Sürekli takip etme isteği

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Bir önceki konuda yazmıştım Çok çok uzun zaman sonra ilk defa birinden hoşlanmıştım görüşmeye başlamıştık bir anda “olmaz” diyerek (yurt dışına gidecek 1 yıllığına) nokta koyan kişiden bahsetmiştim.
Sayenizde içim soğudu ama sürekli profiline bakmak istiyorum.

Ben bu adamı kafamdan nasıl atacağım kızlar. Sosyal medyasından da uZak durmak istiyorum

Çok berbat bi evlilikten sonra rüya gibi gelmişti tamam dedim oldu bu sefer.

Bir anda yer çakılmış gibi hissediyorum. İle filan konsantre olamadım hiç.

Şöyle güzel taktiklerinizden verin bana da acilen toparlamam lazım kafamı

Seni sevdiğine inanmış mıydın? Yani hiç sevgisinden şüphe etmemiş miydin? Eğer öyleyse çok güzel şeyler yaşadık ama her şeyin bir sonu var sonuçta bu güzel anıları da ben yaşadım başkası yaşamadı şimdi sıra daha güzellerini yaşamakta diye düşünün. Yok eğer sevgisinden çok da emin değildiyseniz ara sıra aklınıza şüphe düşüyordu ise zaten üzülmenize gerek yok az sevgiye tamah etmekten kurtulmuşsunuz arkanıza bakmanıza gerek bile yok.

Konunu hatırlıyor gibiyim sende ozaman butun medya hesaplarını dondur bir süreliğine iyice kafayı takmadan çünkü oraya odaklamışsın kendini

Seni sevdiğine inanmış mıydın? Yani hiç sevgisinden şüphe etmemiş miydin? Eğer öyleyse çok güzel şeyler yaşadık ama her şeyin bir sonu var sonuçta bu güzel anıları da ben yaşadım başkası yaşamadı şimdi sıra daha güzellerini yaşamakta diye düşünün. Yok eğer sevgisinden çok da emin değildiyseniz ara sıra aklınıza şüphe düşüyordu ise zaten üzülmenize gerek yok az sevgiye tamah etmekten kurtulmuşsunuz arkanıza bakmanıza gerek bile yok.

Emin değildim zaten son zamanlarını geçirdi diye üzülüyordum.

Ama o kadar belli etmedi ki o kadar anlamadım ki o güzel anlarım tadı damağımda kalmış hissediyorum

Emin değildim zaten son zamanlarını geçirdi diye üzülüyordum.

Ama o kadar belli etmedi ki o kadar anlamadım ki o güzel anlarım tadı damağımda kalmış hissediyorum
Konunuzu hatırladım şimdi sen daha iyilerine layıksın klişesini kullanacak kadar sığ bir adamdı. Daha derinlikli ve vizyonlu kişileri hak ettiğinize eminim

Yarın bi gün sosyal medyaya yeni bi sevgili ile boy boy resim atarsa daha çok üzülürsün
Başka şeylerle ilgilenin saplantı haline gelmesin

Bir önceki konuda yazmıştım Çok çok uzun zaman sonra ilk defa birinden hoşlanmıştım görüşmeye başlamıştık bir anda “olmaz” diyerek (yurt dışına gidecek 1 yıllığına) nokta koyan kişiden bahsetmiştim.
Sayenizde içim soğudu ama sürekli profiline bakmak istiyorum.

Ben bu adamı kafamdan nasıl atacağım kızlar. Sosyal medyasından da uZak durmak istiyorum

Çok berbat bi evlilikten sonra rüya gibi gelmişti tamam dedim oldu bu sefer.

Bir anda yer çakılmış gibi hissediyorum. İle filan konsantre olamadım hiç.

Şöyle güzel taktiklerinizden verin bana da acilen toparlamam lazım kafamı
İşte biz insanlar zannediyyoruz ki o kişi ile çok süper süper gecinecegiz. Bilmiyoruz ki o kişi ile yaşam ne kadar zor. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum bu soylecegimle lakin birbirini çok seven yüzlerce karı koca tek celsede boşanıyorlar. Ve şu cümle oh ne kurtulduk. Her iyi düşündüğümüz iyi olmuyor bizim için. Unutmak için çok ağır bir meşgale bulabilirsiniz ya da en güzeli seyahat edin bilmediğiniz bir yere yeni yerler görmek ve keşfetmek insanın havasını çok değiştiriyor.

İşte biz insanlar zannediyyoruz ki o kişi ile çok süper süper gecinecegiz. Bilmiyoruz ki o kişi ile yaşam ne kadar zor. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum bu soylecegimle lakin birbirini çok seven yüzlerce karı koca tek celsede boşanıyorlar. Ve şu cümle oh ne kurtulduk. Her iyi düşündüğümüz iyi olmuyor bizim için. Unutmak için çok ağır bir meşgale bulabilirsiniz ya da en güzeli seyahat edin bilmediğiniz bir yere yeni yerler görmek ve keşfetmek insanın havasını çok değiştiriyor.

Ben o oh kurtuldum diyenlerdendim

takıntının nedeni nedir ozaman? çok değer verdin demekki ? seni düşünmeyeni düşünme bu erkek milleti kadına değer vermiyor :(

Back
X