sürekli ten tene değmek zorunda mı?

10 senedir evliyim sizin durumunuzun aynısını yaşıyorum çok anlattım gerek tatlı dille gerek kızarak ama değişen hiç bisey olmadı hatta şimdi bile bana surat asıyor nedenide neden moralim bozukmuş
Ay çok tatlı ya nasıl güldümmmm

Neden moralin bozuk 😂😂😂

Çok haklı bnceeee

Ay çok tatlı ya nasıl güldümmmm

Neden moralin bozuk 😂😂😂

Çok haklı bnceeee
Ya 8 yaşında ve 3.5 aylık iki oğlum var büyüğünün hiç arkadaşı yok yeni taşındık apartmanda yaşıtım yok çok sıkılıyor evde bana bebeğe sarıyor e malum sürekli memede olan bir bebek var çeşitli sebeplerle neredeyse 1 aydır dışarı çıkamadım bunaldım yani. Yok hiç haklı değil kalın kafalı anlatıyorum anlamıyor herseye rağmen sürekli yüzümde bir gülümseme olsun istiyor ama insanım bende bunalıyorum sessizlik istiyorum yalnız kalmak istiyorum

Ya 8 yaşında ve 3.5 aylık iki oğlum var büyüğünün hiç arkadaşı yok yeni taşındık apartmanda yaşıtım yok çok sıkılıyor evde bana bebeğe sarıyor e malum sürekli memede olan bir bebek var çeşitli sebeplerle neredeyse 1 aydır dışarı çıkamadım bunaldım yani. Yok hiç haklı değil kalın kafalı anlatıyorum anlamıyor herseye rağmen sürekli yüzümde bir gülümseme olsun istiyor ama insanım bende bunalıyorum sessizlik istiyorum yalnız kalmak istiyorum
bu kafayı da anlamıyorum mesela robot muyuz sürekli gülelim dünyanın binbir çeşit hali var, insanız moralimiz bozuk olabilir. bir hafta boyunca evde çocuklarla tek başına vakit geçirse, onlara baksa eşiniz ağlayarak evi terk edeceğine eminim😂

Merhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,

Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.
Bu senaryonun tersini binlerce kez dinledik 😂. Kısaca her şeyin fazlası zarar işte. Ben de böyleyim valla.bir de sinir basıyor değil mi ?

Bu senaryonun tersini binlerce kez dinledik 😂. Kısaca her şeyin fazlası zarar işte. Ben de böyleyim valla.bir de sinir basıyor değil mi ?
ay sormayin karsilik vermiyorum istemedigim zaman anlar yani insan istemiyor demek ki cok da ustelemeyim der, kocamsin yani bir gunde seni sevmekten vazgececek degilim:)

Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.
Şuan daha yeni evlisiniz ve çok büyük bir problem değil tabi ki. Güzelce konuşarak halledebileceğinizi düşünüyorum

bu kafayı da anlamıyorum mesela robot muyuz sürekli gülelim dünyanın binbir çeşit hali var, insanız moralimiz bozuk olabilir. bir hafta boyunca evde çocuklarla tek başına vakit geçirse, onlara baksa eşiniz ağlayarak evi terk edeceğine eminim😂
Bir hafta değil 3 gün ömür biciyorum ben hatta ona da diyorum gel yer değiştirelim diye

Benimki de böyle, kova 😂 kovalar genelde soğuk nevale olurmuş öyle mi normalde

Aaaaa kova mı, arkadaşım var kova hiç sevmez böyle şeyleri 🤷‍♀️🤭 yükseleni bir yerlere değiyor demek 🤭
Ben kovayım yükselenim aslan. Aslanın özelliklerini hiç taşımam. Ve aşırı teması sevmiyorum 😂 aslında aşırıdan kastım sürekli diyelim.

Ben kovayım yükselenim aslan. Aslanın özelliklerini hiç taşımam. Ve aşırı teması sevmiyorum 😂 aslında aşırıdan kastım sürekli diyelim.
Ben severim ama zaten evli insan heran dipdibe. Her Allahın günü aynı evdesin.insan bıkar be. Tamam aşk dokunmayı sever de insanın bıkmayacağı şey yoktur bence hayatta.şuradaki romantik hâtunların kafasını yaşayamadım hiçbir zaten.çok özeniyorum valla.hani bilmem kaç yıldır evliyiz öyle âşığız böyle âşığız, sevdiğim adam kadınları vardır ya. 😂 haa bir de ilişkisini ballandıra ballandıra anlatanlardan.bana hep hava atılıyormuş gibi geliyor.gıcık oluyorum.benim mutluluğum da mutsuzluğum da 2 günde geçiyor.

Kardeşim sorun sende değil onda. İnsanın canı sıkkınsa ve birşey yapmak istemiyorsa yapmaz. Eşinizin tavır alması cok saçma. Bir insan kötüyse gülmek zorunda değil. Zaman vermeli size. Zaten kendinize gelince adım atarsınız. Çok sinir bozucu bence. Benim eski eşim de garipti. Mesela moralim bozuk olurdu. Onun da bozulurdu. Neymiş benim bozukmus ondan onun da bozuluyormus. Ne alakası var yaa. İnsan insana hep ayak uydurmak zorunda değil uyduramazsiniz. Zamanla alışır umarım. Ama eski eşim asla alismadi. Hasta idi zaten.

Bence siz haklısınız. Modum düşük olmasa bile kocamın sürekli dibinde dolaşmasını istemem.
Yeri geliyor insan evladına zor tahammül ediyor. Ne o öyle sürekli el ele kol kola. Evliyiz diye halay çeker modda mı gezeceğiz.

Ben severim ama zaten evli insan heran dipdibe. Her Allahın günü aynı evdesin.insan bıkar be. Tamam aşk dokunmayı sever de insanın bıkmayacağı şey yoktur bence hayatta.şuradaki romantik hâtunların kafasını yaşayamadım hiçbir zaten.çok özeniyorum valla.hani bilmem kaç yıldır evliyiz öyle âşığız böyle âşığız, sevdiğim adam kadınları vardır ya. 😂 haa bir de ilişkisini ballandıra ballandıra anlatanlardan.bana hep hava atılıyormuş gibi geliyor.gıcık oluyorum.benim mutluluğum da mutsuzluğum da 2 günde geçiyor.
ben evliliği kaldıracak yapıda olduğumu düşünmüyorum açıkçası. senelerce aynı adamla aynı evde kalabilir miyim hiç emin değilim.

Benim yükselenim kova, kova sevgilimin de yükseleni aslanmış 😂. Onun aslandan aldığı tek özellik temas sevmesi herhalde, başka şeylerde tam bir kovadır 😂.

ben evliliği kaldıracak yapıda olduğumu düşünmüyorum açıkçası. senelerce aynı adamla aynı evde kalabilir miyim hiç emin değilim.
Sorma ya. Hayatım boyunca anlayamayacağım bir yaşam tarzı.ben bırak aynı kişiyle senerce aynı evde yaşamayı bazen yıllarca süren ilişkiden bile sıkılıyorum.bir dönem ilçede yaşayıp sadece haftasonu bir gün bende kalan bir sevgilim vardı. Haftada bir gün olmasına rağmen sıkıldım.ama bence bizde sıkıntı var.baksana insanlar kaç senelik evliliklerini nasıl ballandıra ballandıra anlatıyorlar.hâlâ aman bana çiçek almadı, aman seks yaparken kısa sürdü, aman bugün yapmadı derdindeler.

Benim eşimde siz gibi vıcık vıcık sevmez arada aklına eserse her gece sarılır ondan sonra uyur ama bende ruh halime göre bazen temas isterim bazen dokunmasin isterim 😅 eşim basak burcu bense yengec 😅

sürekli mırç mırc ben sevmem ... zaten hareketli bir insanım ben pek oturamam eşimde oturanboğa oturduğu yerden kıyamet kopana kadar kalkmadan durabilir onu öyle otururken görünce bile yüreğim sıkılır birde yanında tutup habire mıncırmak istese imdat derdim sanırım

karşılıklı saygı göstermek lazım evde yalnızken bile yalnız kalmaya ihtiyaç duyabiliyorum bende :D ah şu özgürlüğüme düşkünlüğüm... o yüzden sizi anladım açıkca eşinizle konuşun birbirinize alan tanıyın bir öbür mırc mırc geçiremem şahsen fenalık basar beni

Ben de esim de yalniz zaman gecirmeye onem veririz, ben sizde bir problem oldugunu dusunmuyorum. Esinizde bir problem var demek de degil bu ama saygi duymasi lazim size, sorun burda basliyor. Bunu guzelce anlatip onunla ilgili olmadigini, sizin kisiliginizin boyle oldugunu anlatmaya calistiniz mi? Bence evlilikteki en onemli sey yalniz zaman gecirebilmektir diye dusunuyorum hatta, bana cok iyi geliyor.

Benim yükselenim kova, kova sevgilimin de yükseleni aslanmış 😂. Onun aslandan aldığı tek özellik temas sevmesi herhalde, başka şeylerde tam bir kovadır 😂.
ay burçla mı alakalı bu durumlar yayım yükselenim kova da herkes az ötemde dursun isterim biri dibime girdi mi kısıtlanıyor gibi hissederim kendime göre çemberim var mesafe severim :D

Back
X