son gelişmeleri yazayım kızlar.saat 11 de eve geldi yanına hiç uğramadım mutfakta oyalandım biraz sonrada gittim yattım..gece oğlumla uğraştı tuvalete filan kaldırdı ama yinede oğlum çiş yapmış üzerine(tuvalet eğitimi veriyoruz oğluma bu günlerde), uyuyo gibi yaptım.eskiden olsa hemen kalkar olayı hemen devir alırdım.bi güzel üstünü değiştirdi sonrada uyuttu.sahurda kalktım hiç seslenmeden dürterek uyandırdım gel sofra hazır bile demedim.sesizce sahurumuzu yaptık.çayımı alıp balkonda oturdum sonra.kalktı sofrayı topladı şaşırdım.gittim tv izledim sabah işe giderken biraz konuştuk.2 aydır onunla ilgilenmediğimi kendini çok yalnız hissettiğini filan söyledi aynı şeylerle ben de onu suçladım.böyle yaparak nereye varmak istediğini birbirimizi yıprattığımızı dayanacak gücümün kalmadıgını söyledim..kendimize yeni bi sayfa açmayı teklif ettim..öperek işe uğurladım.işe gittiginden beri 2 defa türlü bahanelerle beni aradı normalde pek imkanı olmadıgı için aramazdı..bakalım bundan sonra ne olcak.artık bende adımlarımı temkinli atacağım.ona günün gösterecegim.
son gelişmeleri yazayım kızlar.saat 11 de eve geldi yanına hiç uğramadım mutfakta oyalandım biraz sonrada gittim yattım..gece oğlumla uğraştı tuvalete filan kaldırdı ama yinede oğlum çiş yapmış üzerine(tuvalet eğitimi veriyoruz oğluma bu günlerde), uyuyo gibi yaptım.eskiden olsa hemen kalkar olayı hemen devir alırdım.bi güzel üstünü değiştirdi sonrada uyuttu.sahurda kalktım hiç seslenmeden dürterek uyandırdım gel sofra hazır bile demedim.sesizce sahurumuzu yaptık.çayımı alıp balkonda oturdum sonra.kalktı sofrayı topladı şaşırdım.gittim tv izledim sabah işe giderken biraz konuştuk.2 aydır onunla ilgilenmediğimi kendini çok yalnız hissettiğini filan söyledi aynı şeylerle ben de onu suçladım.böyle yaparak nereye varmak istediğini birbirimizi yıprattığımızı dayanacak gücümün kalmadıgını söyledim..kendimize yeni bi sayfa açmayı teklif ettim..öperek işe uğurladım.işe gittiginden beri 2 defa türlü bahanelerle beni aradı normalde pek imkanı olmadıgı için aramazdı..bakalım bundan sonra ne olcak.artık bende adımlarımı temkinli atacağım.ona günün gösterecegim.
siz de eşiniz de birbrinize misilleme yapıp karşı tarafı kontrol altına almaya çalışıyorsunuz. eşiniz susarak pasif şiddet uyguluyor, siz de geri çekilerek buna misilleme ile karşılık veriyorsunuz. ilişkinin bu şekilde geri çekilerek devam etmesi tamamen kopmasına sebep olabilir.
eşinizin susarak amaçladığı şey, yanlış yaptığınız ya da ona göre eksik yaptığınız şeyi fark edip sorumluluğu almanız. bu olayda kendi ağzıyla söylediği gibi sizin ilginizi istiyor, kendini yalnız hissediyor. eğer siz onun susmasına karşılık olarak geri çekilip susacağınıza onun sorunun ne olduğunu sorsaydınız hatta daha iyisi neden sustuğunu anlamaya çalışsaydınız sorun kolaylıkla çözülür ve böyle büyümezdi.
yani eşinizi ''gününğ göstermeniz'' size mutluluk getirmeyecek. fakat onu anlamak ve istediği şeyleri vermeye çalışmak -daha fazla ilgi ve sevgi- ilişkinizi ve sizi daha mutlu edecektir. bu yüzden eşiniz sustuğunda siz de susarak aynı şekilde davranmayın. sorunu çözmeye çalışın...
teşekkür ederim cnm.inşallah bi daha böyle kavgamız olmaz.tatil,memleket ziyareti,ramazanın gelmesi derken yorgunluktan pek vakit ayıramadım sanırım eşime.çocuk gibi ilgi alaka bekliyorlar iştebarışmanıza sevindim canım, konuşunca herşey halolmuş, 2 aydır noluyodu ki, sadece sevgi şevkat istiyorsunuz aslında ikinizde, umarım bu yeni haliniz uzun sürer
görüşlerin için teşekkür ederim.sorun eşime neden küs oldugunu sorup konuşalım dediğimde konuşmuyor olması.bu süre 1 haftaya kadar uzaya biliyor.sonrasında barışınca bana kızgın oldugu için konuşmak istemediği.bende sana kızıyorum ama bu olayı uzatmıyorum eninde sonunda barışacagız niye birbirimizi yıpratıyoruz ki zamanımızı bi hiç uğruna ziyan ettiğini soruyorum ben böyleyim.beni kızdırma işte diye yuvarlak cevaplar verip geri çekiliyor.bu kısır döngü hep böyle sürüp gidiyo..ve kendimden sürekli ödün vermeme sebep oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?