- 11 Aralık 2015
- 2.015
- 6.068
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başımdaydi derken öldü müBence iyi laf sokuyor.bu tür cahil kadın da benim basımdaydı.Evliligimizi bozan ;bizi yıpratan cadılar.
Başımdaydi derken öldü mü
Boşanma kız o kadın için yuvani yıkma yaHayatta ama ben boşanıyorum.Allaha havale edip.
Boşanma kız o kadın için yuvani yıkma ya
Hakkında hayırlısı olsun üzüldüm amaBenim olaylarım sadece ailesi değil.esimi kızlarıyla;torunlarıyla bir olup çok yemişler.bana dimdizlak gonderdiler.evliligimde de çok çok yediler.esim arkamdan çok işler çevirdi.yalanlarina dayanamıyorum.aldatilmada çabası.dava actim.
Hakkında hayırlısı olsun üzüldüm ama
Sanırım söyleme tarzıda çok önemli bana bunları kaynanam normal sohbetimiz esnasında kibirsiz bir şekilde söylese ben asla bu kadın bana laf soktu herhalde diyememÇok iyi niyetliymissiniz.İyi laf sokuyor belli.Oyle diyerek:aklı sıra kendisini goturmediler diye laf sokmus.
Sanırım söyleme tarzıda çok önemli bana bunları kaynanam normal sohbetimiz esnasında kibirsiz bir şekilde söylese ben asla bu kadın bana laf soktu herhalde diyemem![]()
Hayattan yiyecek kazığım çok herhaldeİnsallah hep boyle guzel dusunursunuz.
Benim de basima cok geldigi icin;kaynananin ne demek istedigini anliyorum.kari koca gitmis sinemaya.konu sahibinin annesi ne alaka.ustelik annemle cok sık bir araya gelmem diyor.
Bir anne nasil evladinin mutlulugunu kiskanir.pes diyorum.Allah islah etsin.
Hayattan yiyecek kazığım çok herhaldeAllah yaşatmasın
Böyle insanlardan korusun bizi Allahım
Allah korusun inşallah yaşamam ama şuana kadar anlardım diye düşünüyorumAllah yasatmasin.profilinde nisanli yaziyor.Eger oyleyse;bende nisanli ve evliligimin ilk gunleri anlamadim.Zamanla kiskancligi bas gosterdi.
Allah korusun inşallah yaşamam ama şuana kadar anlardım diye düşünüyorumilişkimiz 8 yıllık, ailesiyle 4 senedir çok yakınız. Ben bu saflıkla anlamasam bile annemin gözünden kaçmazdı eminim canım anam kendisi daha bir kaynana
![]()