sürekli miyavlayan yavru kedi

Gunaydn

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
293
51
318
evimizin karşısında bir çalılık var ordada bir yavru kedi.dün geceden beri yüksek sesle miyavlıyor,akşam olunca dahada fazla bağırıyor,annesini bekliyor galiba ama annesi gelmiyor.çalılığın içine girip alamıyorum çağırıyorum ama benden kaçıyor.1 saat bekledim başında alabileyim diye ama alamıyorum.sesini duydukça içim sızlıyor açlıktan ölücek bu gidişle.bir kaba süt koyup bırakmıştım ama yememiş.ne yapabilirim sesine dayanamıyorum

Ben de senin anlattığın olayın aynısını yaşayarak kedi sahibi oldum :) iki gece camimin önünde açlıktan ağladı gelmiyordu da. Kardeşim salamla kandirdi salami görünce geldi o sırada yakaladı. O gün bugündür bizimle :) Salam deneyebilirsin işe yarayabilir. Yavru kediler sade süt icmiyorlarmis bizimki de icmemisti. Su katip icirilirmis sindirim sistemleri yüzünden.

salamda yokki evde tavuk deneyeyim bende bari.ama çok korkuyor yaklaştığım an fırlıyor geriye malesef.

Yere koyma elinde tut elinden yemek için gelir belki, açsa ki ac diyorsun gelir zaten

yok gelmiyor ışık hızıyla kaçıyor bıraktım biraz tavuk ama yiyemez galiba çok küçük, hala bağırıyor.

Ay o minicikse yiyemez ki yaaa. Onu biberonla beslemek lazım.ogffg icim gitti kiyamam. Bence bölgenizde sorumlu olan itfaiye afad gibi bi kurumu arayın onlar yakalasın veterinere teslim etsin

arada bir gidip size alışmsını saglayın.. ve eger ki gelirse hemen çabuk bir hareketle ensesinden kaldırıp yakalayın.. eger çok kücükse tuvaletini bile kendi yapamıyordur.. belki hem açlıktan hem tuvaletini yapamamaktan aglıyor olabilir.. yavru kediler süt içince ishal oluyor.. kedi sütü vermek gerekiyor(veterinerde satılıyor) veya yarım su yarım sütü karıştırıp verebilirsiniz.. eger yakalamayı başarırsanız pamugu ılık suda ıslatıp poposuna bastırıp çiş yapmasını saglayabilirsiniz.. umarım yakalarsınız..

Bende yasadim aynisini bizim kediyi benden önce sahiplenmiştir biri
Alistirin kendinize gide gele belki gelir.

kaç gün aç kalabilir bu yavru?itfaiye ilgilenirmiki,belediyeyimi arasam?

bi yaklaşsa bakarım ben ona ama

Çalılara tavuk atın gelmesede bulup yiyecektir tok olsada bikaç gün bağırır annesi olmadığından enazından tok olduğunu bilirsiniz zaten bikaçgün yemek verirseniz sizi görünce hemen gelir alışır şimdi yakalamanız zor

ihtiyacı oldugu için size güvenmek zorunda kalıcaktır diye umuyorum..

aradım belediyeyi ilgilenen personel yokmuş bununla ilgili,itfaiye ilgilenirmi dedim acil ve tehlikeli bi durum olmadığı için ilgilenmezler dedi kendi haline bırakın dedi adam ya,yarına kadar bişey olmaz inşallah sabah gidip uğraşıcam tekrar almaya.

Ah keşke orda olsamannesi yok demişsiniz ya açlıktan yada üşümüştür bukadar miyavlysa.arkadasn dedgi gbi salam sosis koyun.kokusuna mtlaka gelecek:)

annesi yoktur ondan miyavlıyordur. salam sosis verirseniz kokusuna kesin gelir o zaman yakalarsınız. ben de bir kedimi böyle sokakta sesini duyup bulup sahiplendim 7 senedir benimle kendisi :)

sabah salam alıp gideyim o zaman madem bu kadar işe yarıyor belki yakalarım.saolun yardımlarınız için

tavuk bıraktım zaten oraya ama yiyebilirmi bilmiyorum.karanlıkta tam göremedim ufacık suratı var çok küçük kedicik.

Çıkmış çalılıktan kaldırımlarda bağıra bağıra geziyordu, aldım biraz peynir gittim arabaların altına saklandı.ne yaptıysam olmadı.yapacak bişey yok gelmiyor çılgın kedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…