- 7 Mayıs 2011
- 715
- 88
- 318
- Konu Sahibi Anotherinlife
-
aynen cnm zaten ignelemk icin surekli cagiriyor bende gitmiyorum zaten yasitim degil bisey degil eskiden bana az zarar vermedi kocama sogudum onun yuzunden nekdar az gorusmek o kadr iibizim icin saol yorumun icinonu artık arkadaşlık kategorisinden çıkartıp,iletişimi epey azaltıp,öylesine bir tanıdık mertebesine indirmelisin canım. buna arkadaş denmez çünkü,kimsenin saçmalıklarını çekmek zorunda değilsin.
biliyorum az olmadigimi:)) ama haketmedimi simdi ltfn soleyin?ya genelde susup dinliorum ben erken dogum yaptim bi surusorun yasadim surekli benim yapmk isteyipte yapamadigisen de az değilmişsin ama:)))))
bence hiç umursama yaaa... baktı ki hiç takmıyorsun, bitirecektir bu tarz konuşmalarını.. ama sen çanak tutarsan bu bööööyyle devam eder durur.
onun heycani olupta anlatsa inanin gam yemem ilk heycani der onla sevinirim dediginz gibi olsa keske ama o soylerkn ki halini tavrini gorsenz bni anlardinz...Arkadaşlar sidik yarıştırmak filan demişler ama bence, oturup kendi içinizde dert edeceğinize, böyle kendinizce rahatlamanız daha iyi. Belki ilk bebeği filansa, geç olmuş bir bebek zaten o yüzden bu kadar heyecanlanıyor, her yaptığını anlatıyor olabilir ama iyi niyetliyse zaten yaptığınız davranışa alınmasına imkan yok. Sizi kıskandırmak için yapıyorsa da karşılıklı birbirinize diş geçirmeye çalışıyorsunuz demektir biriniz diğerinden daha mağdur ya da daha suçlu sayılmaz.
kusura bakmyin ama ben kimseyle yaris yapmiyorum inanin bn hamileykende oglum dogduktn sonrada hic onu ozendirick yaralayck seyler yapmadim oglumu ondan sakinmadm isi dustu yardm ettm ama o ne yapti ben ondan tm 17yas kucugum bikere ona cok ozendigimi soyledim ve ilkfirsat bbni kiskndrmaya calisti bu mu bnim yarisim???Kusura bakmayın ama resmen karşılıklı sid.k yarıştırmaya başlamışsınız
Çok gereksiz her ikinizinde yaptığı
Görüşmeyin olsun bitsin
ne seviyeszce bi yorum cvb bile yazamicam disardan ahkam kesmk koly...Hey Allahım yarabbim; arkadaşın tü kaka kötü de sen çok iyi birşeysin sanki.
Al birini vur ötekine.
valla ben ona ne aldigimin havasini attim ne bisey kndi kasindi bnde soyledim ..en iisi gorsmmk zatn..Bu tür ilişkiler beni çok geriyor...iki arkadaşımı hatırlattınız bana.. evlerine aynı oturma grubunu aldılar diye gerginlik yaşamıştılar görüşmez etmezler birbirlerinden eşya kıskanıyorlar gerçekten komik bir durum...Sizin aldığınız almadığınız size,onunki de ona,kimin eline ne geçiyor nispet yapınca anlamıyorum...
bazi arkslar yanlis anlamis ama ben ona ne gittigim yerleri,ne aldigim pahali seyleri hic soylemdm ozenmesin cocugu yok diye ki bn oglumun herseyinieksiksiz yptim dogumgununde yurt disina ciktim ama hicbzmn ona hava atmadim bizim durumumuz onlara gore bayagi iyi ama biz esimle bazi seylerde asiriya kacmadik ben o bebek arabasini cok begenmistim birde yasm geregi cok ozenmistm cocuklk belkide ama oyle iste oda ilk firsatta en ozendigm seydn bni vurdu kndimiona anlatmama gerek yok o bnm kadar olsn bu yasimda herseyin ustesinden tek basima geldim o ise anasinin dibinden Ayrilamio kac yasina gelmis boyle biri o kan kussa kizilck sarabi ictim der yorumnz icin tskkur ederimSende tasarruf ettigin paralarla nerelerde tatil yapacagindan, nerde yiyip iceceginden , nasil ayakkabilar alacagindan vs bahset artik icin ne cekiyorsa.... nasil akilli bir kadinim yaptigim tasarraflarla hayat kalitem artiyor dersin
ben 22yasndayim dediginiz gibi o yastaki kqdinin savasmasi bi garip40 yaşına yaklaşmış kadınların portbebe üzerinden savaşı
benim babam senin babanı dövere kadar inmez umarım konular
yanlis anlamissiniz ben istemedm sadece o 2.el kullanmami istemio kAynanm diyince bnde ona o portbebe cok pahali almaya kalksa bi bebk arabasi parasi daha verir dedim sonrada temiz kullanmasini ricA ettim ama eger portbebe alirsa benimkine ihtiycn yok o zamn baska bi arkdsima veriyim diyip Alicam bosubosuna niye kalsinki onda dimi ama?Portbebeyi ona verip sonra neden geri istediniz ki. Hem veriyorsunuz sonra arayıp ben onu 2. çocuğuma saklayacaktım, k.validen alacaksa şu kadar falan diyorsunuz madem 2. el kullanmak istemiyormuş hiç teklif edip vermeseydiniz, ne anlayacak ki bundan; "ben 2. el kullanmam diye hava atmıştım, sonra o bana bebeğinin portbebesini verince atladım hımm yanlış davranmışım" diye jeton mu düşecek, hiç sanmıyorum "hem verdi hem de hemen geri istedi" diye düşünecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?