Sürekli mutsuzum ,Ağlıyorum?

silaa122

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2023
68
-24
6
21
kısaca hayatımdan bahsedeyim , 1 bucuk senedir toksik bi iliskim var ne ayrılqbılıyoruz ne beraber yapabılıyoruz , ailemle aram normal kavga ettiğimizde oluyor çok iyi oldugumuz zamanlar da ortalama bi türk ailesi yani , üni okuyorum sehir dısında , derdim su : ben sürekli mutsuzum en ufak sey olunca oturup ağlıyorum bide 3 4 gun sonra uniye yurduma gidecegim aklıma geldikçe ağlayasım geliyor (okudugum sehri seviyorum alıstım da fakat vedalar kısa da olsa uzunda olsa beni çokk üzüyor) sonra onu geciyorum toksik iliskim iliskilikten cıkmıs sureklı kendımde neden sorjn arıyorum sürekli ağlıyorum beni sevmiyor diye (ki sevmiyor bence) bide iliskimde aldatıldım ama o bunu kabul etmiyor aldatılmama rağmen devam ettim ama su var mesela o benım afedersinz agzma scsa ben onu en ufak seyde uzsem o kadar kotu vicdan azabı cekıyorum ki sürekli ağlıyorum , yani bildiğiniz o benı üzse dahi o çocugu üzemiyorum , sürekli ayrılıp barısıyoruz ayrılınca yine vicdan yapıp ben yazıyorum (neden vicdan azabı cekıyorum bilmiyorum) yani bıktım ben ne yapacagımı bilmiyorum ağlamaktan bıktım mutlu olmak istiyorum

Kendi kendine film çevirdiğin için mutsuzsun, aldatılıp devam edip ayrılıp tekrar senin yazman biraz şeyce ( kendin doldur )

Mutlu olmak istemiyorsun bilakis bu durumu seviyorsun yoksa geri adım atmazdın.
yemın ediyorum aldattıgını ogrendıgım zaman ayrıldım yazmadım tuttum kendımı 1 2 hafta sonra oyle bi yalvardı ki bana yemın ediyorum aldattıgını ilk oğrendigim zaman o kadar sinirliydimki ne olursa olsun barısmam kafasındaydım

sürekli ayrılıp barısıyoruz ayrılınca yine vicdan yapıp ben yazıyorum (neden vicdan azabı cekıyorum bilmiyorum) yani bıktım ben ne yapacagımı bilmiyorum

Önce bu ilişkini bitir. Kafanızı bir süre dinleyin ardında yeni toksik olmayan erkek arkadaşı bul kendine. Bir daha ne ararsın ne de aklına gelir.

O vasattan ayrılıp psikologa gitmen gerekiyor.

Ben de ağlaya ağlaya yurda gittiğimi bilirim ki öyle duygusal bir tip de sayılmam. Hepimiz bu dönemlerden geçtik. Senin ekstra olarak kötü giden bir ilişkin varmış.

İlişkin seni iyi hissettiriyorsa hayatında olsun. Zaten her şey yeterince zorken fazladan yük oluyorsa sal gitsin.

Niye ayrılamıyorsunuz anlamadım ben? Ayrılmanız için başka ne yapması lazım acaba? Cidden şaştım kaldım.

Aldatıldıktan sonra bildiğiniz halde devam ediyorsanız o insanın sizi üzmesine artık üzülmemeniz lazım çünkü bile isteye siz aldatan bir insanla beraber olarak kendinizi ateşe atmış oluyorsunuz. O insanın size saygısı kalmaz ki nasıl olsa affediyorsunuz. Olaylara bu kadar duygusal bakarsanız hayat gerçekten size acımaz. Bazı şeyler başımıza geliyorsa ders almamız içindir tekrar tekrar yaşamamız için değil. Seni aldatan sevgilinden ayrılarak başlayabilirsin yüklerinden kurtulmaya

Bu kafayla olmaz size mutluluk konu sahibi ....Çünkü bak ne demişsiniz toksik ilişkim var ayrilamiyorum meali paspas olmuşsunuz....paspas nerededir kapı önünde paspasa napilir çamurlu ayaklar silinir.Yani çare sizde ne yapalım aldatildiysaniz tamam kötü birşey tamam karşıdaki korkakmis tamam da bu ilişkideki toksiginiz merheminiz olmazki ...Siz önce bı kendinizi sevin bı kendinize değer verin bunu buradan ben yapamam bı yolunu bulun bı şekilde...zehirli ilişkinizi bitirin.Gecmisin hesaplarını artık bırakın .En güzel yaşlariniz yahu...yada kolay olanı yapın o sizi bırakana kadar devam edin çünkü değişim zor herkes yapamaz.Umarim sizinle evlenip 2 decocuk yapıp boşanmadan kurtarabilir siniz kendinizi.Bunu hickimse yapamaz sabaha kadar yazsam yapamam arayan bulur konu sahibi arayan aradığını bulur.Sizin ne bulduğunuz belli

Iste küçükken hep suclandigimiz için bütün bunlar... Önce burdan başlayın

Bişey olmaz boşver sanki evleneceksiniz. Evlenseniz o zaman sıkıntı. Böyle sevgililik mevgililik boş iş

niye hayatı kendine zorlaştırıyorsun.
üniverstede okuyorsun, gençsin, ailen destek. geleceğinde her şeyi yapabilirsin kendini geliiştrip şu dönemde.
neden yani böyle kısıtlı bakıyosun hayata?
kötü bi ilişkin var bitir gitsin, neyi, bekliyosun aldatmış bi de?
gerçekten empati yapmaya çalışıyorum ama mümkün olmuyor.

Kurban psikolojisine sarınmışsınız, acilen uzman desteği alın, normal değil.

Kendini değersizleştirmişsin canım sürekli ağlaman da bundan için almıyor senin sana yaptığını. Dik dur kendine gel egonu yükseltmen lazım biraz. O kadar alçaltmışsınki kendini ezik olmuşsun tabiri caizse. Okuluna ve mezun olsuğunda yapacağın işe odaklan kendine yönel bu yaşta flört şart mı. İleride düzgün biri çıkar illaki 3 5 yıl işine bak ne gerek var.

Ağlamayı seviyorsun onu anladım konundan. Ağlama nedenlerin hayatından çıksa kazara mutlu olsan sorgularsın acıdan besleniyorsun diyerek arttırıyorum. 10 kelimen ağlıyorumlu.
Duygusal yapıya sahibim bende ama senin ki başka boyut.Yani adam sadakatsiz ve kabul eden sensin bu durumda sorumluluk sana ait. Kurtulmak kendi elinde. İstemiyorsan eğer sadece kutu peçete desteği verebilirim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…