• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli mesaj atan, arayan yakınınızdan rahatsız olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tavrınız net olmadığı için çözülmemiş.
Ben de telefonla konuşmaktan çok rahatsız olurum önemli bir konu yoksa yada mesaj yazamayan bi büyüğüm değilse açmam.
Artık herkes öğrendi arasak da açmayacak zaten deyip aramıyorlar🙃
Darısı bana
Dinimiz supaneke amin🤭

Bence ders çalışma planı yap , ablanla da paylaş bu planı . Aralarda konuşabiliriz. Açamam ders çalışırken deyin , telefonu da uçak moduna alın .

Bence ders çalışma planı yap , ablanla da paylaş bu planı . Aralarda konuşabiliriz. Açamam ders çalışırken deyin , telefonu da uçak moduna alın .
Aralarda da insan kafa dinlemek istiyor

Bı de uçak modu vo wifi moduna geçti
Artık ucak modundaysan da araniyosun 😭

Beni günde 3-5 kere ota boka arayan bir yakınımı yavaş yavaş soğuk konuşarak azattim aramasını ama zaman aldı darısı başınıza çok gıcık bir durum arayan kim olursa olsun ota boka aranmaz mesaj atılmaz ben böyle düşünüyorum

hayır rahatsız olmam çünkü aşırı ders çalıştığım için bir allahın kulu arkadaşım kalmadı imdatlar olsun ilgiii diye kendimi yerlere vurmak üzereyim:KK49:

basliga cevabim rahatsiz olurum.

ama konudaki kisi kardes, bana o yuzden garip geliyor,
ben de kardeslerim arasinda daha az sosyal olanlariyim,
ama kac yasinda insanlariz, birbirimizin huyunu suyunu biliyoruz yani.

ablanizla gorusunce biraz gonlunu yapin bence,
ama cok da alttan almayin, bilsin ki sizin karariniz, tarziniz bu yonde.

Ablanızın herhangi bir meşguliyeti olmadığı için size sardı muhtemelen. Gün içinde hal hatır sormak için arayabilir tabiki ama ders çalıştığınızı bile bile sizi meşgul etmesi çok ayıp.
Kardeş olmanız karakterlerinizin aynı olduğu anlamına gelmiyor. O seviyor diye sizde sürekli iletişim halinde olmaktan hoşlanmak zorunda değilsiniz.

merhabalar, ben evliyim ve kpss'ye hazırlanıyorum. evde saatlerce ders çalışıyorum.

ama ablam aynı gün içerisinde her saat başı sürekli mesaj atıyor. günlük gibi kullanıyor beni, şu oldu bu oldu bilmem ne oldu. çok basit bişey oluyo, bana danışıyor, kendisi çözebileceği basit şeyler. internet siparişi falan filan. cevap vermiyorum arıyor. aramaya dönmüyorum, yine arıyor. açıyorum trip atıyor. yüzüne de dedim sürekli yazıyorsun işim gücüm var, hepsine cevap versem heralde 24 saat konuşuruz dedim. sonra tekrar iyi konuştum ablam aramız çokta bozulmasın diye yine aynı davranıyor. beni kaba olmaya zorladı, çok basit birşey soruyor, bu benim sorunum değil ki dedim. beni rahat bırak artık dedim, küfür etti sonra benim senin gibi bir kardeşim yok dedi. geçen gülerek konuşuyodun ama kendin diyor, işine gelince diyor. işime gelen bişey yok, halbuki ben aramız o kadar kötü olmasın diye konuştum. bir de kardeşiz ama kafam, fikirlerim uymuyor negatif enerji alıyorum. sürekli sorunlardan bahsediyor, bıkıyorum artık.

belki olumsuz da yorum alırım, bilmiyorum ama cidden kafam götürmüyor ben mi tahammülsüzüm, bende isterdim yakın olmak ama geçmişte de bana saydığı laflar var o herşeyi unutup yine yazar bana bu kadar lafa rağmen, ama ben öyle değilim. bir de normalde iyiyiz ama çok sıkıştırıyordu son aylarda artık dayanamadım.
Nefret ediyorum böyle ailesine bağımlı tiplerden. Saatlerce annesiyle abkasıyla her gün telefonda konuşanlardan. Kendi hayatları yokmuş gibi. Açmayın mesajlarjna da cevap vermeyin. Bi süre sonra vazgeçer zaten. Ders çalışıyodum görmemişim uyuyodum duymamışjm falan diyin. Ay hiç çekemem valla

Ayni boyle bir arkadaşım var, sürekli derdinden bahsediyor her seyi yaziyor her seyi soruyor . Bir sürü işim var kitaplarim var okunacak, Fransızca öğreniyorum derslerim, eşimle geçireceğim vaktim var vs vs .
mesajda boyle boş konuşacak hiç vaktim yok oda evli ama nasıl bu kadar vakit buluyor anlamıyorum.
Çokta seviyorum ama artık gına geldi psikolog gibi kullaniyor beni net .

Çözüm olarak mesajlarına 4 -5 saat sonra cevap veriyorum hep yogun olduğumu yaziyorum.

merhabalar, ben evliyim ve kpss'ye hazırlanıyorum. evde saatlerce ders çalışıyorum.

ama ablam aynı gün içerisinde her saat başı sürekli mesaj atıyor. günlük gibi kullanıyor beni, şu oldu bu oldu bilmem ne oldu. çok basit bişey oluyo, bana danışıyor, kendisi çözebileceği basit şeyler. internet siparişi falan filan. cevap vermiyorum arıyor. aramaya dönmüyorum, yine arıyor. açıyorum trip atıyor. yüzüne de dedim sürekli yazıyorsun işim gücüm var, hepsine cevap versem heralde 24 saat konuşuruz dedim. sonra tekrar iyi konuştum ablam aramız çokta bozulmasın diye yine aynı davranıyor. beni kaba olmaya zorladı, çok basit birşey soruyor, bu benim sorunum değil ki dedim. beni rahat bırak artık dedim, küfür etti sonra benim senin gibi bir kardeşim yok dedi. geçen gülerek konuşuyodun ama kendin diyor, işine gelince diyor. işime gelen bişey yok, halbuki ben aramız o kadar kötü olmasın diye konuştum. bir de kardeşiz ama kafam, fikirlerim uymuyor negatif enerji alıyorum. sürekli sorunlardan bahsediyor, bıkıyorum artık.

belki olumsuz da yorum alırım, bilmiyorum ama cidden kafam götürmüyor ben mi tahammülsüzüm, bende isterdim yakın olmak ama geçmişte de bana saydığı laflar var o herşeyi unutup yine yazar bana bu kadar lafa rağmen, ama ben öyle değilim. bir de normalde iyiyiz ama çok sıkıştırıyordu son aylarda artık dayanamadım.
Kibarca uyarmışsınız olmamış, ben yaptığınızda sıra dışı bir şey görmedim. Mesajlarına cevap vermemeye devam edin. İlla ki cevap yazacak olursanız akşamları belli bir saatten sonra yazın, telefonu sessize almıştım şimdi baktım dersiniz. Watsap ayarlarınızdan da görülme görüntüleme durumlarınızı kapatın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X