sürekli mesaj atan, arayan yakınınızdan rahatsız olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
822
123
merhabalar, ben evliyim ve kpss'ye hazırlanıyorum. evde saatlerce ders çalışıyorum.

ama ablam aynı gün içerisinde her saat başı sürekli mesaj atıyor. günlük gibi kullanıyor beni, şu oldu bu oldu bilmem ne oldu. çok basit bişey oluyo, bana danışıyor, kendisi çözebileceği basit şeyler. internet siparişi falan filan. cevap vermiyorum arıyor. aramaya dönmüyorum, yine arıyor. açıyorum trip atıyor. yüzüne de dedim sürekli yazıyorsun işim gücüm var, hepsine cevap versem heralde 24 saat konuşuruz dedim. sonra tekrar iyi konuştum ablam aramız çokta bozulmasın diye yine aynı davranıyor. beni kaba olmaya zorladı, çok basit birşey soruyor, bu benim sorunum değil ki dedim. beni rahat bırak artık dedim, küfür etti sonra benim senin gibi bir kardeşim yok dedi. geçen gülerek konuşuyodun ama kendin diyor, işine gelince diyor. işime gelen bişey yok, halbuki ben aramız o kadar kötü olmasın diye konuştum. bir de kardeşiz ama kafam, fikirlerim uymuyor negatif enerji alıyorum. sürekli sorunlardan bahsediyor, bıkıyorum artık.

belki olumsuz da yorum alırım, bilmiyorum ama cidden kafam götürmüyor ben mi tahammülsüzüm, bende isterdim yakın olmak ama geçmişte de bana saydığı laflar var o herşeyi unutup yine yazar bana bu kadar lafa rağmen, ama ben öyle değilim. bir de normalde iyiyiz ama çok sıkıştırıyordu son aylarda artık dayanamadım.

Durup durup birden patladıysanız aşırı olmuştur. Güzelce işiniz ve dersiniz olduğunu, onu meşgul etmemesini baştan söyleseydiniz.

Durup durup birden patladıysanız aşırı olmuştur. Güzelce işiniz ve dersiniz olduğunu, onu meşgul etmemesini baştan söyleseydiniz.
söyledim, işim gücüm var dedim alaya alıyor ne işi ders mi diye. kendi çalışmadığından bir sınava hazırlanmanın ciddiyetin farkında değil.

siz ablanizi genel olarak sevmiyorsunuz onceden de bahsetmistiniz, o yuzden bu kadar gozunuze batiyor bence. yoksa ders calisirken telefonu ucus moduna almak basit is. sevdiginiz biri surekli iletisimde kalmak istese bu kadar batmazdi gozunuze.

Üff tabi rahatsız olurum.
Valla bazen öyle günler oluyor ki kendimi çekecek halim olmuyor. O esnada bir de milleti mi dinleyeceğim?
Herkes ama herkes dert anlatma, bedava terapi peşinde. Ama ben psikolog değilim.
Açmıyorum telefonu ben de, mesajlara da dönmüyorum. Zaten bana çoğu zaman hemen ulaşmak pek mümkün olmaz. İşim yoksa, keyfim de yerindeyse canım isterse geri ararım. İstemezse de aramıyorum. Küsen de küssün, bana ne.
Önceden böyle değildim, geleni getirir, gideni götürürdüm. Ama artık bezdim valla. Milleti dinleyeceğim vakitte açıp bir bölüm dizi izlerim daha iyi. Hiç değilse iyi vakit geçirim, keyif alırım.
Size de tavsiyem bu yönde olacaktır. Eğer o sınavı kazanmak istiyorsanız, o ablayla iletişimi minimuma indirmelisiniz. Yaptığı şey bencillik. Ne yani, onu dinleyeceksiniz diye geleceğinizden mi olacaksınız? İyi bir abla bunu istemez, böyle bir şeyi de talep etmez, bunun için de kavga çıkarmaz. Sevdiğin birinin iyiliği için gerekirse uzak duracaksın.

siz ablanizi genel olarak sevmiyorsunuz onceden de bahsetmistiniz, o yuzden bu kadar gozunuze batiyor bence. yoksa ders calisirken telefonu ucus moduna almak basit is. sevdiginiz biri surekli iletisimde kalmak istese bu kadar batmazdi gozunuze.
bu sefer eşime yazmış hayırdır hiç cevap vermiyor bana diye, evet eskiden dolayı olan şeylerden de oluyor. onun benimle, annem ve babamla çok sorunları olmuştu sanırım o yüzden çok içten hissedemiyorum

ben sınava çalışırken belli saatler dışında uçuş modunda olurdu telefon.
mesajlara ve aramalara da hemen dönmezdim.

izahat vermek yerine su saatte müsait olurum ara vercem o zaman ara mesaj at diyebilirsiniz. o saatler dışında da bakmayın.

Küfür mü etti :KK57:
Sizde negatif enerji alıyorsunuz ?
Ablam benim o ya, canımı istesin canımı koyarım önüne. Nasıl kardeş ilişkileriniz var gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. 2 kardeşiz biz ve birbirimizden başka tutunacak dalımız çok az isterse kafama etsin, asla kırmam o da beni kırmaz.

ders çalışırken dersiniz bölünüyormuş sanırım
derse başlamadan önce aradığında ulaşamazsan merak etme şeklinde mesaj atıp teli sessize alın isterseniz
dikkatiniz dağılmaz o zaman

depresyonda sanırım kendisi ? sadece sizinle konuşarak mutlu oluyor gibi?

merhabalar, ben evliyim ve kpss'ye hazırlanıyorum. evde saatlerce ders çalışıyorum.

ama ablam aynı gün içerisinde her saat başı sürekli mesaj atıyor. günlük gibi kullanıyor beni, şu oldu bu oldu bilmem ne oldu. çok basit bişey oluyo, bana danışıyor, kendisi çözebileceği basit şeyler. internet siparişi falan filan. cevap vermiyorum arıyor. aramaya dönmüyorum, yine arıyor. açıyorum trip atıyor. yüzüne de dedim sürekli yazıyorsun işim gücüm var, hepsine cevap versem heralde 24 saat konuşuruz dedim. sonra tekrar iyi konuştum ablam aramız çokta bozulmasın diye yine aynı davranıyor. beni kaba olmaya zorladı, çok basit birşey soruyor, bu benim sorunum değil ki dedim. beni rahat bırak artık dedim, küfür etti sonra benim senin gibi bir kardeşim yok dedi. geçen gülerek konuşuyodun ama kendin diyor, işine gelince diyor. işime gelen bişey yok, halbuki ben aramız o kadar kötü olmasın diye konuştum. bir de kardeşiz ama kafam, fikirlerim uymuyor negatif enerji alıyorum. sürekli sorunlardan bahsediyor, bıkıyorum artık.

belki olumsuz da yorum alırım, bilmiyorum ama cidden kafam götürmüyor ben mi tahammülsüzüm, bende isterdim yakın olmak ama geçmişte de bana saydığı laflar var o herşeyi unutup yine yazar bana bu kadar lafa rağmen, ama ben öyle değilim. bir de normalde iyiyiz ama çok sıkıştırıyordu son aylarda artık dayanamadım.
Bu konuyu dhaa önce buraya açmamış miydini ☺️ ben bı ara cevap verdim de böyle biseye

Tavrınız net olmadığı için çözülmemiş.
Ben de telefonla konuşmaktan çok rahatsız olurum önemli bir konu yoksa yada mesaj yazamayan bi büyüğüm değilse açmam.
Artık herkes öğrendi arasak da açmayacak zaten deyip aramıyorlar🙃

Ben söyledim De ne ise yariyor 😂😂😂 bu sefer eşim geceye gidince beni esir alıyor
İşte mı bugün
Bugün gecede olacaktı sanırım
Bildirimden okursam ssst aloo huhuu
Cevap verirsem biraz konuşalım diyecektim...
İşim var evi temizliyorum dersem ben uyanugim temizlik bitince arayabilirsin
Temizlik gece 2 de bitse ben sonra kitap okuyorum, eşim yokken takip ettiğim bir dizi var onu açıyorum ya da yabancı dil ile ilgili meşguliyetlerim oluyor, olmak da zorunda

Gönlü kırılmasın diye ararsam 4-5 saat konuşmadan kapatmiyo
Eşin geldi hadi kapatalım
Oğluna ses gitmesin hadi kapatalım bahanelerjne siginirsam yok yok deyip tatlıya bagliyo 🤷

Vakit geciremiyosan kitap oku desem ben kitap okumayı pek sevmem der bende telefonda konusmayi hiç sevmiyorum desem
evet benim oğlum da senin gibi telefonda konuşmaktan senin gbi nefret eder der gecer halen anlamaz ve hiç bir zaman da bu kız sevmiyor uzatmayim demez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X