sürekli tartışıyoruz onunla

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
merhaba kızlar e.arkdşımla tartışıyoruz hep ne den mi? genelde para yüzünden ben ona borç para bulup para vermiştim
bugün kadın parayı isteyince ben de kendisine söyledim. getirdi verdi ama sonra arammaya başladı ve ters davrandı bana
ben onun borçları için para buluyorum o kalkıp bana bugün görüşmeyelim diye cevap veriyor. benim için plan yapıp para harcamıyor artık ben onun için
faturaları için para buluyorum. sonra bana ben bıktım armandan senden diye konuşuyor. çok mutsuzum(evinin önüne giititim bekledim gelmedi bile umrumda değilsin dedi.
telde tartıştık. hiç bir zaman kendiliğinden yanıma gelmiyor.ben bekleyince onu annemi aramış benim için yaptığı şeyleri söylemiş şikayet etmiş ben gideyim eve diye...
bana naparsan yap diyor.geçenlerdede şakayla senin heryerin güzel olsa ne olur dediben gitmezsem yanına geldiği yok bugünde ben ayağına gittim gelmedi
ne yapmalıyım kızlar?

Ne mi yapacaksın?
Hemen ayrılacaksın..Hemen..

Seni bu şekilde kullanan bir insanla bir dakika bile durmamalısın..

Üstelik ne demekmiş annene şikayet etmek..
Çocuk mu bu?

Canım, kaç yaşındasın sen?

25 yaşındayım önceden yapmıyordu böyle şikayet filan içince arıyor annemi beni şikayet ediyor.

25 yaşındayım önceden yapmıyordu böyle şikayet filan içince arıyor annemi beni şikayet ediyor.

Yani bir de içki problemi var kendisinin..

Bence hiç durma, ayrıl..
Boşuna yıpratma kendini..Değmez..
Nasıl bir insan olduğu belli..
Değişir mi sanıyorsun?

gururunuzu ayaklar altında ezdirmeyin bu kadar , değmeyecek bir insan için , sizi para konusunda kullanıyor sanki, menfii geldi tavırları:44:

Yani bir de içki problemi var kendisinin..

Bence hiç durma, ayrıl..
Boşuna yıpratma kendini..Değmez..
Nasıl bir insan olduğu belli..
Değişir mi sanıyorsun?

değişmez biliyorum ama neden bana bunları yapıyor?
parayı verdikten hemen sonra gelemem gidemem demye başladı.
başka bir kızı çok sevmiş beni niye sevmiyor sigarasına kadar alıyorum bazen

değişmez biliyorum ama neden bana bunları yapıyor?
parayı verdikten hemen sonra gelemem gidemem demye başladı.
başka bir kızı çok sevmiş beni niye sevmiyor sigarasına kadar alıyorum bazen

Seni sadece maddi yardımların için sevecekse hiç sevmesin zaten..
Üstelik sen bu insanı niye seviyorsun, bende onu anlamadım?

Sigarasına kadar al,faturalarını öde oldu olacak nüfusuna geçir

Aklını başına al arkadaşım yaşın az değil, adamın ne mal olduğu ortada, kurtar kendini.

Neyi neden yaptığı önemli değil,bunları sorgulama. Yaptığı şey ne erkekliğe, ne ahlaka sığmaz, böyle bir adamı tutma hayatında

Seni sadece maddi yardımların için sevecekse hiç sevmesin zaten..
Üstelik sen bu insanı niye seviyorsun, bende onu anlamadım?

küçüklükten beri tanıyorum onu seviyorum onu parayı 2 günde geri istememe kızmış olabilir.
her zaman gelirdi bu böyle değildi.

Yapcağın tek şey hadi yavrum büyüde gel çocuğum deyip yol vermek

sigarasına kadar niçin alıyosunuz?mecbur musunuz allah aşkına ya! bu kadar yüz vermeyin şu erkeklere sonra gelip böyle tepenize...

canım ortada tartısılıp cozulme sonucuna varılacak bır ılıskı bıle yok

yanı konu baslıgı bıle yanlıs demek ıstıyorum .

ortada ,senı maddı anlamda kullanan menfaatcı bı varlık var .

sonuc olarak dusunmeden bıle ayrıl derım

bu ilişki çoktan bitmiş.

anlaman için daha ne olması gerek?

bence bu yaptığı olaylar adamlığa sığmıyor.
para muhabbetleri çok itici... 25 yaşındasın, o da o yaşlardadır, yaşını başını almış adam faturaları için sevgilisinden borç mu alır? sigarasını sevgilisine mi aldırır?
çok çok basit bence.
zaten kaç yaşına gelmiş, bir de hazıra alışmışsa, gelecekte belli bir düzen de kuramaz.

bence uzaklaşmak en mantıklısı

adam resmen seni maddi olarak kullanıyor ne diye sigarasına kadar alıyorsun ona borç buluyorsun ki
yaşın küçük de değil bu gerçekleri görmen lazım
kaç kurtar kendini bırak ne hali varsa görsün

Seni kullanmasına izin verme.
Hiçkimse vazgeçilmez değildir.
Sadece o süreci atlatmak zor.
Kurtul gitsin bence.
Bir süre de arayıp sorma
O desin bu kıza ne oldu diye.
Sana yorum yapıyorum ama ben de şu an çok taze aşk acısı çekiyorum.
Bazen kendimizi özletmemiz lazım. Biz dün ayrıldık ve facebooku bile kapattım beni görmesin benden haber almasın diye
istese cepten çok rahat ulaşır. ama ben bir süre ona görünmeyi düşünmüyorum. bakalım işe yarayacak mı
sen de öyle yap derim

Son düzenleme:
Adam bulmuş altın yurmurtlayan tavuğu pasa pasa borçlarına para bulduruyor gerekmedicr yüzünü dahi görmek istemiyor hatta ailesine şikayet edicem kadar çocuksu hareketler sergiliyor, eğer ben yolunucak tavuk değilim diyosan ayrıl derim...

Iyy nefret ediyorum böyle erkeklerden aynı benim eski nişanlım !
Bu çocukta biran önce senin 'eski' sevgilin olmalı.
Yuh be sigarasına kadarda alınırmı ? nişanlım bana herşeyi yaptı ama 2 yıl boyunca bikere bile biyere gittiğimizde hesabı ben ödemedim, ödettirmez.
Evlendiğinizdede sen çalışırsın içki parasını falan çıkartırsın artık
Şakayla karışık laf sokmalar, kadın gibi trip atmalar hiç hayra alamet değil bu davranışlar.
Evinin önüne gidiyosun ve gelmiyo? sen erkeksin o kadın sanki manyakmıdır nedir.

Bu satırları okurken acaba bunlar gerçek mi şaka mı diye düşünerek okudum.
Sizi maddi yönden kullanan, size saygısı olmayan, hakaret eden, böyle biriyle hala görüşmeye devam etmeniz oldukca sasırtıcı dogrusu.
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…