Sürekli "Peki" diyen erkek??!

ACM4EVER74

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
32
0
6
İstanbul
Aramızda bir ilişki var gibi şimdilik sadece erkek arkadaşım aramız inişli çıkışlı tam belli değil. Sürekli peki diyor 50 defa demiştir en az. Peki deme diyorum yine peki diyor aslan burcu söz de dinletemiyorum sürekli pohpohlamam gerekiyor ne yapmalıyım sizce kızlar? 😭😭😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir daha laf arasında ''peki'' demeyeceksin tamam mı ?
-Peki , demem

Tarzında bir muhabbetiniz geçti mi cidden merak ettim :52:

Oha �� hahaha cevabına bayıldım �� Aslında aklımdan geçmiyor değil güzel fikir ��

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şaka bir yana sürekli peki deme dersen inadına iyice der, sinir olduğunu belli etme. :34:
Bir de neden peki diyor? Tamam anlamında mı yoksa trip atarken mi? :1:

Son düzenleme:
Peki erkek arkadşiniz peki dedigi zaman siz ne yapıyorsunuz kiziyorsaniz eger sizi kizdirmak ivinde diyebilir birakin belli bir sure sonra birakir.

Şaka bir yana sürekli peki deme dersen inadına iyice der, sinir olduğunu belli etme. :34:
Bir de neden peki diyor? Tamam anlamında mı yoksa trip atarken mi? :1:

genelde tamam anlamında ama daha çok söyleyecek birşey bulamayınca peki diyor gibi hissediyorum trip mi atıyorsun diye sorduğumda yoo dedi değişik ya :5::26:

Sende ona karsi kullan peki yi sonra oda gicik olur kullanmaz hahq

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki erkek arkadşiniz peki dedigi zaman siz ne yapıyorsunuz kiziyorsaniz eger sizi kizdirmak ivinde diyebilir birakin belli bir sure sonra birakir.

az önce mesaj attım tamam bundan sonra peki diyebilirsin karışmıyorum diye dediği lafı tahmin et zor değil :D pekiden başka bildiği laf yok sanki hayır güldürüyor sinirden birde :1::1::1:

az önce mesaj attım tamam bundan sonra peki diyebilirsin karışmıyorum diye dediği lafı tahmin et zor değil :D pekiden başka bildiği laf yok sanki hayır güldürüyor sinirden birde :1::1::1:

Gercekten arkadaşıniz numunelik ya
Suda var ki peki diyen erkek de pek bulunmuyor alişin baska bi probleminiz yokss

Back
X