Sürekli Rahatsız Eden Eski Sevgili

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Hayırlı Cumalar hanımlar benim 2 yıl önce bir ilişkim vardı daha sonra af buyurun boynuzlandım, başkası için terkedildim.Daha sonra bu arkadaş peşimi bırakmadı zaman zaman yokluyor üstelik şimdi bir ilişkim var ve sevgilim epilepsi hastası bu yüzden strese girmemesi gerekiyor ona da söyleyemedim.Sürekli başka numaralardan arıyor, sahte hesaplardan istek atıyor.Annemle falan tanışmıştı ona söylemeli miyim? Tehdit falan etmiyor yaşadıklarımızı söylerim falan diye ama arkadaşça sohbet etmek istiyorum diye başımın etini yiyor haliyle sevgilim de sürekli soruyor moralin mi bozuk anlat diye.Çok uzatmak istemedim sizce ne yapmalıyım kızlar sevgilimin nöbeti tetiklemesin diye konuyu açamıyorum kendisine.

Bir şekilde net olup her yerden engelleyin. Hala kurtuluş yoksa sevgilinizle paylaşmakta sıkıntı olcağını sanmıyorum. Sonuçta aldatmıyorsunuz neden nöbet geçirecek kadar etkilensin ki. Sevgiliniz bu tip şeylerde bile nöbet geçirecek potansiyede hassassa hayat sizin için çok çok zor olacaktır. Bence sizin hüsnü kuruntunuz.

Hayırlı Cumalar hanımlar benim 2 yıl önce bir ilişkim vardı daha sonra af buyurun boynuzlandım, başkası için terkedildim.Daha sonra bu arkadaş peşimi bırakmadı zaman zaman yokluyor üstelik şimdi bir ilişkim var ve sevgilim epilepsi hastası bu yüzden strese girmemesi gerekiyor ona da söyleyemedim.Sürekli başka numaralardan arıyor, sahte hesaplardan istek atıyor.Annemle falan tanışmıştı ona söylemeli miyim? Tehdit falan etmiyor yaşadıklarımızı söylerim falan diye ama arkadaşça sohbet etmek istiyorum diye başımın etini yiyor haliyle sevgilim de sürekli soruyor moralin mi bozuk anlat diye.Çok uzatmak istemedim sizce ne yapmalıyım kızlar sevgilimin nöbeti tetiklemesin diye konuyu açamıyorum kendisine.
Açık açık eski sevgilinizin sizi aradığını, sevgilinize söyleyin. Bu nedenle epilepsi krizi geçireceğini sanmıyorum. Daha sonra bana neden demedin diye daha büyük bir problem yaşamanız şu an anlatmamanız durumunda mümkün. Takıntılı eski sevgili maalesef çoğu insanın yaşadığı bir durum.

Açık açık eski sevgilinizin sizi aradığını, sevgilinize söyleyin. Bu nedenle epilepsi krizi geçireceğini sanmıyorum. Daha sonra bana neden demedin diye daha büyük bir problem yaşamanız şu an anlatmamanız durumunda mümkün. Takıntılı eski sevgili maalesef çoğu insanın yaşadığı bir durum.
Eski sevgilim Antalya'da uzak mesafe yaşadık kriz geçirip geçirmeyeceğini bilmiyorum ama stres tetikliyormuş ayrıca neden bana söylemedin diye kızabilir sürekli dostluk vs dem vurmasından da rahatsızım.Numaramı değiştirsem bu sefer sosyal medyadan takibe geçecek.

Eski sevgilim Antalya'da uzak mesafe yaşadık kriz geçirip geçirmeyeceğini bilmiyorum ama stres tetikliyormuş ayrıca neden bana söylemedin diye kızabilir sürekli dostluk vs dem vurmasından da rahatsızım.Numaramı değiştirsem bu sefer sosyal medyadan takibe geçecek.
Sosyal medya kullanmak zorunda değilsiniz

İşte tam bu nedenle sevgilinize açıklayın bu durumu. Şu an söylemezseniz daha çok sorun çıkar. Sosyal medyadan da engelleyin sizi hiçbir şekilde bulamamasıı sağlayın deri m.

Stressiz hayat mı varmış? Hele ki bu ülkede. Kriz geçirmeli intihar etmeli konular bana bi yerden sonra hep kullanılıyor gibi geliyoe ama yine de siz bilirsiniz tabi ki. Üzüntüden hasta olan kadınlar gibi geliyor yani.

Konuya gelince de erkek arkadaşınıza açıklayın. Diğer andavalı da engelleyin her yerden sabaha kadar açsın eklesin ne istiyorsa. Siz kabul etmedikten sonra vazgeçer bi yerden sonra. Çok canınıza tak ettiyse şikayet edeceğim deyin yine de devam ederse şikayet edin gerçekten. Bunun adı taciz çünkü.

Numaranı değiştir. Sosyal medya hesaplarını dondur. Cevap bile verme.

Eski sevgiliden dost olmaz. Vardır bir çıkarı. Kesinlikle yüz verme.
Bence yeni sevgiline anlat konuyu.
Gerekirse Yeni sevgilin konuşsun telefonda. Sert konuşsun. İşin ciddiyetini anlatsın.

Numaranızı değiştirip s.medyada yabancıların sizi bulamayacağı bir yol deneyebilirsiniz. Gerçekten aranmasından rahatsızsanız çok kolay bir iş bu

Back
X