sürekli küsen nişanlım sinirlerimi bozuyor...:(

trgyhnf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
73
21
98
ya erkek dediğin küser mi yahu delirtecek beni.yüzde yüz haklı olsam dahi o küsüyor..deli oluyo bana ben seni daha çok seviyorum sen o kadar sevmiyosun diyo 1 saat haber almasın felaket senaryoları yazıp ablamı arkadaşımı falan arıyor bu kadar üstüme düşen adam bi anlaşmazlık çıktığında küsüyor ve uzun süre susuyor..ya çok can sıkıcı oluyor..şimdi de öyleyiz ama arayan ben olmıcam günlerce sürse de...

bizde de ben öyleyim triplerim uzun sürer, eşim peşimden koşar durur ama napim geçmiyo hemen sinirim. bu huyumdan hiç memnun değilim o yüzden eşimle şöyle bir anlaşma yaptık. dedimki ben sinirliyken üstüme düşme, olayı daha da abartıyorum. artık öyle yapıyoruz, internete giriyorum, kitap okuyorum yatışınca gidip sokuluyorum eşime. sorun bende çünkü farkındayım. eşimi bunaltmak istemiyorum:16:

1 saatte nasıl senaryolar kuruyor da ortalığı ayağa kaldırıyor?
Küsme huyu kadar problem bence.

Küstüğü zamanlarda çok mu düştünüz üstüne?
Bir kere bir konuşma yapın, daha önce yapmışsınızdır muhakkak da net ve son bir konuşma daha yapın.
Sorunlarınızı konuşarak çözmeniz gerektiğinden, küsmenin o yaş davranışı olmadığından ve işleri zorlaştırdığından bahsedin. Küsmeye varan tavırlarında ilgilenmeyeceğinizi söyleyin.
Ondan sonra da bunları uygulamaya başlayın.
Bu huyun bir şekilde değişmesi lazım.

ya evli olsak barışmamız daha kolay olur böyle zor çok iyidir çok seviyorum ona nazaran ben çok cadıyım bunaltıyorum ama kaç kere söz verdi bi daha uzun süre küsmicem diye yine yaptı aynı şeyi ya o merak eden adam 3 gün aramadan durabiliyo çok sinir bozucu nasıl bi sabır ya

1 saatte nasıl senaryolar kuruyor da ortalığı ayağa kaldırıyor?
Küsme huyu kadar problem bence.

Küstüğü zamanlarda çok mu düştünüz üstüne?
Bir kere bir konuşma yapın, daha önce yapmışsınızdır muhakkak da net ve son bir konuşma daha yapın.
Sorunlarınızı konuşarak çözmeniz gerektiğinden, küsmenin o yaş davranışı olmadığından ve işleri zorlaştırdığından bahsedin. Küsmeye varan tavırlarında ilgilenmeyeceğinizi söyleyin.
Ondan sonra da bunları uygulamaya başlayın.
Bu huyun bir şekilde değişmesi lazım.

mesela 1 saat haber almasın cevap vermeyeyim hemen başıuma bişey geldiğini falan düşünüyo senaryolar yazıyo kafasında ama küsünce de 3 gün o meraktan eser kalmıyo çok anlamsız

bence asıl erkekler küsüyor.böyle bir konum vardı benimde yavaş yavaş aşıyoruz ama eşim hala der ben küsmüyorum diye.en beteri susması...Allah yardımcın olsun ama her küstüğünde sen arama biraz sabret o dönsün muhakkak yoksa sonra başa çıkamazsın

ben de üstüme düşen bi sevgili bulamadım gitti.burçlarınız ne?sevgilinin burcundan birini arıyım ben en iyisi:27:

bizde de ben öyleyim triplerim uzun sürer, eşim peşimden koşar durur ama napim geçmiyo hemen sinirim. bu huyumdan hiç memnun değilim o yüzden eşimle şöyle bir anlaşma yaptık. dedimki ben sinirliyken üstüme düşme, olayı daha da abartıyorum. artık öyle yapıyoruz, internete giriyorum, kitap okuyorum yatışınca gidip sokuluyorum eşime. sorun bende çünkü farkındayım. eşimi bunaltmak istemiyorum:16:

ne güzel sen kabul ediyosun sorunun sende oldunu benmki bana suç atar hep

Bu hayatta nazlı erkekten daha fazla midemi bulandıran bişey yok. Bir de aglayan erkek.

amannnn arama bakım ne etcek bırak o ustune dussun
aaaaa sımdıden yüzleme hem haklı olcan hem o sana kusucek

amannnn arama bakım ne etcek bırak o ustune dussun
aaaaa sımdıden yüzleme hem haklı olcan hem o sana kusucek

aramadım zaten dünden beri o aradı sadece 1 defa bende cevap vermedim daha aramadı o benden özür dileyene kadar atmıcammsj falan önceden öyle yapardım hayat kısa barışalım falan derdim hemen bi çiçek alıp gelir o da özür dilerdi şimdi yapmıcam kendi gelip özür dileyene kadar

Back
X