• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Surekli laf sokan kaynana

Masallah.Kaynanalik degilde,annelik yaparsa helal olsun.Bana boylesi dusmedi.cok isterdim iyi anlasmak;sevmek;sevilmek.
Çok şükür şuana kadar kötü birşeyini görmedim en önemlisi saygımız var. Birde benim yaşım küçük olduğu için gözünün önünde büyüdüm diyebilirim :) inşallah sizinde karşınıza hayırlı kısmetler hayırlı insanlar çıkar. Allah gönlünüze göre versin en güzel dua :KK36:

Kaynanamin surekli laf sokmalrndan biktim,bugun esimle iftara gittik disari,giderken gordu,surekli laf soktugundan ben mesafeliyim kendsne,demin donuste kadinlarla kapida oturuyordu,benim canlarim gelmis dedi yanndakilere bizden icin,cok sira varmiydi ,yemek yiyebldnzmi dedi,yedik dedim,belediyeyi kastetti,burdada vardi dedi,sanki bu sate kadar ac kalicaz da,yok biz kendmiz yedim dedim lokantayi kastettim,annenide cagrsaydin ya dedi,(surekli annemle ilgli biseylr soylmsnden biktim,ki annemle cok ta gorusmyrm,yada surekli dibimzde degil,laf sokucagi bi durum yok aslnda)annenide cagrsaydin ya demesi normal mi yani esimle gitmisim annem ne alaka cagrmdm diye kotu evlatmym hayir,niye dedim,yemek yerdi gezerdi dedi ben suratimi astim bide dalga gecerek kobusyo milletin yaninda,annenlride iftara cagarmicakmsn cagirsana dedi,ben cagrrdim ama dogalgazm yok dedi,bence bu laflrin hepsi gereksiz bos,terslememek icin zor tuttum kendimi,kaynanam altlatmda otryo ama onuda kendm cagrmdim cunku o kadr cok laf soktu ki tiksnidrdi kendni
Türkçe yazsanız?
Ayrica laf sokma filan göremedim, her lafta bi sey ariyor olabilir misiniz acaba?

Çok şükür şuana kadar kötü birşeyini görmedim en önemlisi saygımız var. Birde benim yaşım küçük olduğu için gözünün önünde büyüdüm diyebilirim :) inşallah sizinde karşınıza hayırlı kısmetler hayırlı insanlar çıkar. Allah gönlünüze göre versin en güzel dua :KK36:

Cok tesekkur ederim.Sonsuza dek mutlu olmanız dilegiyle.Sevgiler.

Bana cok laf soktugu icin
Boşboğaz deseydiniz daha yerinde bir tanımlama olurdu. Bu arada sizi de çok önyargılı buldum kv ye karşı... Ne yapsa size batıyor gibi. Biraz rahat olun kasmayın... Eşinizin annesi sonuçta... Ilımlı olmaya çalişin aksi halde çok yıpranırsınız.
Bana cok laf soktugu icin,ne yapsa batiyo haklisiniz,gelin geldgm ilk gunler surekli laf soktugu icin insan unutamiyo,ilimli olmk varken surekli assagdn yukari laf soktu uc gunluk gelindim insann sinirlri bozuluyo

Bence siz kayinvalideye catacak yer aramissiniz şuan bahsettiklerinizde bı sorun yok

Beni neden götürmediniz demiş kısaca anneni vs karıştırarak

Kuyruk beklediniz mi deyince verecektin cevabı ki

Ne kuyruğu lokantada kuyruk mu olur sen hiç gitmedim mi

Toplu iftar mı sandım vs diyecektin

Ya da ayy çok
Şiştim ben kaçtım deyip çıkacaktın eve

Lakin altlı üstlü çok yıpranırsın ki
Süpürge vs konusunda mesela dayım ne aldı onu soruyor diyorsun

Vardır öyle tipler o ayrıntılı sorunca aman kısaca dayın ne aldı desene söylerdim diyecektin oldu bitti

Sen onu boz
Aynen yaa biktim lafi koycam o dusunsun yada umursamz bi ifade yapcm ama o istyo ki tatli tatli cevap verim ben altta kalmk istemyorum

Back
X