• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli laf sokan kaynana

Boşboğaz deseydiniz daha yerinde bir tanımlama olurdu. Bu arada sizi de çok önyargılı buldum kv ye karşı... Ne yapsa size batıyor gibi. Biraz rahat olun kasmayın... Eşinizin annesi sonuçta... Ilımlı olmaya çalişin aksi halde çok yıpranırsınız.

Benim olaylarım sadece ailesi değil.esimi kızlarıyla;torunlarıyla bir olup çok yemişler.bana dimdizlak gonderdiler.evliligimde de çok çok yediler.esim arkamdan çok işler çevirdi.yalanlarina dayanamıyorum.aldatilmada çabası.dava actim.
Hakkında hayırlısı olsun üzüldüm ama

Konunuzdan ve sonrasında bu sayfaya kadar yazdığınız cevaplardan anladığım kadarıyla sizin kv adının hakkını tamamiyle veriyor. Tam "kaynana" yani. Hani kaynana lafı insana soğuk, itici gelir ya. Halbuki hepsi öyle değil. Bazıları pamuk gibi oluyor. Ama adı itici geliyor.. Sebebi sizinki gibiler işte.

Allah sabır versin. He diyip geçin artık. O sizi küçümseyecegine siz onu küçümseyin ama laflarınızla değil, duymazdan görmezden gelerek.. Her sorduğuna cevap verirseniz, açıklama yaparsanız sinirleriniz her geçen gün daha çok yıpranır. Bir süre sonra sağlığınıza ve evliliğinize de yansır.

Son düzenleme:
Klavyenizde sorun mu var? Harflere o kadar karmaşık basmışsınız ki valla hiçbir şey anlamadım. Eğer günlük hayatta da kendinizi anlatırken böyle netlikten uzaksanız iletişim kuramamanız normal. Önce kendinizi net bir şekilde ifade etmeyi öğrenmenizi öneririm.

Beni neden götürmediniz demiş kısaca anneni vs karıştırarak

Kuyruk beklediniz mi deyince verecektin cevabı ki

Ne kuyruğu lokantada kuyruk mu olur sen hiç gitmedim mi

Toplu iftar mı sandım vs diyecektin

Ya da ayy çok
Şiştim ben kaçtım deyip çıkacaktın eve

Lakin altlı üstlü çok yıpranırsın ki
Süpürge vs konusunda mesela dayım ne aldı onu soruyor diyorsun

Vardır öyle tipler o ayrıntılı sorunca aman kısaca dayın ne aldı desene söylerdim diyecektin oldu bitti

Sen onu boz

Sanırım söyleme tarzıda çok önemli bana bunları kaynanam normal sohbetimiz esnasında kibirsiz bir şekilde söylese ben asla bu kadın bana laf soktu herhalde diyemem:KK45:

İnsallah hep boyle guzel dusunursunuz.☺️

Benim de basima cok geldigi icin;kaynananin ne demek istedigini anliyorum.kari koca gitmis sinemaya.konu sahibinin annesi ne alaka.ustelik annemle cok sık bir araya gelmem diyor.
Bir anne nasil evladinin mutlulugunu kiskanir.pes diyorum.Allah islah etsin.

Yani hergün okuduğu o feci kaynanalara benzemiyor burdan bakınca
pek bi laf sokma göremedim

Cagırdım zaten beraber yedık , babam sagolsun deseydın o_O
Ya da kocam sagolsun annemde geldı beraberdık deseydın
Hayır sankı annen garıban ıkı gezdırın yer gordurun gıbı sacmalamıs

İnsallah hep boyle guzel dusunursunuz.☺️

Benim de basima cok geldigi icin;kaynananin ne demek istedigini anliyorum.kari koca gitmis sinemaya.konu sahibinin annesi ne alaka.ustelik annemle cok sık bir araya gelmem diyor.
Bir anne nasil evladinin mutlulugunu kiskanir.pes diyorum.Allah islah etsin.
Hayattan yiyecek kazığım çok herhalde:-) Allah yaşatmasın :oops: Böyle insanlardan korusun bizi Allahım

Allah yasatmasin.profilinde nisanli yaziyor.Eger oyleyse;bende nisanli ve evliligimin ilk gunleri anlamadim.Zamanla kiskancligi bas gosterdi.
Allah korusun inşallah yaşamam ama şuana kadar anlardım diye düşünüyorum:KK64: ilişkimiz 8 yıllık, ailesiyle 4 senedir çok yakınız. Ben bu saflıkla anlamasam bile annemin gözünden kaçmazdı eminim canım anam kendisi daha bir kaynana:KK70:

Allah korusun inşallah yaşamam ama şuana kadar anlardım diye düşünüyorum:KK64: ilişkimiz 8 yıllık, ailesiyle 4 senedir çok yakınız. Ben bu saflıkla anlamasam bile annemin gözünden kaçmazdı eminim canım anam kendisi daha bir kaynana:KK70:

Masallah.Kaynanalik degilde,annelik yaparsa helal olsun.Bana boylesi dusmedi.cok isterdim iyi anlasmak;sevmek;sevilmek.

Back
X