Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dudaklarım sürekli soyuluyor akşamdan krem sürüyorum sabah iyi güzel diyorum gün ortasında yine kuruyor millet hiç bişey sürmüyor yine bişey yokk güzel bi ürün ya da evde yapılan birşey var mı dudak bakımı için ?
dudaklarım sürekli soyuluyor akşamdan krem sürüyorum sabah iyi güzel diyorum gün ortasında yine kuruyor millet hiç bişey sürmüyor yine bişey yokk güzel bi ürün ya da evde yapılan birşey var mı dudak bakımı için ?
Bu ara çok sıvı kaybettim dudaklarm pul pul dökülüyor ve çatlak çatlakcanım sonunda daha kalıcı bir çözüm buldum ve seninle paylaşayım dedim. akşamları yatarken bir damla zeytinyağını sür. gün aşırı veya hergün. sabaha kadar besliyor ve gün içinde de çatlama yapmıyor. kremlerin hiçbiri bu kadar kalıcı olmamıştı. ben şu an çatlama meselesini baya halletmiş durumdayım kremlerin hepsi hikaye.
Bu ara çok sıvı kaybettim dudaklarm pul pul dökülüyor ve çatlak çatlakzeytinyağı olayını bi deneyim bende bi an önce düzelsn
![]()
Kuzucumm bnm kullanp memnun olduğum Ürünler var fakat geçen tvde bi uzmanı dinledim dudak ürünlerini yuttugumuz için sürüp durmayn onları zeytinyağı bal fln uygulayn dedi:26:blistex ürünleri de çok iyi geliyor. 10 tl falan ürünler. gün içinde onlardan çok rahat kullanabilirsin.
:) zeytinyağı işe yaradı dudaklarım baya toparladı bugün![]()