25 yaşındayım önceden yapmıyordu böyle şikayet filan içince arıyor annemi beni şikayet ediyor.
Yani bir de içki problemi var kendisinin..
Bence hiç durma, ayrıl..
Boşuna yıpratma kendini..Değmez..
Nasıl bir insan olduğu belli..
Değişir mi sanıyorsun?
değişmez biliyorum ama neden bana bunları yapıyor?
parayı verdikten hemen sonra gelemem gidemem demye başladı.
başka bir kızı çok sevmiş beni niye sevmiyor sigarasına kadar alıyorum bazen
Seni sadece maddi yardımların için sevecekse hiç sevmesin zaten..
Üstelik sen bu insanı niye seviyorsun, bende onu anlamadım?
sigarasına kadar niçin alıyosunuz?mecbur musunuz allah aşkına ya! bu kadar yüz vermeyin şu erkeklere sonra gelip böyle tepenize...
merhaba kızlar e.arkdşımla tartışıyoruz hep ne den mi? genelde para yüzündenben ona borç para bulup para vermiştim
bugün kadın parayı isteyince ben de kendisine söyledim. getirdi verdi ama sonra arammaya başladı ve ters davrandı bana
ben onun borçları için para buluyorum o kalkıp bana bugün görüşmeyelim diye cevap veriyor. benim için plan yapıp para harcamıyor artık ben onun için
faturaları için para buluyorum. sonra bana ben bıktım armandan senden diye konuşuyor. çok mutsuzum(evinin önüne giititim bekledim gelmedi bile umrumda değilsin dedi.
telde tartıştık. hiç bir zaman kendiliğinden yanıma gelmiyor.ben bekleyince onu annemi aramış benim için yaptığı şeyleri söylemiş şikayet etmiş ben gideyim eve diye...
bana naparsan yap diyor.geçenlerdede şakayla senin heryerin güzel olsa ne olur dedi:(ben gitmezsem yanına geldiği yok bugünde ben ayağına gittim gelmedi
ne yapmalıyım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?