• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli takilip duruyor

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Yurt disindayim(Almanya) Ehliyet almak icin sürücü kursuna gidiyorum. Araba kullanmasini ögreten kisi Türk, erkek ve 30 üzeri yasinda. Baslarda bana cok kiziyordu hatalarimdan dolayi ama simdi takiliyor sürekli. Eskiden hic takmazdi beni simdi sürekli bana takiliyor..Sakalar yapiyo ve soyadimla dalga gecip duruyor soyadi konusunu suana kadar 3 kere yapti ve komik birseyler bulup duruyor haftada 2 kez gorüyorum kendisini. Sizce beni ciddiye almadigindan dolayi mi sürekli takiliyor yoksa sevdigi icin mi? Sevdigi icin derken ögrencisi olarak yani

Bende ehliyetimi Almanya da turk bir hocadan aldim, tariflerinize cok uyuyor. O da basta sert bir tavir takiniyordu.Dersler ilerledikce samimi olmak ile belki yakin davrandi. Hemen mana cikardiginiza gore ya gercekten ilgili ya da sizin algilariniz fazla acik.

Bende ehliyetimi Almanya da turk bir hocadan aldim, tariflerinize cok uyuyor. O da basta sert bir tavir takiniyordu.Dersler ilerledikce samimi olmak ile belki yakin davrandi. Hemen mana cikardiginiza gore ya gercekten ilgili ya da sizin algilariniz fazla acik.
söyle söyliyim BIRDEN degisti bana karsi. cok azarliyordu benu bilirsiniz belki bu igrenc durumu :D
bir seferinde bhmu msj atti gec gelcem 10 dk diye sonra 40 dk oldu bende merak ettim diye msj atmistim o gün hosuna mi gitti o msj anlamadim adam 360 derece döndü. bak o kadar surdüm kendisinde o msj olayindaki gün bana ne yapiyorsun sen cidden (okul is) gibisine sordu.. tuhaf geldi bu durum bana bilmiyorum o gunden beride cok takiliyor güldüruyor hatta bugün bana bakip gülumsedi mal mal birsey dedigmde :D belkide alisti bana zamanla bende anlamadim adami sinir ediyodumda :D :D

hemen insanlarla kaynasamam mesafeliyimdir, bu sebeple herkesin her hareketinden bir mana cikaramam.
bu arada 360 derece donmemistir 180 derece donmustur o, bekarsa ve seninde gonlun bossa. yoklarsin bi bakalim hoslaniyordur belki.

hemen insanlarla kaynasamam mesafeliyimdir, bu sebeple herkesin her hareketinden bir mana cikaramam.
bu arada 360 derece donmemistir 180 derece donmustur o, bekarsa ve seninde gonlun bossa. yoklarsin bi bakalim hoslaniyordur belki.
yok ya sanmam o konuda oyle düsünmemistim benden yasca büyük zaten sadece merak ettigim beni ciddiye almiyorda mi takiliyor gibisineydi.. tesekkür ederim yorumunuz icin :)

Yurt disindayim(Almanya) Ehliyet almak icin sürücü kursuna gidiyorum. Araba kullanmasini ögreten kisi Türk, erkek ve 30 üzeri yasinda. Baslarda bana cok kiziyordu hatalarimdan dolayi ama simdi takiliyor sürekli. Eskiden hic takmazdi beni simdi sürekli bana takiliyor..Sakalar yapiyo ve soyadimla dalga gecip duruyor soyadi konusunu suana kadar 3 kere yapti ve komik birseyler bulup duruyor haftada 2 kez gorüyorum kendisini. Sizce beni ciddiye almadigindan dolayi mi sürekli takiliyor yoksa sevdigi icin mi? Sevdigi icin derken ögrencisi olarak yani

bence sana deliler gibi aşık.
evlenin.

Back
X