Kaynanamin surekli laf sokmalrndan biktim,bugun esimle iftara gittik disari,giderken gordu,surekli laf soktugundan ben mesafeliyim kendsne,demin donuste kadinlarla kapida oturuyordu,benim canlarim gelmis dedi yanndakilere bizden icin,cok sira varmiydi ,yemek yiyebldnzmi dedi,yedik dedim,belediyeyi kastetti,burdada vardi dedi,sanki bu sate kadar ac kalicaz da,yok biz kendmiz yedim dedim lokantayi kastettim,annenide cagrsaydin ya dedi,(surekli annemle ilgli biseylr soylmsnden biktim,ki annemle cok ta gorusmyrm,yada surekli dibimzde degil,laf sokucagi bi durum yok aslnda)annenide cagrsaydin ya demesi normal mi yani esimle gitmisim annem ne alaka cagrmdm diye kotu evlatmym hayir,niye dedim,yemek yerdi gezerdi dedi ben suratimi astim bide dalga gecerek kobusyo milletin yaninda,annenlride iftara cagarmicakmsn cagirsana dedi,ben cagrrdim ama dogalgazm yok dedi,bence bu laflrin hepsi gereksiz bos,terslememek icin zor tuttum kendimi,kaynanam altlatmda otryo ama onuda kendm cagrmdim cunku o kadr cok laf soktu ki tiksnidrdi kendni