eşin yengeç burcu mu acaba merak ettim?
yengeç burcunun özelliği mi,hiç bilmiyordum.ben de yengecim ve küserim de
yengeç burcunun özelliği mi,hiç bilmiyordum.ben de yengecim ve küserim de
Arkadaslar boyle birsey basindan gecmis ve cozmus bir arkdasimiz varmi acaba?
kesinlikle birazdan anlatıcam yemeğimi yeyip geleyim de
Arkadaslar kocam surekli kusup yatak ayiriyor evde yemek yemiyor 1 yildir evliyiz 1 aylik kuslukleri bile oluyor hep gidip barisiyorum hakli olsun haksiz olsun hep ben hep ben yalvariyorum desem yeri neyapcagaimi sasirdim biktim biktim biktim nasil vazgecirebilirim bu huyundan neyapabilirim ?????nasil bir tavir sergilemeliyim ???? Simdiden tesekkurederim.
Arkadaslar kocam surekli kusup yatak ayiriyor evde yemek yemiyor 1 yildir evliyiz 1 aylik kuslukleri bile oluyor hep gidip barisiyorum hakli olsun haksiz olsun hep ben hep ben yalvariyorum desem yeri neyapcagaimi sasirdim biktim biktim biktim nasil vazgecirebilirim bu huyundan neyapabilirim ?????nasil bir tavir sergilemeliyim ???? Simdiden tesekkurederim.
aynen ben boyleydim evlendigimiz ilk yillar herseye kuser hemen yatak ayirmaya calisirdim oda yalvar yakar iki saat dil dokerdi benimde acikcasi hosuma giderdi birgun adamcigaz bikti benden eeee yeter beeeee bundan sonra ne halin varsa gor bikdim usandim nazindan pasindan dedi tabiki ben bekle bekle gelen giden yokBenim eşim de böyleydi barıştığımız gün bile mutlaka bişey bulur yine küserdi en başından beri onsuz da olabileceğimi hep gösterdim bu yüzden küslükleri 3 günü geçemezdi yoksa 1 ayı da bulurdu eminim.
Bir de haksız küstüğü zaman yumuşayıp yalvarmak yerine kendimi savunmaya devam ettim hiç yalvarmadım o da bu durumdan yakındı durdu pışpışlanmayı bekledi kusura bakma bu saatten sonra kimseyi pışpışlayamam dedim sonra sonra küslüklerini azaltmaya başladı çünkü beni istediği kıvama getiremedi ama küslük haricinde çoğu konuda hep verici oldum şimdiyse bunu düzeltmeye çalışıyorum.
Senin yapman gereken öncelikle kaybetme korkusu taşımayacaksın o korksun seni kaybetmekten sonra da küstüğü zaman sen bilirsin modunda olacaksın ve sabırlı olacaksın asla prim vermeyeceksin zamanla düzelir.
ben bir kusunce inada biniyir o gelene kadar bariamiyorum:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?