Sürekli laf sokup sinir bozan insanlar..

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
sürekli laf sokan insanlardan yoruldum
Çevremde çok var iş ortamı vs
Atıyorum bir etek giydin hemen aaa göbeğin çıkmış vs ki göbeğim bile yoktur yani o an moralimi bozarlar
Ya da sevgilimden ayrıldım mesela destek olacağına laf sokup iyice beni aşağıya çekerler
Ben aynı şekilde karşılık verincede kıyamet kopar .kendi yaptıklarının farkında değiller bile
Bu tip insanlarla nasıl başa çıkıyorsunuz??

Aynısını kendilerine yapılınca alınıyorlar bir de..
Küs oldugumuz halde hosgeldin demedim diye burasi benim babamin evi bilmem ne defol git dedi bayram gunu bide ya. Kendi kendini rezil edip duruyo benim icin yok hukmundedir ne coluguma ne cocuguma. Az ötede ağlasın. Ne kadar tribe girerse girsinler umrumda değil.

Daha iki saat önce aylardir gorusmedigim kuzenimle bulustuk maaile. Uzerimde elbise vardi "Aaaa hamile elbisesi giymissin gobegin de cikmis hamile misin yoksa"dedi otuz kisinin icinde. Bu arada elbise bundan bes alti sene once birlikte aldigimiz ve yaninda 71836728 kez giydiğim bi elbise :) Yani hangi birine cevap vereceksin ki? Turk insaninin cogunlugu boyle maalesef. Isin kotu yani bi nevi genlerimize kodlanmis yani laf sokan aslinda laf soktugunun da farkinda degil bence. Nefes alip vermek gibi refleks haline gelmis bu durum...

Gobegin cikmis diyene tatlım ya Senin de gömleğin çok ucuz duruyo bence bir daha giyme şeklinde karşılık veririm ve gülümserim .
Kısasa kisas en sevdiğim
Ay öyle dersem benle nasıl kavga ederler
Kendilerine birşey dedirtmezler..

Kıskançlık ya başka birşey değil
Kendine güvenen kadın kimseye laf sokmaz
Tam boğmalıklar ya o kadar insanın içinde Yani
Ben çok sinir oluyorum

Kısasa kısas cevap veririm aklıma o an ne gelirse:) eğer gercekten kötü niyeti oldugunu veya beni küçük düşürmeye calıstıgını anlarsam vay haline:) onlar söylerken çekinmiyorlarsa duyacaklarınada katlanmalılar bence:)

Herkes herkese laf sokayım ama kimse bana birşey demesin derdinde
Millet delirmiş ya

Sende onlar gibi karşılık ver canının sıkıldığını da belli etme daha çok zevk alırlar böyleleri. Göbeğin çıkmış diyene seninki kadar değil de bir kahkaha patlat bozulunca da aman sende herşeye bozuluyorsun tatlım ya dersin olur biter üstünde bile durma

Eskiden çok hassastım naif falan
Kimseyi kırmazdım
Bozulduğumu görünce daha çok üstüme geldiler
Darılınca amann sende çok alıngansın oluyor
Ben de aynı onlar gibi konuşmaya başlayınca baktım bozuluyorlar falan hatta ağlayan bile oldu

Aynısını kendilerine yapılınca alınıyorlar bir de..
Aaaa niye alindin canim
Sen soyleyince ben aliniyor muyum hic?

Ďiyeceksin

Gobegin cikmis..dediklerinde..valla benim hic gobegim yok iyi bak bakalim fistik gibiyim aaa masallah de senin nazarin da deger simdi...

Diyeceksin mesela

Sana laf sokana gicik gicik cevap vereceksin ama hemen.

Zamanla vazgecerler

Valla aynen sen daha beter olucan ki senden korkacaklar:))
Bende yapıcam artık sinsi sinsi
Dinsizin hakkindan imansiz gelir.demis atalarimiz.

Bastiracaksin onlari

Onlar sana konusurken ayip oliyor mu kiriliyor mu diye dusunmuyorsa sen de dusunme soyle pat pat

Kiymetli olursun valla

Evet haklısın ben sinirleniyorum bunu da belli ediyorum işte
Bunu yapmamak laxım
Özenmişim o gün etek giymişim bana bakıp ayy göbeğin çıkmış vs dedi kız
Modumu düşürüyorlar direk
Ama karşılık verince bozuluyorlar hemen
Sonra alıngansın falan
Alıngan değilim de sen beni bilerek sinir ediyorsun bundan keyif alıyorsun
Eskiden çok üzülürdüm ama tabi zamanla alıştım

Dinsizin hakkindan imansiz gelir.demis atalarimiz.

Bastiracaksin onlari

Onlar sana konusurken ayip oliyor mu kiriliyor mu diye dusunmuyorsa sen de dusunme soyle pat pat

Kiymetli olursun valla
Valla haklısın hazır cevap olmak laxım
Bu şekilde ego tatmini yapıyorlar
İşte
Ben mesela atıyorum üstündeki yakışmasa da yakışmış derim moral bozmam üzmek istemem karşımdakini
Ama baktım millet patır patır konuşuyor ben de çıkardım dişlerimi ama bu sefer de kavga ediyorlar benle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…