- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
Açık açık eski sevgilinizin sizi aradığını, sevgilinize söyleyin. Bu nedenle epilepsi krizi geçireceğini sanmıyorum. Daha sonra bana neden demedin diye daha büyük bir problem yaşamanız şu an anlatmamanız durumunda mümkün. Takıntılı eski sevgili maalesef çoğu insanın yaşadığı bir durum.Hayırlı Cumalar hanımlar benim 2 yıl önce bir ilişkim vardı daha sonra af buyurun boynuzlandım, başkası için terkedildim.Daha sonra bu arkadaş peşimi bırakmadı zaman zaman yokluyor üstelik şimdi bir ilişkim var ve sevgilim epilepsi hastası bu yüzden strese girmemesi gerekiyor ona da söyleyemedim.Sürekli başka numaralardan arıyor, sahte hesaplardan istek atıyor.Annemle falan tanışmıştı ona söylemeli miyim? Tehdit falan etmiyor yaşadıklarımızı söylerim falan diye ama arkadaşça sohbet etmek istiyorum diye başımın etini yiyor haliyle sevgilim de sürekli soruyor moralin mi bozuk anlat diye.Çok uzatmak istemedim sizce ne yapmalıyım kızlar sevgilimin nöbeti tetiklemesin diye konuyu açamıyorum kendisine.
Eski sevgilim Antalya'da uzak mesafe yaşadık kriz geçirip geçirmeyeceğini bilmiyorum ama stres tetikliyormuş ayrıca neden bana söylemedin diye kızabilir sürekli dostluk vs dem vurmasından da rahatsızım.Numaramı değiştirsem bu sefer sosyal medyadan takibe geçecek.Açık açık eski sevgilinizin sizi aradığını, sevgilinize söyleyin. Bu nedenle epilepsi krizi geçireceğini sanmıyorum. Daha sonra bana neden demedin diye daha büyük bir problem yaşamanız şu an anlatmamanız durumunda mümkün. Takıntılı eski sevgili maalesef çoğu insanın yaşadığı bir durum.
Sosyal medya kullanmak zorunda değilsinizEski sevgilim Antalya'da uzak mesafe yaşadık kriz geçirip geçirmeyeceğini bilmiyorum ama stres tetikliyormuş ayrıca neden bana söylemedin diye kızabilir sürekli dostluk vs dem vurmasından da rahatsızım.Numaramı değiştirsem bu sefer sosyal medyadan takibe geçecek.
İşte tam bu nedenle sevgilinize açıklayın bu durumu. Şu an söylemezseniz daha çok sorun çıkar. Sosyal medyadan da engelleyin sizi hiçbir şekilde bulamamasıı sağlayın deri m.Eski sevgilim Antalya'da uzak mesafe yaşadık kriz geçirip geçirmeyeceğini bilmiyorum ama stres tetikliyormuş ayrıca neden bana söylemedin diye kızabilir sürekli dostluk vs dem vurmasından da rahatsızım.Numaramı değiştirsem bu sefer sosyal medyadan takibe geçecek.
Numaranı değiştir. Sosyal medya hesaplarını dondur. Cevap bile verme.Hayırlı Cumalar hanımlar benim 2 yıl önce bir ilişkim vardı daha sonra af buyurun boynuzlandım, başkası için terkedildim.Daha sonra bu arkadaş peşimi bırakmadı zaman zaman yokluyor üstelik şimdi bir ilişkim var ve sevgilim epilepsi hastası bu yüzden strese girmemesi gerekiyor ona da söyleyemedim.Sürekli başka numaralardan arıyor, sahte hesaplardan istek atıyor.Annemle falan tanışmıştı ona söylemeli miyim? Tehdit falan etmiyor yaşadıklarımızı söylerim falan diye ama arkadaşça sohbet etmek istiyorum diye başımın etini yiyor haliyle sevgilim de sürekli soruyor moralin mi bozuk anlat diye.Çok uzatmak istemedim sizce ne yapmalıyım kızlar sevgilimin nöbeti tetiklemesin diye konuyu açamıyorum kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?