sürekli ten tene değmek zorunda mı?

sürekli eşim bana dokunmasın modunda değilim, arada oluyor her zaman olsa zaten çekilmez, ben modu hemen düşen biri oldugum için maalesef etkiliyor ister istemez
Ben ilişkide temas bağımlısı diye tabir edilen kişilerden olduğum için eşe hak verdim gibi üzgün olduğumda bile sarılırım. Belki de ben bayık bir tipim bilmiyorum ama Allahtan eşim de benim gibi birbirimize uyuyoruz.

Birbirinizle açık açık konuşup bu sorunu çözmeyi deneyin

Ne kadar süre kafanızı toparlamaniz yani günlerce mi sürüyor. Tabi mutsuz olabilirsiniz bazen ama yeni evlisiniz adamın sizinle ilgilenmesi gayet normal. Ne eşler var bilseniz ah ah
bir gün taş çatlasın iki gün çok değil yani, ay bilmez olur muyum burda neler okuyoruz

Sevgi dilleri testi var onu yapın nette bulursunuz. Onda dokunsallık yüksek sizde ise alt sırada demek ki. Biraz araştırın sonra da eşinize okutun bence mevzu çözülecek

Yalniz kalabilmek arada çok önemli eşiniz işteyken vaktiniz olmuyor mu ..

Bazı insan temas sever
Ancak sizde bir anormallik yok. Mesela ben özellikle bir şey olmasına gerek yok temastan hoşlanmam. Yani tamam işte film izlerken sarılalım vs ama normalde gider koltuğun diğer ucuna otururum, gece yatağa girince 10 dk sonra bir şekilde bana temas ediyorsa kıpırdanmaya falan başlarım
Hiçbir zaman temas seven, vıcık vıcık sarmaş dolaş bir insan olmadım. Mesela misafirliğe gittiğimizde ya da biri geldiğinde, çok sevdiğm biri bile olsa öyle aman çok özledim gel sarılayım öpeyim falan değilimdir

Ben bir oğlak olarak yapışık gezmek istiyorum
Hatta keşke yanlışlıkla yapıssak
Eşim oğlak ben balık. Odadan odaya geçerken sarılarak gidiyoruz, her dakika öpüşmeler mıç mıç. Bizim gibi başka çift görsem öff napıyo be bunlar derim hakshaj

Bende bu kitabı okudum çok faydasını gördüm eşimi anlamama çok yardımcı oldu sevgisini göster me şeklini öğrendim öyle yapınca sevgisini gösteriyor diyorum tavsiye ederim herkesin sevgi dili varmış

bende de aynı durum var birileri geldiğinde allahım inşallah sarılıp öpüşmeyiz diye dua ediyorum içimden

Eşim oğlak ben balık. Odadan odaya geçerken sarılarak gidiyoruz, her dakika öpüşmeler mıç mıç. Bizim gibi başka çift görsem öff napıyo be bunlar derim hakshaj
Ya çok hoş bişey bence
Arkadaşım var benle birlikte evlendi o da
Mesela iki yıldır evlilik sıktı
Sevgililik gibi değil der durur
Geçen gebe kalmış
Evliliğe renk gerekiyordu iyi oldu dedi
Bı de böylesi var sorunlu bı ilişkileri de hiç yok esasen

Duygu yoğunluğu çok önemli galiba ya

Eşiniz aslan burcu mu
Benden önce sormuşsunuz küsme huyu hariç benim eşim de böyle moralin mi bozuk? Sarılalım. Mutlu musun? Hadi yine sarılalım. Dizi mi izleyeceğiz? Allah aşkına dibime otur. Bilin bakalım burcu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…