- 25 Nisan 2018
- 4.763
- 9.166
- 158
- Konu Sahibi hystericalanduseless
-
Ben ilişkide temas bağımlısı diye tabir edilen kişilerden olduğum için eşe hak verdim gibisürekli eşim bana dokunmasın modunda değilim, arada oluyor her zaman olsa zaten çekilmez, ben modu hemen düşen biri oldugum için maalesef etkiliyor ister istemez
Y’a benimkide balik ama neden nefret ediyorhayır balık
Eşinizi sadece benim gibi temas bağımlıları anlar. Bence gayet makul bir istekevin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor.
bir gün taş çatlasın iki gün çok değil yani, ay bilmez olur muyum burda neler okuyoruzNe kadar süre kafanızı toparlamaniz yani günlerce mi sürüyor. Tabi mutsuz olabilirsiniz bazen ama yeni evlisiniz adamın sizinle ilgilenmesi gayet normal. Ne eşler var bilseniz ah ah
Ben bir oğlak olarak yapışık gezmek istiyorumEşiniz aslan burcu mu
Ben ben benEşinizi sadece benim gibi temas bağımlıları anlar. Bence gayet makul bir istek
Bende aslan olarak yapisabilirimBen bir oğlak olarak yapışık gezmek istiyorum
Hatta keşke yanlışlıkla yapıssak
Merhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,
Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.
Eşim oğlak ben balık. Odadan odaya geçerken sarılarak gidiyoruz, her dakika öpüşmeler mıç mıç. Bizim gibi başka çift görsem öff napıyo be bunlar derim hakshajBen bir oğlak olarak yapışık gezmek istiyorum
Hatta keşke yanlışlıkla yapıssak
Çok değilmiş. Konuşun bu konuyu biraz daha anlayış gösterir diye düşünüyorum. Ama ten tene olmak iyidir. Az önce ki konuda kadınin eşi dört yıldır dokunmamisti.bir gün taş çatlasın iki gün çok değil yani, ay bilmez olur muyum burda neler okuyoruz
Bende bu kitabı okudum çok faydasını gördüm eşimi anlamama çok yardımcı oldu sevgisini göster me şeklini öğrendim öyle yapınca sevgisini gösteriyor diyorumSevginin 5 dili diye bir kitap var.
Eşinizin de sizinde mutlaka okumanızı tavsiye ederim.
Herkesin sevgi dili farklı, bazılarının ki onaylanma, bazılarınki temas vs.
Kitapla birbirinizi keşfedip, ona göre davranabilirsiniz
çalışıyoruz ikimiz deYalniz kalabilmek arada çok önemli eşiniz işteyken vaktiniz olmuyor mu ..
bende de aynı durum var birileri geldiğinde allahım inşallah sarılıp öpüşmeyiz diye dua ediyorum içimdenBazı insan temas sever
Ancak sizde bir anormallik yok. Mesela ben özellikle bir şey olmasına gerek yok temastan hoşlanmam. Yani tamam işte film izlerken sarılalım vs ama normalde gider koltuğun diğer ucuna otururum, gece yatağa girince 10 dk sonra bir şekilde bana temas ediyorsa kıpırdanmaya falan başlarım
Hiçbir zaman temas seven, vıcık vıcık sarmaş dolaş bir insan olmadım. Mesela misafirliğe gittiğimizde ya da biri geldiğinde, çok sevdiğm biri bile olsa öyle aman çok özledim gel sarılayım öpeyim falan değilimdir
Ya çok hoş bişey benceEşim oğlak ben balık. Odadan odaya geçerken sarılarak gidiyoruz, her dakika öpüşmeler mıç mıç. Bizim gibi başka çift görsem öff napıyo be bunlar derim hakshaj
Benden önce sormuşsunuzEşiniz aslan burcu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?