canım sana tavsiyem kır kocanın inadını. Ben olsam o konuşana kadar konuşmam (ki boşa sallamıyorum başımdan geçti, nişanlıydık o zaman, bir hafta konuşmadık gerekmedikçe. Telefon hattımız sınırsızdı. Telefon açık ama konuşmuyoruz. 1 hafta sonra kendi konuştu). Azcık sabırlı ol. işini yapmayı mütemadiyen bırak demiyorum ama aksatabilirsin. "neden" diye sorduğunda da konuşma, kudursun =))

evli olmak dışında yazdıklarınız tamamen benim hikayemmiş gibi okudum..
aynısı nişanlımda var..
o kadar zor bişeyki bu küsen erkek gerçekten sizi çok iyi anlıyorum..
ve tek çözüm arkadaşlarında dediği gibi, umursamamak, o konuşmadıkça konuşmamak..
aksi takdirde naz yapmaya devam ediyo beyefendiler (!)
Allah kolaylık versin.. :26:

senin durumunla kendi durumumu çok benzettim.Benim sevgilimde her şeyi büyütüp küser.Hep ben hatalıyımdır.Ölse yanıma gelmez.Hep ben ilk adımı atarım.Önceleri çok üzülürdüm.Şimdi kafama takmıyorum,umursamıyorum.İnan en iyisi bu.Önceden küserdi peşinde pervane olurdum.Artık üzülmüyorum,yüzümü asmıyorum işime gücüme bakıyorum.Sonra yavaş nyavaş kendisi normale dönüyor.Bence tek sorunun buysa bitirmeyi düşünme.Biliyorum zor ama kendini yıpratma küsüyor diye.Onuda öyle kabullen.Ben önceleri hadi aşkım niye küstün hadi gel barışalım diye üstüne düşerdim.O da nazlandıkça nazlanırdı.Yanlışmış..

Bizde karşılıklı bolca küsüşürüzz..
Hadi ben nazlıyım, şefkate, başımın okşanmasına ihtiyacım var ama ona noluyo anlamıyorum..
Adam ben küsüyorum diye küsüyo
Bencede bi erkeğe hiç yakışmıyoo
İnatçılıkdan başka bişiyden değil..
İş inada biniyor
O bana küsünce daha bi sinirleniyorum konuşcam varsada konuşmuyorum
Görmemezlikden gelin
Evet evet baya baya yokmuş gibi davranın ben öyle yapıyorum

Memlekete gidersen bir daha eve gelme de...
anlattığın aynı ablamın yaşadıkları.. bir gün tak etti ya boşanalım ya bana insan gibi davran dedi...
şimdi sanırsın yeni aşıklar..

çok sinir bozucu. Yegane tavsiyem onu kendi silahıyla vurun. Kendinizi tutun ve umursamaz olun siz küsün en öenmli sorularına bile cevap vermeyin bakalım ne hissedecek. Gayet sakin bir biçimde bayramda tek başına ailesine gidebileceğini söyleyin. Bende biraz kafamı dinlerim oğlumla deyin bunu gayet sakin ve lakayt söyleyin gitmeyecektir emin olun. Böyle erkekler bundan anlar maalesef. O sizi çantada keklik görüyor. Her küstüğünde yalvar yakan barışan küs olsa bile işlerini aksatmayan bir eşi var sonuçta. Tabii egosunun tavan yapması normal. Bu inancını sendeletin bakalım biraz ne olacak? çok kızdım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…