- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
-
Hep uzak durmaya çalışırım bu tür insanlardan. Çekilmez.
kiskancliklar her yerde var maalesef..
25 yasimdayim..orta okul ve lise de ve üniversitede cevresi çok geniş olan,çok arkadaşı,çok dostu olan bir insandım..tek basıma dersi ekerdim universitedeyken ama asla tek basıma kalamazdim..çok cevrem vardı..ama bir gün bayanların kıskanç olduğunu,en yakın arkadasinın bile kıskançlık yüzünden neler yapabileceğini hoş olmayan bir sekilde öğrendim..şimdi 3-5 tane arkadasım,2 tane dostum var..maalesef gözüm kapalı guvenemiyorum yinede..
bizlerde kıskançlık çok var maalesef..nedense erkeklerde böyle seyler olmuyor hep bayanlar birbirlerini kıskanıyor..
bu konuda sıze katılıyorum hoş gorus saygı olmayan yerden bu tarz sorunlar yaşanabılıyo herkesın dusuncesı saygı duyarım derım herdaım aslada yargılamam hakkımda degıldır ama ozellıkle pc arkasında aslan olunuyokı buna uzuluyom keşke bırazcık dogallık olsa..Kıskançlık oalrak da görülebilir.
buna ek olarak bazı insanlar zihinsel yapı itibariyle fazla pesimist düşüncelere sahip...
işte sorun ozmaan daha da büyüyor
bana bulaşma ozamankaydirigubbakcemile3sızın nıckınızı gorunce pozıtıf oluyom amaŞenizyooo hepimiz zaman zaman böyle olmuyoruz bence, ama bu durumlarda karamsarlığıyla karşısındakini yıpratmaya çalışan kadar bu negatif elektriği alanda da suç var bence, almıcaksın o elektiriği bırak onda kalsın, böyle şeyler bulaşıcıdır, bulaşmasına izin vermiceksin yani
tabii ben bu yorumu günlük hayatımız için yaptım KK için diyosan yorumum farklı olur
bu konuda sıze katılıyorum hoş gorus saygı olmayan yerden bu tarz sorunlar yaşanabılıyo herkesın dusuncesı saygı duyarım derım herdaım aslada yargılamam hakkımda degıldır ama ozellıkle pc arkasında aslan olunuyokı buna uzuluyom keşke bırazcık dogallık olsa..
kımse kımsenın mımınk yapısını anlatış tarzını bılmeden yazdıklarına saldırcak yer aranıuyo hoşgoru asla yer almıyo kadın kadına dusmanlıgını cok fazla sergılıyo kı bırbırını tutmaları gerekırken..ama bakıldımmı olmıycak gıbıyse araya muhakkak bı ara bırakılmalıdır dıye dusunuyorum..
yooo hepimiz zaman zaman böyle olmuyoruz bence, ama bu durumlarda karamsarlığıyla karşısındakini yıpratmaya çalışan kadar bu negatif elektriği alanda da suç var bence, almıcaksın o elektiriği bırak onda kalsın, böyle şeyler bulaşıcıdır, bulaşmasına izin vermiceksin yani
tabii ben bu yorumu günlük hayatımız için yaptım KK için diyosan yorumum farklı olur
benım duşuncem su sekıldedır herkesın dusuncesı asla bır olamaz...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
zaman zman hepimiz klanve kralı olabiliyor..
ancak bazı kişler hep mi olumsuz olur???
hep mi kocaman bir konudan cımbızla olumsuzu seçer ve karşıdakini rahatsız edip tartışma çıkarmaya çalışır???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?