Aynısını kendilerine yapılınca alınıyorlar bir de..Valla ayni mevzuyu küccük gorumceyle yaşadım ben bir cok kez.
Şimdi iyice küçüldü hatta o kadar küçüldü ki görmuyorum duymuyorum.
Küs oldugumuz halde hosgeldin demedim diye burasi benim babamin evi bilmem ne defol git dediAynısını kendilerine yapılınca alınıyorlar bir de..
Ay öyle dersem benle nasıl kavga ederlerGobegin cikmis diyene tatlım ya Senin de gömleğin çok ucuz duruyo bence bir daha giyme şeklinde karşılık veririm ve gülümserim .
Kısasa kisas en sevdiğim
Kıskançlık ya başka birşey değilDaha iki saat önce aylardir gorusmedigim kuzenimle bulustuk maaile. Uzerimde elbise vardi "Aaaa hamile elbisesi giymissin gobegin de cikmis hamile misin yoksa"dedi otuz kisinin icinde. Bu arada elbise bundan bes alti sene once birlikte aldigimiz ve yaninda 71836728 kez giydiğim bi elbise :) Yani hangi birine cevap vereceksin ki? Turk insaninin cogunlugu boyle maalesef. Isin kotu yani bi nevi genlerimize kodlanmis yani laf sokan aslinda laf soktugunun da farkinda degil bence. Nefes alip vermek gibi refleks haline gelmis bu durum...
Ay öyle dersem benle nasıl kavga ederler
Kendilerine birşey dedirtmezler..
Valla aynen sen daha beter olucan ki senden korkacaklar:))Etsinler .
Her seferinde tekrarlarım pes etmem ben :)
Herkes herkese laf sokayım ama kimse bana birşey demesin derdindeKısasa kısas cevap veririm aklıma o an ne gelirse:) eğer gercekten kötü niyeti oldugunu veya beni küçük düşürmeye calıstıgını anlarsam vay haline:) onlar söylerken çekinmiyorlarsa duyacaklarınada katlanmalılar bence:)
Eskiden çok hassastım naif falanSende onlar gibi karşılık ver canının sıkıldığını da belli etme daha çok zevk alırlar böyleleri. Göbeğin çıkmış diyene seninki kadar değil de bir kahkaha patlat bozulunca da aman sende herşeye bozuluyorsun tatlım ya dersin olur biter üstünde bile durma
Aaaa niye alindin canimAynısını kendilerine yapılınca alınıyorlar bir de..
Dinsizin hakkindan imansiz gelir.demis atalarimiz.Valla aynen sen daha beter olucan ki senden korkacaklar:))
Bende yapıcam artık sinsi sinsi
Evet haklısın ben sinirleniyorum bunu da belli ediyorum işteAaaa niye alindin canim
Sen soyleyince ben aliniyor muyum hic?
Ďiyeceksin
Gobegin cikmis..dediklerinde..valla benim hic gobegim yok iyi bak bakalim fistik gibiyim aaa masallah de senin nazarin da deger simdi...
Diyeceksin mesela
Sana laf sokana gicik gicik cevap vereceksin ama hemen.
Zamanla vazgecerler
Valla haklısın hazır cevap olmak laxımDinsizin hakkindan imansiz gelir.demis atalarimiz.
Bastiracaksin onlari
Onlar sana konusurken ayip oliyor mu kiriliyor mu diye dusunmuyorsa sen de dusunme soyle pat pat
Kiymetli olursun valla
Evet haklısınBen genelde sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde derim:)
Aşağılayıcı göz süzen bakışımı atarım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?