- 9 Mart 2011
- 225
- 1
- 68
- Konu Sahibi yeLizegemen
Slm arkadaşlar, benim şöyle bi sıkıntım var şu sıra. Çevremdeki insanlara saygısızlık etmemek için bazı şeyleri sürekli içinde tutuyorum ve buda beni aşırı bunaltıyo ve ne kadar iyilikleri de olsa gözüm görmüyo. Bunula ilgili o kadar çok örnek var ki. Mesela şuan aklıma gelen bir tanesini anlatayım. 2 tane görümcem var ikiside benden büyük. Kayınvalidem nişanlıyken bana fincan takımı vermişti bende seve seve kabul ettim meğer onu küçük görümcem almış ona daha doğrusu evinde fazlalık olan 2 3 takım varmış birini vermiş. Sonra tabi bana verdiğini öğrenince kıyameti koparmış nasıl verirsin falan diye. Kayınvalidemde yazık unuttum kızım ben senin verdiğini bendede 2 takım olunca gelinime verdim demiş. tabi ben bunları bir gün kayınvalidemin evindeyken öğrendim görümcemde vardı ve tepkili bir şekilde çıktım gittim evden. Sonra tabi kayınvalideme ayıp ettiğimi farkettim sırf onun hatrı için gittim görümcemden özür diledim tepkim sana değildi gibilerinden. Ben kendimi haklıyken haksız duruma düşürdüm bunun farkındayım ama hala o tepkileri dün gibi aklımda ve unutamıyorum bunu nasıl atlatırım sizce fikri olan varmı ?