• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

süreklı ovunmesınden gına geldı

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
merhabalar daha once actıgım konulardan belkı bılırsınız esımın yakın arkadaşının karısı zeynep...zeynep sonunda hamıle kaldı...ve sureklı bana nıspet yapıp duruyor...mesela ben ona almak ıstedıgım bebek arabasını söylemiştim ve sonra çok ıyı bır bebek arabasını çok uyguna almıştım hatta bebek arabasının portbebesı bıle olan bi bebek arabası...bana şimdi sureklı benm almak ıstedıgım bebek arabasını kayınvaldesıne aldıracagını söyleyıp duruyor..bunuda kayınvaldemler bana yapmadı dıye özellıkle anlatıp duruyor bır değil ıkı kere ust uste kayınvaldesıne demışkı bebek arabaları 1.200 ile 1800 arası değişiyor demış kayınvaldesıde alırım sız begenın demış miş miş......
sırf benm yapmak ıstemedıgım fakat gucumuz yetmedıgınden değil gereksız buldugumuzdan almadıgımız şeyleri ozellıkle yuzume vurup vurup duruyor....sonra kayınvaldesı 2.el hıcbışy kullanmıcak diyormuş (benm bı arkdsım amerıkaya tasınacagı ıcın cocugunun oyun parkını,yurutecını vermişti...bnde cok sevınmıştım...bunu vurguladıgını dusunuyorum...ben kı oyle seylerı takmam takar vazıyete geldım...
neysee sonra ben o portbebeyı zeynebe gosterdım kereme bu kucuk gelıyor kayınvalden ıkıncı el kullandırmak ıstemıyor ama ıstersen alabılırsın dedım...hemen atladı aldı.....sonra telden gorustugumuzde söyledım cnm ben sana portbebeyı verdım bılıyorsun o bebek arabasına takılıyor senın guzel kullanacgını bıldıgım ıcın verdım yoksa vermezdım cunku 2.cocuguma saklamyı dusunuyorum dedım...buarada kayınvalden bışey soylemedı ınşallah zaten kendı almaya kalksa aynısını 1500tlden başlıyo fiyatı dedım....bunu derkende zevk duydummm sen mısın ben 2.el kullanıorum dıye vurgulayan oh olsun...eğer portbebelı bı bebek arabası alırsada bu portbebeye ıhtıyacın yok deyıp alacagım nıye eskıtıyımkı ona....mumkun olduguncada gitmıyorum ben hamıleyken ona bu kadar anlatmıodum ya sıktı artık bışey bıkere söylenır bıter bu görustugumuz her vakıt aynı şeylerı yuzume vurup duruyor 38yaşına gelmış bnle ugrasıyor zavallımı ne!!!

onu artık arkadaşlık kategorisinden çıkartıp,iletişimi epey azaltıp,öylesine bir tanıdık mertebesine indirmelisin canım. buna arkadaş denmez çünkü,kimsenin saçmalıklarını çekmek zorunda değilsin. :20:

sen de az değilmişsin ama:)))))

bence hiç umursama yaaa... baktı ki hiç takmıyorsun, bitirecektir bu tarz konuşmalarını.. ama sen çanak tutarsan bu bööööyyle devam eder durur.

onu artık arkadaşlık kategorisinden çıkartıp,iletişimi epey azaltıp,öylesine bir tanıdık mertebesine indirmelisin canım. buna arkadaş denmez çünkü,kimsenin saçmalıklarını çekmek zorunda değilsin. :20:
aynen cnm zaten ignelemk icin surekli cagiriyor bende gitmiyorum zaten yasitim degil bisey degil eskiden bana az zarar vermedi kocama sogudum onun yuzunden nekdar az gorusmek o kadr iibizim icin saol yorumun icin;)

sen de az değilmişsin ama:)))))

bence hiç umursama yaaa... baktı ki hiç takmıyorsun, bitirecektir bu tarz konuşmalarını.. ama sen çanak tutarsan bu bööööyyle devam eder durur.
biliyorum az olmadigimi:)) ama haketmedimi simdi ltfn soleyin?ya genelde susup dinliorum ben erken dogum yaptim bi surusorun yasadim surekli benim yapmk isteyipte yapamadigi
ayrintilari unutmamis ve surekli bunlari anlatiyor buda bana normal gelmiyor buarada benm takik noktamdi bebek arabasi ve 2.kez bebek arabamizi satip istedigime benzer bi bebek arabasi aldim ve o yuzden en ozendigim sey oldugunu biliyor bu yuzden yapiyor bunu cok ii biliyorum onun icine islemis hasetlik

kendinizi onun seviyesine indirmişsiniz... ağırken yenli olmuşsunuz....insanların sevmediğiniz huylarının aynısını ona yapmak onun gibi olmaktır unutmayın...sizinde ondan ne farkınız kaldı şimdi...bence hiç oralı olmayacaktınız...boş insanlar boş işlerle uğraşırmış... bence o boş işlerle uğraşan arkadaşınızı boş haliyle bırakacaktınız...ama siz tam tersine hırs yapıp karşılık vermişsiniz...yakışık almamış...

Kusura bakmayın ama resmen karşılıklı sid.k yarıştırmaya başlamışsınız
Çok gereksiz her ikinizinde yaptığı
Görüşmeyin olsun bitsin

Arkadaşlar sidik yarıştırmak filan demişler ama bence, oturup kendi içinizde dert edeceğinize, böyle kendinizce rahatlamanız daha iyi. Belki ilk bebeği filansa, geç olmuş bir bebek zaten o yüzden bu kadar heyecanlanıyor, her yaptığını anlatıyor olabilir ama iyi niyetliyse zaten yaptığınız davranışa alınmasına imkan yok. Sizi kıskandırmak için yapıyorsa da karşılıklı birbirinize diş geçirmeye çalışıyorsunuz demektir biriniz diğerinden daha mağdur ya da daha suçlu sayılmaz.

Hey Allahım yarabbim; arkadaşın tü kaka kötü de sen çok iyi birşeysin sanki.

Al birini vur ötekine. :51:

Bu tür ilişkiler beni çok geriyor...iki arkadaşımı hatırlattınız bana.. evlerine aynı oturma grubunu aldılar diye gerginlik yaşamıştılar görüşmez etmezler birbirlerinden eşya kıskanıyorlar gerçekten komik bir durum...Sizin aldığınız almadığınız size,onunki de ona,kimin eline ne geçiyor nispet yapınca anlamıyorum...

Sende tasarruf ettigin paralarla nerelerde tatil yapacagindan, nerde yiyip iceceginden , nasil ayakkabilar alacagindan vs bahset artik icin ne cekiyorsa.... nasil akilli bir kadinim yaptigim tasarraflarla hayat kalitem artiyor dersin:D:ssz:

40 yaşına yaklaşmış kadınların portbebe üzerinden savaşı :52::52::52:

benim babam senin babanı dövere kadar inmez umarım konular:52::52::16:

Portbebeyi ona verip sonra neden geri istediniz ki. Hem veriyorsunuz sonra arayıp ben onu 2. çocuğuma saklayacaktım, k.validen alacaksa şu kadar falan diyorsunuz madem 2. el kullanmak istemiyormuş hiç teklif edip vermeseydiniz, ne anlayacak ki bundan; "ben 2. el kullanmam diye hava atmıştım, sonra o bana bebeğinin portbebesini verince atladım hımm yanlış davranmışım" diye jeton mu düşecek, hiç sanmıyorum "hem verdi hem de hemen geri istedi" diye düşünecektir.

Arkadaşlar sidik yarıştırmak filan demişler ama bence, oturup kendi içinizde dert edeceğinize, böyle kendinizce rahatlamanız daha iyi. Belki ilk bebeği filansa, geç olmuş bir bebek zaten o yüzden bu kadar heyecanlanıyor, her yaptığını anlatıyor olabilir ama iyi niyetliyse zaten yaptığınız davranışa alınmasına imkan yok. Sizi kıskandırmak için yapıyorsa da karşılıklı birbirinize diş geçirmeye çalışıyorsunuz demektir biriniz diğerinden daha mağdur ya da daha suçlu sayılmaz.
onun heycani olupta anlatsa inanin gam yemem ilk heycani der onla sevinirim dediginz gibi olsa keske ama o soylerkn ki halini tavrini gorsenz bni anlardinz...

Kusura bakmayın ama resmen karşılıklı sid.k yarıştırmaya başlamışsınız
Çok gereksiz her ikinizinde yaptığı
Görüşmeyin olsun bitsin
kusura bakmyin ama ben kimseyle yaris yapmiyorum inanin bn hamileykende oglum dogduktn sonrada hic onu ozendirick yaralayck seyler yapmadim oglumu ondan sakinmadm isi dustu yardm ettm ama o ne yapti ben ondan tm 17yas kucugum bikere ona cok ozendigimi soyledim ve ilkfirsat bbni kiskndrmaya calisti bu mu bnim yarisim???

Hey Allahım yarabbim; arkadaşın tü kaka kötü de sen çok iyi birşeysin sanki.

Al birini vur ötekine. :51:
ne seviyeszce bi yorum cvb bile yazamicam disardan ahkam kesmk koly...

Bu tür ilişkiler beni çok geriyor...iki arkadaşımı hatırlattınız bana.. evlerine aynı oturma grubunu aldılar diye gerginlik yaşamıştılar görüşmez etmezler birbirlerinden eşya kıskanıyorlar gerçekten komik bir durum...Sizin aldığınız almadığınız size,onunki de ona,kimin eline ne geçiyor nispet yapınca anlamıyorum...
valla ben ona ne aldigimin havasini attim ne bisey kndi kasindi bnde soyledim ..en iisi gorsmmk zatn..

Sende tasarruf ettigin paralarla nerelerde tatil yapacagindan, nerde yiyip iceceginden , nasil ayakkabilar alacagindan vs bahset artik icin ne cekiyorsa.... nasil akilli bir kadinim yaptigim tasarraflarla hayat kalitem artiyor dersin:D:ssz:
bazi arkslar yanlis anlamis ama ben ona ne gittigim yerleri,ne aldigim pahali seyleri hic soylemdm ozenmesin cocugu yok diye ki bn oglumun herseyinieksiksiz yptim dogumgununde yurt disina ciktim ama hicbzmn ona hava atmadim bizim durumumuz onlara gore bayagi iyi ama biz esimle bazi seylerde asiriya kacmadik ben o bebek arabasini cok begenmistim birde yasm geregi cok ozenmistm cocuklk belkide ama oyle iste oda ilk firsatta en ozendigm seydn bni vurdu kndimiona anlatmama gerek yok o bnm kadar olsn bu yasimda herseyin ustesinden tek basima geldim o ise anasinin dibinden Ayrilamio kac yasina gelmis boyle biri o kan kussa kizilck sarabi ictim der yorumnz icin tskkur ederim;)

40 yaşına yaklaşmış kadınların portbebe üzerinden savaşı :52::52::52:

benim babam senin babanı dövere kadar inmez umarım konular:52::52::16:
ben 22yasndayim dediginiz gibi o yastaki kqdinin savasmasi bi garip

Portbebeyi ona verip sonra neden geri istediniz ki. Hem veriyorsunuz sonra arayıp ben onu 2. çocuğuma saklayacaktım, k.validen alacaksa şu kadar falan diyorsunuz madem 2. el kullanmak istemiyormuş hiç teklif edip vermeseydiniz, ne anlayacak ki bundan; "ben 2. el kullanmam diye hava atmıştım, sonra o bana bebeğinin portbebesini verince atladım hımm yanlış davranmışım" diye jeton mu düşecek, hiç sanmıyorum "hem verdi hem de hemen geri istedi" diye düşünecektir.
yanlis anlamissiniz ben istemedm sadece o 2.el kullanmami istemio kAynanm diyince bnde ona o portbebe cok pahali almaya kalksa bi bebk arabasi parasi daha verir dedim sonrada temiz kullanmasini ricA ettim ama eger portbebe alirsa benimkine ihtiycn yok o zamn baska bi arkdsima veriyim diyip Alicam bosubosuna niye kalsinki onda dimi ama?

Son düzenleme:
Aman ister yeni kullansın ister eski boşver. Anlatırsa anlatsın. O anlattıkça da aaa öylemi çok sevindim. Çok şanslısın ne iyi kaynanan varmış de.

Valla benimde kızım var ufak bende normal bebek arabası aldım. Gidipte o kadar pahalı bebek arabası falan alamazdım. 1-2 sene bineceği şey için neden dünya para vereyim ki. Yada birisi vermiş olsaydı, işimi görecek olsaydı neden almayayım ki. Ona vereceğim parayla kızımın daha başka ihtiyaçlarını alırım. Yada biri kıyafet verince güzel temizse neden giydirmeyeyim. Onun kaynanası galiba çok zengin. Çocuk doğunca masraflarına yetişmek için o kadar açılırlarmı görürüm onları. Bende kızımın ufalanlarını temiz olanlarını arkadaşlarıma veriyorum onlarda faydalansın diye. Zaten çocuklar hemen büyüyor 4-5 ay ya giyiyor ya giyemiyor. Boşver sen o kullandırmasın. Kullanmanında bir şeyi ayıp değil. ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram diye.

Maddi konuda kimseyle yarışmaya gerek yok. İnsan ayağını yorganına göre uzatmalı. O yapıyor alıyor diye aynısını yapacaksın diye birşey yok. Senin yapacağın onun seviyesine inmemek. O anlatır durur senin bir tepki vermediğini görünce illaki susar, gün gelir yaptığı gibi tükürdüğünü de yalar.

sen 22 yaşındasın o38 haliyle karşısında bir çıtır var kadın kıskançlıktan ölüyor besbelli...
:49:

Back
X