• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli telefonumu kurcalayan görümce

18 yaşında görümce zırıl zırıl ağlayacak mı yahu? Ağlarsa da ağlasın.
Belki kocanla özel konuşmaların var belki annenle eşinin tarafını çekiştirdin vs vs vs.
Artık şifremi kimseye söylemiyorum canım kusura bakma de ve kapat konuyu.

18 yaşında görümce zırıl zırıl ağlayacak mı yahu? Ağlarsa da ağlasın.
Belki kocanla özel konuşmaların var belki annenle eşinin tarafını çekiştirdin vs vs vs.
Artık şifremi kimseye söylemiyorum canım kusura bakma de ve kapat konuyu.
Ayy vallahi şuan iyice sinir oldum ve baya gaza geldim geçenlerde özel konuşmam vardı onuda okuduğunu yakaladım ona rağmen utanmadan devam ediyor :olamaz: son zamanda arsızlaştı önceden şifremi değştirirdim diyemezdi al aç diye

Parmak izi şifresine kadar açıp eline telefonu verdikten sonra bizden ne önermemizi bekliyorsunuz? Vermeyin, veremem izinsiz karıştırıyorsun deyin. Bitti gitti. Kendi kardeşiniz olsa ağzına tükürürsünüz muhtemelen, elin kızı ne değerli.

Ayy vallahi şuan iyice sinir oldum ve baya gaza geldim geçenlerde özel konuşmam vardı onuda okuduğunu yakaladım ona rağmen utanmadan devam ediyor :olamaz: son zamanda arsızlaştı önceden şifremi değştirirdim diyemezdi al aç diye
Çok pasifsin canım kusura bakma ama. :/
Yarın bigün senin adına cevap da yazar elbiselerini de giyer. Taviz tavizi doğurur.
Önünü alamazsın daha kötü olur.

Haklısınız ya .. Önceden öyleydi aslında öbür görümcem ben bakarken bakıyodu bende telefonu cevirp ama özeel demiştim küstü ama bdaha hiç ellemedi . Biraz daha devam ederse mecbur bozucam arayı ... inanın geçen kış telefonumu onlarda unutup markte gitmiştim butun mesajları okumuş kv'ye evde kavga çıktı. Kv' ile ilgili bişeyler demiştim eşime..

Biz eşimle bile karıstırmayız mesaj gelir açmayız bu küsüp darılcak bişey değil ayıp ne arıyosa

Eşin bile vermiyormuş sen de verme git abinden iste de,ayrıca madem telefonu yok annesine söyleyin uygun fiyatlı bir telefon alsın versin kızına.

Haklısınız ya .. Önceden öyleydi aslında öbür görümcem ben bakarken bakıyodu bende telefonu cevirp ama özeel demiştim küstü ama bdaha hiç ellemedi . Biraz daha devam ederse mecbur bozucam arayı ... inanın geçen kış telefonumu onlarda unutup markte gitmiştim butun mesajları okumuş kv'ye evde kavga çıktı. Kv' ile ilgili bişeyler demiştim eşime..
Küserse küser sonuçta ömür boyu küs kalacak hali yok
ki eşinizde vermiyormuş
Herkes bu konuda size hak verecektir

Eşin bile vermiyormuş sen de verme git abinden iste de,ayrıca madem telefonu yok annesine söyleyin uygun fiyatlı bir telefon alsın versin kızına.
Telefona ihtiyacıda yokki herşey elinin altında,bununki ya sırf gıcıklık yada açığımı arıyor. Ki kendisi yandaki akrabalarının wifi si ile takılıyor benim ki kontürlü ve az yapıyorum ben paketi

hem parmak izi koyup, hemde kendi elinle teli veriyosan hiç şikayet etme

Telefona ihtiyacıda yokki herşey elinin altında,bununki ya sırf gıcıklık yada açığımı arıyor. Ki kendisi yandaki akrabalarının wifi si ile takılıyor benim ki kontürlü ve az yapıyorum ben paketi
18 yaşındaymış bence ihtiyacı vardır sanırım okuyor bütün arkadaşlarında vardır diye tahmin ediyorum eğer kendinin telefonu olsa sizden istemez eşinize yada kayınvalidenize söyleyin bence artık x telefon alalım zamanı geldi diye.

18 yaşındaymış bence ihtiyacı vardır sanırım okuyor bütün arkadaşlarında vardır diye tahmin ediyorum eğer kendinin telefonu olsa sizden istemez eşinize yada kayınvalidenize söyleyin bence artık x telefon alalım zamanı geldi diye.
Doğru aslında,bende yeni aldım sürekli diyip duruyor şu arkadasımda da var ,bende universtye gidince aldırcam vs diye hiçbişey yapmasa sürekli tuşuna basıp saate bakıyo tuş içine göçtü :işsiz:

Benim derdim bitmiyor kızlar. Görümcem süreklii telefonumu kurcalıyor. Akşamdan akşama felan karşılaşıyoruz bazen yanıma iniyor sözde yiğenini sevmeye ama direk telefonumu alıyor. Whatsappda ki durumlara bakıyo galerimi kurcalıyo facebook'a bakıyor. Geçen galeride bebeğimin videolarını açmış bende hiç gülmedim normalde çok gülerim bu sefer gülümsedim sadece," ay bende kızın herşeyini kurcalıyorum ya dur kapatıyım"dedi kapattı. Ertesi gün aynı şey. Bazen denk geliyorum eşimle arkadaşlarla olan mesajlarımı okuduğunu yakalıyorum. Şifre koydum her seferinde çözdü şimdide parmak izimi şifre yaptım onuda bana açtırıyo bi açsana diyerek. Hergün böyle . Cebimden çıkarmıyorum ,resim çekilmek için istiyor. Kendi ablası bile vermez telefonunu onun eline. İnterneti çok harcıyosn der. Ama ona küsmez . Direk konuşamam kızlar bu çok alıngan hemen ağlar ben telefonunumu yedim esirgiyosun der. Normaldede çok iyiyiz aramız bozulsun istemem ama bu beni çok rahatsız ediyor . Eşimin yanında asla cesaret edemiyo eşim direk, karıştırma sanane diyo. Ben nasıl bi tavır almalıyım ya bi akıl verin lütfen
Parmakixi ni acip eline verirsen devam eder.
Sevmiyorum tel kurcalamani demen gerek.

Doğru aslında,bende yeni aldım sürekli diyip duruyor şu arkadasımda da var ,bende universtye gidince aldırcam vs diye hiçbişey yapmasa sürekli tuşuna basıp saate bakıyo tuş içine göçtü :işsiz:
Şöyle düşün arkadaşlarının bir çocuğunun whasapp hesabı vardır grupları vardır pek sevmem ben grupları ama 18 yaşında onlar heves ediyordur büyük ihtimalle tabi bu sizin telefonunuzu karıştırmayı haklı göstermez.

Bende de var őyle şeytan :KK11: biri arasa veya biriyle mesajlassam kim diye meraktan olur :rapci:

Back
X