Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
2aylık bebegım emerken bıle kusuyor doktora götürdüm bırı reflü dedı ılac verdı dıgerı mıde daralması olabılır amelıyat dedı yarn da başka doktora randevu aldm bakalım o ne dıcek kafam allak bullak kıme ınanıcgmı sasırdım tecrubelı olan aynı seyleri yaşayan anneler bna yardm edermısnz nolurrrrr psıkolojım bozuldu artk sureklı kusmasından...
Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
2aylık bebegım emerken bıle kusuyor doktora götürdüm bırı reflü dedı ılac verdı dıgerı mıde daralması olabılır amelıyat dedı yarn da başka doktora randevu aldm bakalım o ne dıcek kafam allak bullak kıme ınanıcgmı sasırdım tecrubelı olan aynı seyleri yaşayan anneler bna yardm edermısnz nolurrrrr psıkolojım bozuldu artk sureklı kusmasından...
Canım geçmiş olsun sana yazan olmamış ben döneyim.. Benim oğlum tam 6 ay boyunca kıyafetleri bırak koltuk halı vs her şeyi batıracak derecede kusuyordu artık benimde sinirlerim bozulmuştu. 6.ayı doldurduğumuzda bıçak gibi kesildi. Eğer kilo alımı iyi ise hiiiiiç aldırış etme sabır. ama bu kusma yüzünden kilo kaybı oluyor ise reflü için başka bir hekime danış derim. Geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun sana yazan olmamış ben döneyim.. Benim oğlum tam 6 ay boyunca kıyafetleri bırak koltuk halı vs her şeyi batıracak derecede kusuyordu artık benimde sinirlerim bozulmuştu. 6.ayı doldurduğumuzda bıçak gibi kesildi. Eğer kilo alımı iyi ise hiiiiiç aldırış etme sabır. ama bu kusma yüzünden kilo kaybı oluyor ise reflü için başka bir hekime danış derim. Geçmiş olsun
Oncelıkle dönüşünüz ıcın çok teşekkür ederim kılo kaybımız yok ama çok da kilo almıyoruz bazı haftalar 200 bazı haftalar 100 gram sureklı mama degstrıorz ondan olabılır mı acaba
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Oncelıkle dönüşünüz ıcın çok teşekkür ederim kılo kaybımız yok ama çok da kilo almıyoruz bazı haftalar 200 bazı haftalar 100 gram sureklı mama degstrıorz ondan olabılır mı acaba
Merhaba canım , kızım şuanda 2 yaşında ilk 2 ay kilo alımı iyi gidiyordu sonra yavaşladı sürekli kusuyordu, mama da kabul etmedi emmeyi de reddetti. reflü için ilaçlar kullandık ama onlarda kesin çözüm değil, anneler için çok zor binbir emekle emzirip ardından kusması beni çok üzüyordu.. Allah yardımcın olsun ama neden sık sık mama değiştiriyorsunuz? Hayırlısı ile 6. ayda inşallah tamamen son bulur. Ek gıdaya geçtiğinde bile kusmaları devam etti kızımın bişey verirken çok korkuyordum kustu kusacak diye.
Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
mama ile alakalı değildir canım bizim ki hiç mama almadı ama yinede devamlı kusuyordu maalesef
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
mama ile alakalı değildir canım bizim ki hiç mama almadı ama yinede devamlı kusuyordu maalesef
reflüsü olan bebekler için ya da sürekli kusan bebekler için aptamil ar veriyor doktorlar. kusmaları kesiliyor zaten. bir doktorunuzla görüşün. başka mama sıkıntı olabilir sizin için.
Bizde de reflü vardı, gavinscon kullandık 2 ay cok sükür kusmaları bitti, ne demek mide ameliyatı kücück bebek o büyüyeck zaten, baska bi doktora gidip konusun bence
Benim kızımın da reflüsü vardı, 8 ay kustu. Kilo alımı normal olduğu için ilaç başlamadı doktor. İlk 6 ay hiç mama vermedim ben sadece anne sütü aldı. Yıpratıcı bir süreç ama geçiyor inşallah. Yaşına girecek kızım ama hala mide gazını çıkardığında bi üstüme bakarım kustu mu diye.