• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli tartışma halindeyiz

Sevgi olmasa tabii ki çekmezsin, ama ilk söylediğim şeyin arkasındayım, seninle iletişim kuramayan birisiyle evlenmeden önce iyi düşünmek lazım. Sakince oturun, kavga etmeden konuşarak çözmeye çalışın problemlerinizi.

işte onu yapamıyoruz ne zaman konu açsam hep aynı soruları soruyorsun bırden sınırlenmesen bızım aramızda sorun olmaz söz dınle dıyor bana ... önceden korkunç bir iletişim vardı aramızda artık oo biraz kayboldu sanki

şuan aslında mutlu edıyor ama işte şu hallerınden rahatsısızm demesıne ınanma,o evlenınce dahada ılerleyebılır..
eger konuşulabılşen biriyse al karsına konuş şunu bunu istemyorum de,gözlemle yapmıyosa ne ala ama devam edıyosa ınan o 5 yıllık ılışkıyı yakmak senın hayrına olur..
bide ben sana güvewnıyorum etrafa bla bla olaylarına inanma,yok öyle bir dünya..
seven oldugu gibi sevsin nedir bu degistirme calbaları,artı teyzeyle görüşmemek neden,o istemıyo diyemı??
birde taviz tavizi dogurur

hayır bız genelde sevgılımle hafta sonu görüşürüz teyzemde sadece hafta sonu müsait olur teyzeme o yuzden gidemıyorum ben hafta sonumu sana ayırıyorum sende bana ayır dıyor

sevgilimle 5 yıldır tanışıyoruz 2 senedir sevgiliyiz evlenmeye karar verdik ama hergun her sanıye tartışma halındeyız ne zaman telefon açsam atarlı bende atarlanıyorum haliyle ama böyle olunca da hem yıpranıyorum hem kırılıyorum artık bıktım ona göre hersey normal hersey yolunda ama ben tartışmaktan yoruldum ne yapmalıyım?
cevaplar için şimdiden teşekkürler

Tartışma konularınız nedir? Neyi paylaşamıyorsunuz bu kadar .
Üstelik daha nişan gibi bir resmiyet bile yokken niye bu agresiflik aranızdaki.

Tartışma konularınız nedir? Neyi paylaşamıyorsunuz bu kadar .
Üstelik daha nişan gibi bir resmiyet bile yokken niye bu agresiflik aranızdaki.

mesela geçen günkü tartışma sebebi ben eve geldim o gün yorgundum ilaç aldım uyudum kendımı yorgun hıssedıyorum dıye mesajda attım eve gelince akşam gece 22 gibi aradım bana neden eve gelince beni aramadın gun boyu nıye hiç aramadın dıye çıkıştı ben senın hiç aklında değ

mesela geçen günkü tartışma sebebi ben eve geldim o gün yorgundum ilaç aldım uyudum kendımı yorgun hıssedıyorum dıye mesajda attım eve gelince akşam gece 22 gibi aradım bana neden eve gelince beni aramadın gun boyu nıye hiç aramadın dıye çıkıştı ben senın hiç aklında değ

hiç aklında yokum demek ki dedi bende sen arasaydın o zaman dedim tartışma çıktı işte

hiç aklında yokum demek ki dedi bende sen arasaydın o zaman dedim tartışma çıktı işte

Çok basit konulardan boşu boşuna tarşıyorsunuz yanii ..
Peki bu durumdan rahatsızlığını sevgilinle paylaştın mı ?

Çok basit konulardan boşu boşuna tarşıyorsunuz yanii ..
Peki bu durumdan rahatsızlığını sevgilinle paylaştın mı ?

paylaşmaz olur muyum sen söz dinle burnunun dikine gitme tartışmayalım sen yapıyorsun herseyi diyor. ayrılmaya bile getirdim sözü kaç kere sen ayrılmaktan baska kelime bilmez misin diyor

paylaşmaz olur muyum sen söz dinle burnunun dikine gitme tartışmayalım sen yapıyorsun herseyi diyor. ayrılmaya bile getirdim sözü kaç kere sen ayrılmaktan baska kelime bilmez misin diyor

Senin konuyu ayrılmaya getirmen doğru değil böyle konular için,
ama sevgilinin de hiç özeleştiri yapmadan kestirip atması da hiç hoş değil .
Hep mi böyleydiniz yeni mi bu durum aranızda ?

Senin konuyu ayrılmaya getirmen doğru değil böyle konular için,
ama sevgilinin de hiç özeleştiri yapmadan kestirip atması da hiç hoş değil .
Hep mi böyleydiniz yeni mi bu durum aranızda ?

yeni böyle olamya basladık daha önceden anlaşıyorduk. beraber psikologa giidyoruz sorunları çözebilmek adına hatta.
hiç kendini suçlu görmüyor sadece sen şurda hatalısın burda hatalısın sonrasında çok sinirlendim şimdi konuşamayacağım benimde içimde birikiyor haliyle birşeyler

yeni böyle olamya basladık daha önceden anlaşıyorduk. beraber psikologa giidyoruz sorunları çözebilmek adına hatta.
hiç kendini suçlu görmüyor sadece sen şurda hatalısın burda hatalısın sonrasında çok sinirlendim şimdi konuşamayacağım benimde içimde birikiyor haliyle birşeyler
Çok sinirlendim konuşmayacağım şimdi deyip kapatıyor benimde içimde kalınca hu sefer başka bir zaman daha beter patlıyorum

Psikolog nasıl yorumluyor peki sorunlarınızı .
Sevgilin biraz ben merkezci gibi .. Bu huyunu törpülemezse huzurlu olman zor görnüyor.

Psikolog nasıl yorumluyor peki sorunlarınızı .
Sevgilin biraz ben merkezci gibi .. Bu huyunu törpülemezse huzurlu olman zor görnüyor.

evet biraz ben merkezlidir. psikolog şu ana kadar sadece benımle konuştu onunla daha konuşmaya baslamadı muhtemelen diğer seanslarda onu da isteyecek.

Back
X