• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli telefonumu kurcalayan görümce

Şöyle düşün arkadaşlarının bir çocuğunun whasapp hesabı vardır grupları vardır pek sevmem ben grupları ama 18 yaşında onlar heves ediyordur büyük ihtimalle tabi bu sizin telefonunuzu karıştırmayı haklı göstermez.
Haklısınız bu açıdan düşünmedim:) telefona heves ettiğini biliyorum ama artık istediğinde şarjım yok , telefon yeni sürekli şarja takmam gerekiyor bende çok sık kullanmıyorum ki sarj 2-3 gun gitsin diyicem bundan sonra anlarsa , anlamazsa açık açık konuşurum..

Ben telefonumdaki bazi uygulamalara sifre koydum. Sizde uygulamalariniza koyun. Gerci ona bile gerek yok ne diye bakiyorki.. onun sucu oldugu kadar sizde de var hata... asil siz buyuk tepki gosterin hatta abarti bir tepkiki uste cikmasin.. hic mi aile terbiyesi almamis bu kiz. Ne kadar terbiyesiz bir kiz

Kendi telefonu yok mu yasi mi kucuk.
Soyleyemiyosaniz o gelecegi zaman telefonu kapatin sarji bitti diyin.odada sarjda yeni taktim diyin.
Benim yigenimde annesinin telefonunun ekranini guzelce silip sifreyi cizdiriyodu sonra hic dokunmadan ekrani kapatip buluyodu.ne uyanik yeni nesil.
Nasil cozmus sifreyi ben anlayamadim acikcasi

Kırmaktan korkmayın, bu yaptığı gerçekten çok ayıp çünkü. Kimse kimsenin özeline girip karıştıramaz kimsenin öyle bir hakkı yok. Kesin tavır alın, üzülürse üzülsün küserse küssün. Sizin yaptığınız yanlış olmayacak, kimse de size kızamaz tavır aldığınız için

Hic hos bir durum degil.

Koca kizmis 18 yasinda.ne munasebet watasapi falan karistirsin.

Ortalikta birakma telefonu.

Isterse de sarji az veremem de.

Ama illa ki watsapa sifre koy.

Alirsa da fotolara baksin sadece madem.

Sinir oldum

Ben telefonumdaki bazi uygulamalara sifre koydum. Sizde uygulamalariniza koyun. Gerci ona bile gerek yok ne diye bakiyorki.. onun sucu oldugu kadar sizde de var hata... asil siz buyuk tepki gosterin hatta abarti bir tepkiki uste cikmasin.. hic mi aile terbiyesi almamis bu kiz. Ne kadar terbiyesiz bir kiz
Öyle yüzsüz ki onuda çözer o.. acaip zor şifre koyuyorum nasıl buluyosa buluyor ya.. parmak izi yaptm geçen diyo X şuna benim parmagımıda okutsana 2 parmak okuyomu diyo. :KK57: böyle baktıgımı hatırlıyorum . Kendni yabancı görmüyo samimiyetimize guvenıyo sanırm

Hic hos bir durum degil.

Koca kizmis 18 yasinda.ne munasebet watasapi falan karistirsin.

Ortalikta birakma telefonu.

Isterse de sarji az veremem de.

Ama illa ki watsapa sifre koy.

Alirsa da fotolara baksin sadece madem.

Sinir oldum
Aynen öyle ya.. şarjı az sürekli takmak zorunda kalıyorum diyicem bundan sonra ve şifreliycem herşeyi dediğiniz gibi. Eve girer girmez telefonu arıyo gözüyle

Aynen öyle ya.. şarjı az sürekli takmak zorunda kalıyorum diyicem bundan sonra ve şifreliycem herşeyi dediğiniz gibi. Eve girer girmez telefonu arıyo gözüyle
Ay ne sinir bozucu.

Sifre koy watsapa..niye koydun diyecek hali yok..derse de ters bir sekilde.. ozel konusmalarim var canim herkesin okumasini istemiyorum ..de..

Allah kolaylik versin koca kiz yani ayip.

Bu ne biçim iş ya iğrenç
Ben eşim bile aldığında dırdır yapıyordum

Ay ne sinir bozucu.

Sifre koy watsapa..niye koydun diyecek hali yok..derse de ters bir sekilde.. ozel konusmalarim var canim herkesin okumasini istemiyorum ..de..

Allah kolaylik versin koca kiz yani ayip.
Eminim ki niye koydun diyicek:) bencede ayıp hadi desem bende ona aynısını yapıyorum ama öyle bişeyde yok elimi dahi sürmem hiçbirinin telefonuna

Valla öle görümceyi yolarım ben:sinirli: verme telefonunu öle şey mi olur? Darılırsa darılsın kocana neden darıldığını anlatırsın olur biter. Erhenlikten çıkamamış anlaşılan o görümce

Ortadan kaldir istersede lafi gecistir. Boyle savma sey gormedim

Benim derdim bitmiyor kızlar. Görümcem süreklii telefonumu kurcalıyor. Akşamdan akşama felan karşılaşıyoruz bazen yanıma iniyor sözde yiğenini sevmeye ama direk telefonumu alıyor. Whatsappda ki durumlara bakıyo galerimi kurcalıyo facebook'a bakıyor. Geçen galeride bebeğimin videolarını açmış bende hiç gülmedim normalde çok gülerim bu sefer gülümsedim sadece," ay bende kızın herşeyini kurcalıyorum ya dur kapatıyım"dedi kapattı. Ertesi gün aynı şey. Bazen denk geliyorum eşimle arkadaşlarla olan mesajlarımı okuduğunu yakalıyorum. Şifre koydum her seferinde çözdü şimdide parmak izimi şifre yaptım onuda bana açtırıyo bi açsana diyerek. Hergün böyle . Cebimden çıkarmıyorum ,resim çekilmek için istiyor. Kendi ablası bile vermez telefonunu onun eline. İnterneti çok harcıyosn der. Ama ona küsmez . Direk konuşamam kızlar bu çok alıngan hemen ağlar ben telefonunumu yedim esirgiyosun der. Normaldede çok iyiyiz aramız bozulsun istemem ama bu beni çok rahatsız ediyor . Eşimin yanında asla cesaret edemiyo eşim direk, karıştırma sanane diyo. Ben nasıl bi tavır almalıyım ya bi akıl verin lütfen
Kaç yaşında acaba ben direk şeyden şüphelendim bi haltlar karıştırıyor olmasın telefonu karıştrmak adına. Yaşı 18den küçükse eşinizle konuşun yarın birgün birseyler yapar ihale başınıza kalır. Dikkatli olun.

Açık açık söyleyeceksin arkadaşlarınla kocanla ozelin olur 17-18 yasta az bi yas degil yani. Yok ben yapamam diyorsan eşine söyle o halde uygun dille o halletsin.

Daha önce Mesajlarınızı okuduğu için kv nizle problem yaşamışsınız ama hala telefonu kurcalamasına müsade ediyorsunuz! O olaydan sonra değil telefona dokunmak, telefon sözcüğünü bir daha ağzına bile alamamalıydı. Bu kadar pasif olmayın, herkes yerini bilsin

Öyle yüzsüz ki onuda çözer o.. acaip zor şifre koyuyorum nasıl buluyosa buluyor ya.. parmak izi yaptm geçen diyo X şuna benim parmagımıda okutsana 2 parmak okuyomu diyo. :KK57: böyle baktıgımı hatırlıyorum . Kendni yabancı görmüyo samimiyetimize guvenıyo sanırm
Canim o zaman o sifre olayini cozmus. Ne yuzsuz ya... acikca konus direj dumduz sesini yukseltmeden

Back
X