Benim derdim bitmiyor kızlar. Görümcem süreklii telefonumu kurcalıyor. Akşamdan akşama felan karşılaşıyoruz bazen yanıma iniyor sözde yiğenini sevmeye ama direk telefonumu alıyor. Whatsappda ki durumlara bakıyo galerimi kurcalıyo facebook'a bakıyor. Geçen galeride bebeğimin videolarını açmış bende hiç gülmedim normalde çok gülerim bu sefer gülümsedim sadece," ay bende kızın herşeyini kurcalıyorum ya dur kapatıyım"dedi kapattı. Ertesi gün aynı şey. Bazen denk geliyorum eşimle arkadaşlarla olan mesajlarımı okuduğunu yakalıyorum. Şifre koydum her seferinde çözdü şimdide parmak izimi şifre yaptım onuda bana açtırıyo bi açsana diyerek. Hergün böyle . Cebimden çıkarmıyorum ,resim çekilmek için istiyor. Kendi ablası bile vermez telefonunu onun eline. İnterneti çok harcıyosn der. Ama ona küsmez . Direk konuşamam kızlar bu çok alıngan hemen ağlar ben telefonunumu yedim esirgiyosun der. Normaldede çok iyiyiz aramız bozulsun istemem ama bu beni çok rahatsız ediyor . Eşimin yanında asla cesaret edemiyo eşim direk, karıştırma sanane diyo. Ben nasıl bi tavır almalıyım ya bi akıl verin lütfen