iliskimde aldatıldım ama o bunu kabul etmiyor aldatılmama rağmen devam ettim
ben yazıyorum
yemın ediyorum aldattıgını ogrendıgım zaman ayrıldım yazmadım tuttum kendımı 1 2 hafta sonra oyle bi yalvardı ki bana yemın ediyorum aldattıgını ilk oğrendigim zaman o kadar sinirliydimki ne olursa olsun barısmam kafasındaydımKendi kendine film çevirdiğin için mutsuzsun, aldatılıp devam edip ayrılıp tekrar senin yazman biraz şeyce ( kendin doldur )
Mutlu olmak istemiyorsun bilakis bu durumu seviyorsun yoksa geri adım atmazdın.
sürekli ayrılıp barısıyoruz ayrılınca yine vicdan yapıp ben yazıyorum (neden vicdan azabı cekıyorum bilmiyorum) yani bıktım ben ne yapacagımı bilmiyorum
Aldatıldıktan sonra bildiğiniz halde devam ediyorsanız o insanın sizi üzmesine artık üzülmemeniz lazım çünkü bile isteye siz aldatan bir insanla beraber olarak kendinizi ateşe atmış oluyorsunuz. O insanın size saygısı kalmaz ki nasıl olsa affediyorsunuz. Olaylara bu kadar duygusal bakarsanız hayat gerçekten size acımaz. Bazı şeyler başımıza geliyorsa ders almamız içindir tekrar tekrar yaşamamız için değil. Seni aldatan sevgilinden ayrılarak başlayabilirsin yüklerinden kurtulmayakısaca hayatımdan bahsedeyim , 1 bucuk senedir toksik bi iliskim var ne ayrılqbılıyoruz ne beraber yapabılıyoruz , ailemle aram normal kavga ettiğimizde oluyor çok iyi oldugumuz zamanlar da ortalama bi türk ailesi yani , üni okuyorum sehir dısında , derdim su : ben sürekli mutsuzum en ufak sey olunca oturup ağlıyorum bide 3 4 gun sonra uniye yurduma gidecegim aklıma geldikçe ağlayasım geliyor (okudugum sehri seviyorum alıstım da fakat vedalar kısa da olsa uzunda olsa beni çokk üzüyor) sonra onu geciyorum toksik iliskim iliskilikten cıkmıs sureklı kendımde neden sorjn arıyorum sürekli ağlıyorum beni sevmiyor diye (ki sevmiyor bence) bide iliskimde aldatıldım ama o bunu kabul etmiyor aldatılmama rağmen devam ettim ama su var mesela o benım afedersinz agzma scsa ben onu en ufak seyde uzsem o kadar kotu vicdan azabı cekıyorum ki sürekli ağlıyorum , yani bildiğiniz o benı üzse dahi o çocugu üzemiyorum , sürekli ayrılıp barısıyoruz ayrılınca yine vicdan yapıp ben yazıyorum (neden vicdan azabı cekıyorum bilmiyorum) yani bıktım ben ne yapacagımı bilmiyorum ağlamaktan bıktım mutlu olmak istiyorum
Kurban psikolojisine sarınmışsınız, acilen uzman desteği alın, normal değil.kısaca hayatımdan bahsedeyim , 1 bucuk senedir toksik bi iliskim var ne ayrılqbılıyoruz ne beraber yapabılıyoruz , ailemle aram normal kavga ettiğimizde oluyor çok iyi oldugumuz zamanlar da ortalama bi türk ailesi yani , üni okuyorum sehir dısında , derdim su : ben sürekli mutsuzum en ufak sey olunca oturup ağlıyorum bide 3 4 gun sonra uniye yurduma gidecegim aklıma geldikçe ağlayasım geliyor (okudugum sehri seviyorum alıstım da fakat vedalar kısa da olsa uzunda olsa beni çokk üzüyor) sonra onu geciyorum toksik iliskim iliskilikten cıkmıs sureklı kendımde neden sorjn arıyorum sürekli ağlıyorum beni sevmiyor diye (ki sevmiyor bence) bide iliskimde aldatıldım ama o bunu kabul etmiyor aldatılmama rağmen devam ettim ama su var mesela o benım afedersinz agzma scsa ben onu en ufak seyde uzsem o kadar kotu vicdan azabı cekıyorum ki sürekli ağlıyorum , yani bildiğiniz o benı üzse dahi o çocugu üzemiyorum , sürekli ayrılıp barısıyoruz ayrılınca yine vicdan yapıp ben yazıyorum (neden vicdan azabı cekıyorum bilmiyorum) yani bıktım ben ne yapacagımı bilmiyorum ağlamaktan bıktım mutlu olmak istiyorum
kısaca hayatımdan bahsedeyim , 1 bucuk senedir toksik bi iliskim var ne ayrılqbılıyoruz ne beraber yapabılıyoruz , ailemle aram normal kavga ettiğimizde oluyor çok iyi oldugumuz zamanlar da ortalama bi türk ailesi yani , üni okuyorum sehir dısında , derdim su : ben sürekli mutsuzum en ufak sey olunca oturup ağlıyorum bide 3 4 gun sonra uniye yurduma gidecegim aklıma geldikçe ağlayasım geliyor (okudugum sehri seviyorum alıstım da fakat vedalar kısa da olsa uzunda olsa beni çokk üzüyor) sonra onu geciyorum toksik iliskim iliskilikten cıkmıs sureklı kendımde neden sorjn arıyorum sürekli ağlıyorum beni sevmiyor diye (ki sevmiyor bence) bide iliskimde aldatıldım ama o bunu kabul etmiyor aldatılmama rağmen devam ettim ama su var mesela o benım afedersinz agzma scsa ben onu en ufak seyde uzsem o kadar kotu vicdan azabı cekıyorum ki sürekli ağlıyorum , yani bildiğiniz o benı üzse dahi o çocugu üzemiyorum , sürekli ayrılıp barısıyoruz ayrılınca yine vicdan yapıp ben yazıyorum (neden vicdan azabı cekıyorum bilmiyorum) yani bıktım ben ne yapacagımı bilmiyorum ağlamaktan bıktım mutlu olmak istiyorum
bu yoruma katılıyorum. Lütfen yardım alın.Narsistin teki seni dibine kadar manipule etmis
Psikologtan baska caren yok senin
Burada kim ne tavsiye verirse bu kafayla yapmayacaksin
Doktora gitmen sart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?