Bu durum çok canımı sıkmaya başladı arkadaşlar. Belki garip gelecek size ama bilmiyorum. Ailenin tek çocuğuyum. Geçen pek aramın olmadığı kuzenimle kardeşlikle ilgili konu açıldığı sırada bana dönüp " İşte o öyle olmuyor kardeşin olmadığı için bilmiyorsun " dedi. Bunu 1-2 kişiden daha duydum çevremde.
Normalde 10 sene önce annem hamile kaldı fakat 3. Ayında düşük yaptı. O sıra o kadar sevinmiştim ki kardesım olacagına hayal kırıklıgı oldu benim için çok üzülmüştüm annem de öyle. Zaten hayati risk oldugu için daha hamile kalmaması gerekıyordu bir daha da denemediler.
O sebeple böyle kardes konusu açılınca özellikle de tek çocuk olduğumu duydukları sırada çevremden " İlerde yalnız kalcaksın kardeş sana dost olurdu " gibisinden cins cins laflar duyuyorum. ( sanki her kardeş dost oluyormuş gibi )
Ciddi ciddi bu duruma çok sinir olmaya aynı zamanda üzülmeye başladım. Bana kardes kaybımı hatırlatıyor. Özellikle sen anlamazsın senin kardesin yok lafını duydugum zaman ters tepki veriyorum artık. Burda dökmek istedim içimi.