Surekli Kusen Kocaniza Nasil Davraniyorsunuz

Hiç yokmuş gibi davranırım bide yüzüne karı sen misin ben miyim diye ağır bir laf söylerdim bune be nazlı kadın sanki 1 ay küslük nedir arkadaş

Arkadaslar boyle birsey basindan gecmis ve cozmus bir arkdasimiz varmi acaba?

önce ben küserdim evlendiğimiz ilk zamanlar sonra o

baktım küs adam çekilmiyor, aldım karşıma 'küsmek kadına yakışır erkeğe değil ' dedim

bana küsüp surat asma yaparsan, iyi tarafıma denk gelmez dedim vs...

Basta yanlis yapmisin gitmekle o ona alismis ne olursa olsun gitme birak kussun elinde sonunda gelicek tabi o arada sende normal o yokmus gibi hayatina devam et moralini bozma dusunme takma evde guzel bakimli kokulu gez o dayanamayip gelicektir gelincede guzel konus herseyi söyle tatli dille nekadar sert ve tavir yaparsan okadar uzaklasir

İphon'den
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim eşim de böyleydi barıştığımız gün bile mutlaka bişey bulur yine küserdi en başından beri onsuz da olabileceğimi hep gösterdim bu yüzden küslükleri 3 günü geçemezdi yoksa 1 ayı da bulurdu eminim.

Bir de haksız küstüğü zaman yumuşayıp yalvarmak yerine kendimi savunmaya devam ettim hiç yalvarmadım o da bu durumdan yakındı durdu pışpışlanmayı bekledi kusura bakma bu saatten sonra kimseyi pışpışlayamam dedim sonra sonra küslüklerini azaltmaya başladı çünkü beni istediği kıvama getiremedi ama küslük haricinde çoğu konuda hep verici oldum şimdiyse bunu düzeltmeye çalışıyorum.

Senin yapman gereken öncelikle kaybetme korkusu taşımayacaksın o korksun seni kaybetmekten sonra da küstüğü zaman sen bilirsin modunda olacaksın ve sabırlı olacaksın asla prim vermeyeceksin zamanla düzelir.

Peki bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunuzu ve ne kadar hasar gördüğünüzün farkında mı ? Muhtemelen değil çünkü hiç kimse böyle zarar verdiğini göre göre heleki 1 yıllık eşine böyle bi tavır almaz. :26:

Bence uygun bir dille konuşun, baktınız süreç devam ediyor size yaşattığı hissiyatı kendisine yaşatabilirsiniz.

Sevgiler,

Arkadaşlar konu başlıgını sürekli kusan kocanıza nasıl davranıyorsunuz diye okudum.Konunun içerigini görünce küsenmiş meğer.

aynen ben boyleydim evlendigimiz ilk yillar herseye kuser hemen yatak ayirmaya calisirdim oda yalvar yakar iki saat dil dokerdi benimde acikcasi hosuma giderdi birgun adamcigaz bikti benden eeee yeter beeeee bundan sonra ne halin varsa gor bikdim usandim nazindan pasindan dedi tabiki ben bekle bekle gelen giden yok biraz daha devam ettim tinlayan yok tabiki bende zamanla birakdim simdi birbirimize kusecek zamanda yok artik aksamdan aksama zor goruyoruz birbirimizi isten cocuklardan ozler olduk konu sahibi arkadas birak yalvarma kuserse kussun sen ustune dustukce o hakli gorur kendini tipki benim yaptigim gibi yapar yipranan sen olursun kendi haline birak yalvarma nasil tipis tipis gelcek kivama

ben eşinize benzettim kendimi.
sürekli küsebilme potansiyeline sahibim :)
ama yatak ayırmam.
yatak ayırma bence evliliğe büyük darbe.

eşinizle barışmaya çalışmayacaksınız, tek yolu bu bence.

eşim küstüğümde artık bıktığı için çok umursamamaya başladı, ben de sıkılıyorum öyle umursamayınca.
mecburen en küçük adımını bile görsem barışıveriyorum artık.

ben bir kusunce inada biniyir o gelene kadar bariamiyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet bende aynen öyle. Cok gururluyum (bazeleri inatçi der ), eger ben hakliysam, kirildiysam asla ve asla taviz vermem.

Bence konu sahibi çok fazla taviz verdigi için adamda artik saygi duymuyor ve düpedüz eziyor.
Madem alismis, birden bi sok yasasin. Onun ile hiç konusma, hatta yemege bile kendin için yap, onu sevmedigi, senin sevdigi yemekleri yap, kiciklik olsun diye. Bakalim ne yapacak.

gunluk tut..gorunur gorunmez bır yere koy...
neye benzedıgını okuyarak ızlesın..

Benim nişanlımda küsmeyi sever.
Şimdiden anlaşma imzalatmayı düşünüyorum yatak ayırmak yok diye
Bence de tavsiyeleri okuyarak yol izleyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…