• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli telefonumu kurcalayan görümce

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Benim derdim bitmiyor kızlar. Görümcem süreklii telefonumu kurcalıyor. Akşamdan akşama felan karşılaşıyoruz bazen yanıma iniyor sözde yiğenini sevmeye ama direk telefonumu alıyor. Whatsappda ki durumlara bakıyo galerimi kurcalıyo facebook'a bakıyor. Geçen galeride bebeğimin videolarını açmış bende hiç gülmedim normalde çok gülerim bu sefer gülümsedim sadece," ay bende kızın herşeyini kurcalıyorum ya dur kapatıyım"dedi kapattı. Ertesi gün aynı şey. Bazen denk geliyorum eşimle arkadaşlarla olan mesajlarımı okuduğunu yakalıyorum. Şifre koydum her seferinde çözdü şimdide parmak izimi şifre yaptım onuda bana açtırıyo bi açsana diyerek. Hergün böyle . Cebimden çıkarmıyorum ,resim çekilmek için istiyor. Kendi ablası bile vermez telefonunu onun eline. İnterneti çok harcıyosn der. Ama ona küsmez . Direk konuşamam kızlar bu çok alıngan hemen ağlar ben telefonunumu yedim esirgiyosun der. Normaldede çok iyiyiz aramız bozulsun istemem ama bu beni çok rahatsız ediyor . Eşimin yanında asla cesaret edemiyo eşim direk, karıştırma sanane diyo. Ben nasıl bi tavır almalıyım ya bi akıl verin lütfen

Kendi telefonu yok mu yasi mi kucuk.
Soyleyemiyosaniz o gelecegi zaman telefonu kapatin sarji bitti diyin.odada sarjda yeni taktim diyin.
Benim yigenimde annesinin telefonunun ekranini guzelce silip sifreyi cizdiriyodu sonra hic dokunmadan ekrani kapatip buluyodu.ne uyanik yeni nesil.

Kendi telefonu yok mu yasi mi kucuk.
Soyleyemiyosaniz o gelecegi zaman telefonu kapatin sarji bitti diyin.odada sarjda yeni taktim diyin.
Benim yigenimde annesinin telefonunun ekranini guzelce silip sifreyi cizdiriyodu sonra hic dokunmadan ekrani kapatip buluyodu.ne uyanik yeni nesil.
Kendi telefonu yok ama tableti var annesinin telefonu var , derste çalışıyo sınavları olduğu zaman dokunmuyo ama son zamanlarda hep elinde, bugun yukarı çıkarken götürmeyecegm ,sarjda bırakım diyicem ,aynen öyle ya :)

:skandal:Annesiyle konuş kızla direk konuşma ergen kızla ne konuşacaksın bir kulağından girer diğer kulağından çıkar sanırım inat ve söz dinlemeyen asi ergen gibi:KK20:

Son düzenleme:
Kendine ait bir telefonu sosyal hesabı yok mu ?
Çok mantıksız bu kapıyı açık bırakıp hırsız evime neden girdi gibi bişey
Parmak izini açıpta eline veriyorsunuz sonra şikayet ediyorusunuz bu durumda biz ne desek boş.
Var bitek facebook kullanmıyor. Ya tamamen yumuşak yüzlü oluşumdan ve kıramayışımdan oluyo bu :(

Eşiniz yaptırıyor olabilir mi?
Yok olamaz kesinlikle , o yönden eminim o kendi saygısızlığından yapıyor. Belki özel bi mesajim fotoğrafım var düşünmeden girip kurcalıyor. . Eşimin telefonunuda çok kez kurcaladı eşim şimdi ne şifreyi söyler ne eline verir .

Tlfnumu veremem sarji cabuk bitiyor acil bsy olur fark etmem arayamam kimseyi de .internetim cabuk bitiyor snr bunaliyorum bi iki dk face bile bakamiyorum de olsun bitsin

Sorun görümcede degil sende her aranızın bozulmasını istemediğinz insana telefonunuzu mu kurcalarttırıyorsunuz. Ayıp oluyo artık o benim özelim rahatsız oluyorum diyin bi telefonunuza bile sahip çıkamazsanız üstünüzde daha çok baskı kurar dur demezsen özeline dalar bu görümce. Benimki ellemeyi geçtim göz ucuyla bile bakamaz.

Var bitek facebook kullanmıyor. Ya tamamen yumuşak yüzlü oluşumdan ve kıramayışımdan oluyo bu :KK43:
Bir daha istediğinde kararlı bir şekilde herkesin bir özeli var abin hariç hiç kimsenin böyle bir hakkı olamaz de geç
Ne münasebet görümce gelecek telefonumu didikleyecek
Bu kız büyüyünce daha kötü şimdi telefonu karıştıran ileride ortalığı karıştırır

Yok olamaz kesinlikle , o yönden eminim o kendi saygısızlığından yapıyor. Belki özel bi mesajim fotoğrafım var düşünmeden girip kurcalıyor. . Eşimin telefonunuda çok kez kurcaladı eşim şimdi ne şifreyi söyler ne eline verir .
Küçük şımarık görümce Allah sabır versin ben telefonumu çocuğuma bile vermiyorum eşimle özel mesajlarımız fotoğrafımız oluyor.
Sadece eş ile gizli saklı özel olmaz haricindeki herkese kırmızı çizgini çiz

Sorun görümcede degil sende her aranızın bozulmasını istemediğinz insana telefonunuzu mu kurcalarttırıyorsunuz. Ayıp oluyo artık o benim özelim rahatsız oluyorum diyin bi telefonunuza bile sahip çıkamazsanız üstünüzde daha çok baskı kurar dur demezsen özeline dalar bu görümce. Benimki ellemeyi geçtim göz ucuyla bile bakamaz.

Bir daha istediğinde kararlı bir şekilde herkesin bir özeli var abin hariç hiç kimsenin böyle bir hakkı olamaz de geç
Ne münasebet görümce gelecek telefonumu didikleyecek
Bu kız büyüyünce daha kötü şimdi telefonu karıştıran ileride ortalığı karıştırır
Haklısınız ya .. Önceden öyleydi aslında öbür görümcem ben bakarken bakıyodu bende telefonu cevirp ama özeel demiştim küstü ama bdaha hiç ellemedi . Biraz daha devam ederse mecbur bozucam arayı ... inanın geçen kış telefonumu onlarda unutup markte gitmiştim butun mesajları okumuş kv'ye evde kavga çıktı. Kv' ile ilgili bişeyler demiştim eşime..

Back
X