- 3 Şubat 2018
- 6.679
- 25.458
- 548
- 28
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
-
o arkadas da verseydi birinciligi baskasina kaptirmazdi herhaldeKimseye illa ver demiyorum tabi ki ama bana saçma geliyor notları bu kadar saklamak. Ne olacak bölüm birincisi mi olacak bu arkadaş not vermeyince?
Bizim fotokopici abimiz vardı, ben notlarımı ona bırakırdım şu ders abi isteyen olursa ver diye. Tanımadığım insanlar okulda bulur teşekkür ederdibi de gerçekten bizim bölümü birincilikle bitiren bir kızcağız vardı, asla kimse notlarını göremezdi bile. Ben üniversite hayatımı çok güzel anıyorum, o muhtemelen nefretle anıyordur.
Ahh öğrencilik yıllarım aklıma geldi,1. sınıfta kimse adımı bilmez, zayıf kızın şişman defteri denilerek defterim tanınırdı. Elden ele dolaşır, son hafta elime geçerdi.Pişman mıyım asla . Hala whatsapp grubunda hatırlar, yad ederiz o günleriHerkese iyi geceler öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi benim bu arkadaşımın ismi x olsun arkadaşlar x beni vize ya da final haftasından önce asla aramaz sormaz kendisi eski oda arkadaşım bu arada ben yurt değiştirdiğim için bağımız kesildi her neyse beni asla arayıp sormaz hep işi düşünce yazan tiplerden ama ne hikmetse vize ve final haftası kızın vazgeçilmez ismi oluyorum sürekli not diye arayıp darlıyor hayır da diyemiyorum en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim 2.dönem başlayacak yine darlayacak bu beni kırmadan nasıl hayır diyeceğim not yok diyemem eski oda arkadaşım olduğu için notu tuttuğumu biliyor lütfen akıl verin
Her öğrenci gibi çalışmadım , not tutmadım , yazım kötü , İngilizce ,Kürtçe , kuş dili tutuyorum notları vs diyeceksinHerkese iyi geceler öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi benim bu arkadaşımın ismi x olsun arkadaşlar x beni vize ya da final haftasından önce asla aramaz sormaz kendisi eski oda arkadaşım bu arada ben yurt değiştirdiğim için bağımız kesildi her neyse beni asla arayıp sormaz hep işi düşünce yazan tiplerden ama ne hikmetse vize ve final haftası kızın vazgeçilmez ismi oluyorum sürekli not diye arayıp darlıyor hayır da diyemiyorum en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim 2.dönem başlayacak yine darlayacak bu beni kırmadan nasıl hayır diyeceğim not yok diyemem eski oda arkadaşım olduğu için notu tuttuğumu biliyor lütfen akıl verin
Vermek istememek en dogal hakkiniz, goruldu atip birakin cevap bile vermeyinHerkese iyi geceler öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi benim bu arkadaşımın ismi x olsun arkadaşlar x beni vize ya da final haftasından önce asla aramaz sormaz kendisi eski oda arkadaşım bu arada ben yurt değiştirdiğim için bağımız kesildi her neyse beni asla arayıp sormaz hep işi düşünce yazan tiplerden ama ne hikmetse vize ve final haftası kızın vazgeçilmez ismi oluyorum sürekli not diye arayıp darlıyor hayır da diyemiyorum en son dedim ki ya x biraz da sen not at artık başka zamana yazmış napabilirim 2.dönem başlayacak yine darlayacak bu beni kırmadan nasıl hayır diyeceğim not yok diyemem eski oda arkadaşım olduğu için notu tuttuğumu biliyor lütfen akıl verin
Hem yazım hem de not tutuş şeklimden dolayı sürekli benden not istenirdi, çoğu kişiyle de paylaşırdım şimdi aptallıkmış diyorum. Sabahın ayazında okula giderken sıcacık yataklarında yatanlara özenle tuttuğum notlarımı şimdi olsa yakın arkadaşlarım harici paylaşmam. Rakibim olduklarını düşündüğümden dolayı değil zaten çoğunun tek sorumluluğu okula gidip gelmek. Onu da becerselerdi bi zahmet.Üniversitedeyken not saklayanlara acayip uyuz olurdum. Tuttuğum notları da önüme gelen, tanıdık tanımadık herkesle paylaşırdım. İnsan niye notunu paylaşmaz hiç anladığım bişey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?