sürekli tartışıyoruz onunla

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayrıl ya. Bir insanın gururu bu kadar yerler altına alınamaz bence. Ben böyle düşünüyorum.
Ben yaşasam bunları bırak ayrılmayı, bir daha pişman olsa bile affedemezdim.
Üstelik 25 yaşında evlilik çağında genç bir bayansınız. Siz anlattığınızda onun 17 18 yaşlarında olduğunu düşündüm.
Dolayısıyla sizinde. O ve onun gibilere tekrar şans tanımamalısınız bence.

O bu değilde ben senin sorunun ne anlamadım konuyu açtın tamam iyi hoş napıyım ne ediyim kızlar flan ama onca insan sana ayrıl diyo, sen hala bana neden böyle yaptıki ben fatura ödedim, bana neden böyle yaptı ben sigarasını aldım, bu ne Allah aşkına 25 yaşındasın burdaki insanlara derdini anlat açıl tamam ama bu işin tavsiyesimi kalmış. İçinden çıkılamıyıcak bi durum yok ortada, adam bariz belli asalağın teki yapışmış sana sömürüyo. Verince iyi, isteyince kötü. Ne kadar itici, bu tarz insanlardan nefret ederim, birde bu kişi erkek arkadaşımsa... Aman Allahım direk soğurum ve terkederim onu bana neden böyle yapıyo diye kendi kendimi yemem. Yapabiliceğin tek şey var hemen terketmelisin o mahlukatı....

Son düzenleme:
"Niye böyle yapıyor" diye kafa patlatacağına "ben niye böyle yapıyorum, niye onunlayım" diye patlat. Bazı insanların davranışlarının niyesi olmaz. Böyle adamlara sülük derler, ama şimdi sen bana kızarsın, erkek arkadaşına laf yakıştırdım diye

sorgulamamım sebebi şu başka bi kadını çok sevmiş seviyor ondan böyle şeyler istemiyor sanırım benim neyim eksik
diye sürekli düşünüyorum ve ağlıyorum.onu aramıycam zaten beni aramaz.sürekli ilişkilerim bitiyor.kendi kendime
soruyorum başkaları nasıl mutlu benim sorunum nedir de sevilmiyorum bunu yapıyor diye soruyorum.

Canım tamam kendince haklı olabilirisin ama bende sana diyorumki ne kadar seversen sev sana bu şekilde davranıyorsa ondan uzaklaş kimse aşk acısından ölmez. Hem kendin söylüyorsun başkasını seviyor ee o zaman daha ne ağlayıp sızlıyosunki belkide çok daha iyi biriyle karşılaşıcaksın daha çok seviceksin ama bu kütükle ne olcak sonum diye düşünürsen üzgünüm ama hem ağlarsın. Kimse senden daha değerli değil bunu unutma.

Bu kadar aşağılanmak yetmiyor mu sana?
Adam seni çoktan terketmiş, napacağım, ne olacak diye soruyorsun...
Yaptırmayın kendinize bunu ya...Yazık..

Başkasını sevmiş ve halaseviyor.
Ve siz başkasını seven bir adamı maddi yönden destekleyerek kendinize aşık mı etmeye çalışıyorsunuz
Yapmayın lütfen,sizi sevmediğini bildiğiniz bir adama neden bukadar paye veriyorsunuz?
Benim sorunum nedir demişsiniz.
Yanlışınız değmeyecek bir adama para yedirmeniz.

Canım bende 25 yaşındayım, nişanlıma şuana kadar para dahi vermedim açıkçası , çok şükür iyi bir mesleği var. Zaten vermeye kalksam asla kabul etmez benden.. Tamam ihtiyaç olduğunda verilir ama bu kadarına "pes" doğrusu. Nasıl da ezdiriyorsun sen kendini bu adama? Seni kullanıyor farkında mısın? Şöyle adamlara sinir oluyorum yahu pişkinliğe bak. Hiç vakit kaybetmeden ayrıl. Aşk acısından kimse ölmüyor elbet unutursun. Bir de böyle bir kişiliği unutmayı bırak adını bile hatırlamazsın.. Şu erkeklere ezdirmeyin kendinizi lütfen..

başkasını sevmesini geçtim,diyorsun ki;''ondan böyle şeyler istemiyor.''yani onunla görüşüyor mu?ne bu şimdi?........eskiden kadınlar erkeğin parasını yerdi,şimdi erkekler,pardon erkek müsveddeleri kadınların parasını yiyor.ama erkekte çok daha bi çirkin duruyor.hey ALLAHIM daha neler göreceğiz?

Siz kendinizi sevmiyor musunuz hiç?
Nasıl bunları hak görüp bir de çektiniz, peşinden koştunuz?
Yapmayın Allah aşkına, kendi değerinizde, denginizde biriyle olun, gözyaşınıza yazık...

İyi ki de ilişkiniz son bulmuş

Sen şimdi kesin içinden; arada aşk ve ona karşı duyduğum sevgi olmasaydı asla böyle şeyler yapmazdım der gibilerinden düşünüyorsundur

Komik

Sadece size yüklenmenin anlamıda yok aslında.

Karşı tarafta en az sizin kadar suçlu

Yani erkek adam, nasıl olurda bu tarz mevzularda gurunu ayaklar altına alıp,böyle bir davranışta bulunabiliyor ?

Anlamıyorum ...

Sen olsan, ben olsam ,bi başkası o adamın yerinde olsa ; inan maddi anlamda yardım istemeye utanır

Elbet vardır ; maddi anlamda paylaşımlarda bulunan ,yardımcı olanlar

Ama ;bu durumun lafını edecekseniz hiç birbirinize yardımcı olmayın be kardeşim

Ayrılmakta geç bile kalmışsın...
Bu kadar rezilliğe rağmen ayrılmama nedenin ne anlamadım...

Gerçekten 25 yaşında mısınız yani yaşıtız..

Şaşırdım doğrusu

Bunlara rağmen ne yapmam lazım mı diyorsunuz hala ?

Erkek arkadaşım dediğiniz şahıs sizi sevmiyor, kullanıyor.. Umarım sadece maddi anlamda kullanmıştır..

Aklım almıyor, gururunuzu bu kadar kırmasına rağmen neden peşinden koşturuyorsunuz..

Ondan neden hala vazgeçmiyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…