- 13 Aralık 2019
- 96
- 115
- 93
- 28
- Konu Sahibi hystericalanduseless
-
Esinizle konusarak asabilirsinizMerhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,
Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.
Eşimle sevgiliyken bana o kitabı almıştıSevginin 5 dili diye bir kitap var.
Eşinizin de sizinde mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
Herkesin sevgi dili farklı, bazılarının ki onaylanma, bazılarınki temas vs.
Kitapla birbirinizi keşfedip, ona göre davranabilirsiniz
Gerçekten hayata bakış açımı değiştiren, insanlardaki farklılaşmanın doğal olduğunu anlamami sağlayan güzel bir kitapEşimle sevgiliyken bana o kitabı almıştı
Bende fiziksel temasciyim
Eşiniz aslan burcu muMerhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,
Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.
Gerçekten bende de o aydinlanmayi yarattıGerçekten hayata bakış açımı değiştiren, insanlardaki farklılaşmanın doğal olduğunu anlamami sağlayan güzel bir kitap
5 sene önce okudum, ama bir çok orneklendirmeyi hatırlıyorum hala.
hayır balıkEşiniz aslan burcu mu
mutlaka alıp okuyacagım, teşekkürlerSevginin 5 dili diye bir kitap var.
Eşinizin de sizinde mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
Herkesin sevgi dili farklı, bazılarının ki onaylanma, bazılarınki temas vs.
Kitapla birbirinizi keşfedip, ona göre davranabilirsiniz
Heh balıkta olur bakhayır balık
sürekli eşim bana dokunmasın modunda değilim, arada oluyor her zaman olsa zaten çekilmez, ben modu hemen düşen biri oldugum için maalesef etkiliyor ister istemezYani şimdi bir şeye moraliniz bozulur, yalnız kalmak istersiniz arada anlarım. Ama siz hiçbir şey yokken birden modum düşüyor, falan demişsiniz. Bence sizin ruh haliniz bana fazla sıkıcı geldi. Sebepsiz yere bu hale geliyorsanız sizi seven eşinize kızmak yerine psikolojik bir destek alın derim
Maşallah size Allahin lutfunu bulmussunuz benceMerhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,
eşiniz temas bağımlısı siz ise sorununu yalnız kalarak çözen karakterdesiniz eski sevgililerim gibi :) ve ben onları hiç anlayamadım, hayatlarında ben varsam bana tutunabilmeliydiler neden tek başlarına olmayı seçiyorlardı ki? böyle düşünerek onları anlayamadım ve dolayısıyla devam da edemedik, bir denge kuramadık.. şimdi olsa daha anlayışlı olurdum elbette tamamen toyluk ve tecrübesizlikti.. umarım eşinizde anlar sizi ve ona göre davranır..Merhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?