- 2 Haziran 2023
- 68
- -24
- 6
- 21
kısaca hayatımdan bahsedeyim , 1 bucuk senedir toksik bi iliskim var ne ayrılqbılıyoruz ne beraber yapabılıyoruz , ailemle aram normal kavga ettiğimizde oluyor çok iyi oldugumuz zamanlar da ortalama bi türk ailesi yani , üni okuyorum sehir dısında , derdim su : ben sürekli mutsuzum en ufak sey olunca oturup ağlıyorum bide 3 4 gun sonra uniye yurduma gidecegim aklıma geldikçe ağlayasım geliyor (okudugum sehri seviyorum alıstım da fakat vedalar kısa da olsa uzunda olsa beni çokk üzüyor) sonra onu geciyorum toksik iliskim iliskilikten cıkmıs sureklı kendımde neden sorjn arıyorum sürekli ağlıyorum beni sevmiyor diye (ki sevmiyor bence) bide iliskimde aldatıldım ama o bunu kabul etmiyor aldatılmama rağmen devam ettim ama su var mesela o benım afedersinz agzma scsa ben onu en ufak seyde uzsem o kadar kotu vicdan azabı cekıyorum ki sürekli ağlıyorum , yani bildiğiniz o benı üzse dahi o çocugu üzemiyorum , sürekli ayrılıp barısıyoruz ayrılınca yine vicdan yapıp ben yazıyorum (neden vicdan azabı cekıyorum bilmiyorum) yani bıktım ben ne yapacagımı bilmiyorum ağlamaktan bıktım mutlu olmak istiyorum